- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка..
Значиии,решила съм да си правя татуировка (ако татуиста не иска родителско съгласие)![]()
Обаче не съм наясно каква ..
искам да е на кръста 100%,ии може би някакъв надпис ..
Дайте ми някакви идеи,търсих в гугъл,ама нищо не ми хареса![]()
ии ако вие имате,споделете каква е,къде е
П.С:Не знам дали темата е за тук,ако не е - преместете я (:
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И аз искам татус, обаче още го обмислям, 'щото нали знаеш, че к'вото си направя ще ми седи цял животИначе мисля да е на гърба - предполагам скорпион (това ми е зодията).
Sve sto je srcu drago daleko je..
да,хубаво е ..
и аз още се колебая,пък и съм малка,и ме е страх да не се деформира![]()
ти на колко си ?
I did
хм..аз лично щях да си правя наскоро /и попринцип ако нямаш 18г. трябва родителско съгласие/ обаче проблемът ми не беше нашите,ами паритеи така и така все още спестявам пари,щото тая която аз съм си харесала е големичка,ама е много хубавка
![]()
![]()
а иначе в гугъл има доста сайтове за татуировки,просто поразгледай и все нещо трябва да ти хване окото:P
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
бее той човека е печен,и не работи в студио (май),та сигурно не иска ..
но все пак ще го питам,да не се радвам напразно![]()
парите ги имам,пък и аз не искам некоя голяма
Търсих ама нищо не ми харесва .. то и аз не знам кфо искам![]()
I did
коя зодия си?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Според мене е супер странно за си правиш татус просто е така.
Обмисли го , още повече , че си малка и може след време да се деформира.![]()
To infinity and beyond.
По-добре изчакай, щом не си сигурна. Ако сега си избереш нещо набързо, след време може да ти писне, така че си направи нещо важно за теб.
Ам сори,че пиша в тази тема,но има ли татуси за по 5-6 месеца,защата имах с къна,но стоя точно 15 дена?
Аз бих си татуирала някакъв символ-китайски или някакъв египетски,чийто значиние има нещо общо с мен
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
телец..Първоначално написано от Ewok
Infinity,мечтата ми от 3 години е да имам татус![]()
иначе,още го обмислям ..
Forest_girl,ама сега имам пари,а аз пари не мога да събирам,даже не знам как ше ги пазя 1 месец,докато се реша да си направя![]()
I did
И аз се бях засилил да си правя ,но ми казаха,че не трябва да го излагам на слънце 1-2 месеца и реших да оставя за зимата.Ако след 5-6 месеца все още искам да го направя,поне ще знам,че не е импулсивно.
Според мен татуса трябва да значи нещо за теб,защото така шанса да ти писне е мн по-малък.Много се дразня на хората,които си рисуват нещо просто,"за да са различни".Ако имаш 16 год. проблем няма да ти правят.![]()
Ей такива пишлемета като вас най ги мразя!!! Татуировката е нещо ЛИЧНО, което носи определен смисъл за теб. Нещо, което сам трябва да си измислиш, не да питаш по форумите за идеи.
Ама какво ли приказвам и аз, бий си главата в стената после.![]()
http://images.teamsugar.com/files/up...ck.preview.jpg
Направи си такава на челото!
Нямам 16,ама човека не иска родителско съгласие
PinkFloydSound,аз съм си измисла къф надпис искам,ама не знам дали ще стои добре,за тфа искам мнения и предложения![]()
не е нужно да се заяждаш![]()
I did
човек аз ако склоня наще моментално отиваммоя съм си го замислила от 2-3 години,но аз и не искам нещо голямо-искам отзад на врата баркод,иначе на китката искам да си напиша нещо лично за мен,но нз на какъв език-чудя се на арабски или старобългарски..
ако някой знае къде мога да си преведа дума или граза на тези езици,обаче да е вярно,моля да ми каже![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тея,които не искат родителско съгласие(на лица под 16г.) са доста съмнителни.Нито можеш да знаеш дали работи с качествени бои,нито дали е професионалист.Искай да видиш снимки на предишни татуси,които е правил той,за да не си биеш главата после!
пп(лично мнение):Щом нямаш даже 16г,за къде бързаш?!Имаш време да си шариш по тялото.Сега се развиваш!След като направиш татуса може да се деформира и да не личи нищо от него.Прочети малко за това и за премахването на рисунките по тялото.
http://translate.google.com| <-за арабскиПървоначално написано от tonie__
![]()
Гугъл май не ги превежда точно,а не искам да е грешно.иначе аз след известно време ставам на 17,мисля,че няма да е прибързано или грешно,пък и надписа ще е нещо много лично,свързано със живота ми досега.дано скоро да се нашаря![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Престанете да се заяждате с глупавите клишета, че татусите били едва ли не нещо сакрално.. стига да си й харесва на момичето и др няма значение.Първоначално написано от PinkFloydSound
иронията е че нашите ми дават да си направя татус имам парите но ацкия проблем е че УМИРАМ от страх.И двамата имат татуировки а мама иска и 2-ра.Бахти яките родители дето имам.И пиърсинг ми дават ама и от тва мн ме е страх
има цял албум със снимки,даже на една приятелка е правилПървоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
Иии доста съм чела,знам за разтягането и т.н и т.н,но съм го решила..
Иначе,аз много искам на корема,но наистина след 2 години ше прилича на нищоЗа тфа реших на кръста
![]()
I did
Аз много искам татуировка, но майка ми ми е казала - ''ти си с много нежна кожа, кой знае какво ще стане!''. Така че ако имаш такъв проблем по-добре не си прави. Аз съм решила след бала да си правя, но с кана. Много съм се зарибила да започва отстрани на корема /там, където повечето хора имат паласки/ и да стига чак до бедрото. Мисля да е някакъв надпис, но се чудя точно какво.
Между другото преди време едно момче сподели своето мнение с мен, че мисли татуировките на кръста за ку*венски и, че всички си правили там. Аз нищо не казвам, ти сама си решаваш, MaLty, но помисли си все пак добре.![]()
офф като почнете ей така..
татуировка трябва да е нещо , което по някакъв начин означава нещо за теб... след 1 година ще съжаляваш...
прекалено си малка
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами мога да ти предложа доста места, на някой вече съм се дупчела: гръб, плешка, рамо, глезен, китка, предмишница, стъпало острани...
За разтягането и чувствителната кожа моля ти се не слушай нечии наплашени майки, просто като четох някой коментари![]()
Отиди в студиото и си говори с човека. Баз държа че има татуси над 5 години, виж ги че не са се разпънали. Кожата не се разпъва ако качиш 5 кила, говоря от личен опит, а ако качиш сигурно над 20. Иначе е гадно да ти излезнат стрии тва вече е гадно.
Питаш за каква татуривока. АМи бих те посъветвала да отвориш стари албуми, лексикони, да разпиташ твои приятели какъв човек си ала бала. Така би направила връзката. Примерно преди си била гадна, а сега си порастнала, променила си се, всичко си има значение... Разбираш.
Първия татус си го направих на 16. Не съжалявам за него. Не си е загубил смисъла и предполагам че никога няма. Мисля че щом на 16 правят секс и трябва да са отговорни за последиците (евентуално забременяване) значи могат да са отговорни за тялото си.
Ами не знам какво те интересува конкретно, ако искаш питай, ако мога да съм полезна ще ти кажа.