.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Бе ти хубаво си събрала парите, ама не си прави сега - лятото е неподходящ сезон, защото трябва да я пазиш от слънцето.
    Аз съм на 17, правя 18 през ноември и мисля зимата да си направя, преди бала. Аз още обмислям, искам да съм сигурна, в това което ще си направя. И .. малко ме е страх от болката.
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    офф като почнете ей така..
    татуировка трябва да е нещо , което по някакъв начин означава нещо за теб... след 1 година ще съжаляваш...
    прекалено си малка
    тя значи нещо за мен
    просто не бях сигурна дали да си правя изобщо и дали ще стои добре,за тфа исках идеи ..

mimsssssss,Мерси много Ти сега на колко си ?
    sHaDy_sOuL,парите са ми на готово,не съм ги събирала
    ше се пазя от слънцето
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не смяташ ли , че е тъпо да направиш акова нещо без знанието на родителите си , като ти все още си на 14 или 15 не знам ...
    след време няма ли да те е срам да им кажеш..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на dead_princess
    Ти татуса за гъзарийка ли го правиш? Важното е да се покажем, нали?

Полина,аз ше им кажа още тфа лято и що да ме е срам?
    dead_princess,не го правя за "гъзарийка",а щото искам от многооо време ..
    I did

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    един съвет от мен
    кажа и им още сега

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам.Според мен трябва да изчакаш,защото не се знае дали после няма да си блъскаш главата и да казваш-защо го направих.Изчакай още,едва ли ще ти стане нещо.
    И баща ми си бил направил като млад и сега си се чуди на акъла тогава.

Иначе,ако е яка,нямам против..ама малка си.Не че и аз не съм на твоите години,просто е рано.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Ей такива пишлемета като вас най ги мразя!!! Татуировката е нещо ЛИЧНО, което носи определен смисъл за теб. Нещо, което сам трябва да си измислиш, не да питаш по форумите за идеи.
    Ама какво ли приказвам и аз, бий си главата в стената после.
    http://images.teamsugar.com/files/up...ck.preview.jpg
    Направи си такава на челото!
    подкрепям.

Татуировка на кръста - изтъркано и евтино, особено пък с тия надписи.
    Курвенщрасе....

Измислих - напиши си на кръста: "Вход свободен", че даже може и стрелка да сложиш надолу

И аз мисля, че си малка за такова нещо, + че след време може да ти попречи да те вземат на работа някъде, където е по-престижно и т.н., става дума за някое друго място, ако си харесаш.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Аз пък не знаех, че е изтъркано (не съм баш наясно с тия работи), и все пак точно там бих си направила, ако реша, понеже никога не си показвам кръста и само аз ще си я знам.

Много си малка. Писнало ти е всички да ти го казват, но е факт. Изчакай поне година, за да знаеш какво точно искаш и да си сигурна. И в никакъв случай не ходи да ти я прави някакъв човек, който даже няма студио - печен, не печен, не знаеш дали са му чисти инструментите и дали няма да оплеска нещо. Може при приятелите ти нищо лошо да не е станало, но това не е гаранция.

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Град
    Пловдив
    ^ абе моля ви се татуси на кръста.винаги ги свързвам с много дебели мазни момичеща с дънки с ниска талия и пааласкииии ИУУУУУ
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен
    Град
    Earth...
    Татуса е най-гадното нещо което можеш да си причиниш...
    Найстина трябва да се мразиш че да си направиш тату...

Както и да е ... към авторката на темата само мога да и дам едно рамо в тая инициатива..ТАТОС НА КРЪСТА привлича внимание и пали бурни фантазии у мъжете

Град
    на майната си..
    ^при мен тату на кръста не буди никакви фантазии.. хаха

п.т.:иначе и аз не те съветвам да я правиш сега.. та ти си лапе. 1-2 години най-много да се радваш и после цял живот ще се чудиш за к'во си я направила.. и както някой по-горе беше споменал - ''не се знае дали са му чисти инструментите''.. доста бели може да си докараш, но както искаш ха
    чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс

ИЗЧАКАЙ.
    Мислиш ли като минe още някоя година може и да съжеляваш адски много...
    И аз искам тату ,но явно аз съм единствената ,която иска нещо малко (звезда на китката).И кажи на ваште...
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от UrbanLegend
    Ам сори,че пиша в тази тема,но има ли татуси за по 5-6 месеца,защата имах с къна,но стоя точно 15 дена?

Аз бих си татуирала някакъв символ-китайски или някакъв египетски,чийто значиние има нещо общо с мен
    + и аз така.Мноооого искам едно като око на китката или пък ох не знам.
    а пък авторката да избере няква татус ,която по някъв начин свързва със себе си или нещо такова
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Курвенщрасе....

Измислих - напиши си на кръста: "Вход свободен", че даже може и стрелка да сложиш надолу

И аз мисля, че си малка за такова нещо, + че след време може да ти попречи да те вземат на работа някъде, където е по-престижно и т.н., става дума за някое друго място, ако си харесаш.
    аа ти не гледай тия в нета дето са,мойта ше е различна!
    petersl55,мерси,ама не го правя заради тфа Вниманието си го имам и сега (малко реклама тайм)
    Spike,а както аз споменах,е правил на не малко хора + една моя приятелка
    KeshaWoodx33,не мисля,че ще съжалявам,щом съм го решила
    I did

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    MaLty, на 19 съм и малко отгоре
    Аз когато исках да си правя, казах на майка ми и тя каза добре. Обаче не живеехме заедно и след като ме видя и видя татуса много го хареса.
    За слънцето, примерно сега имам пресни татуси на една седмица, но ги излагам на слънце, макар още да се белят. По принцип няма проблем с тея работи, смао да не легнеш да плажа да се печеш цял ден.
    А това, което казват за инструментите длаи са чисти ???омг, ясно че не са били в тату студио. Човека бърка от от едно където е вряла машинката и я вади, тя там се е дезинфекцирала. Слага си ръкавици, и иглата и пълнителя ги отваря пред тебе, те са си запечатани в едно както иглите за инжекции. Друго кво може да се заразиш ???
    Ако имаш въпроси, по - добре не питай по форуми, щото става една, всеки вика абе кви са тия работи и ала бала... Питай твои познати, които имат и са наясно с тея неща и можеш да им имаш доверие.
    Аз ако чаках някой да ми даде позволение от форума, до сега щях да съм си "бяла"

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    petersl55,мерси,ама не го правя заради тфа Вниманието си го имам и сега (малко реклама тайм)
    Еми в такъв случай въобще не си прави нищо!То си личи че си МНОООГООО объркана и заблудена(както ти казаха всички други де..не ми се сърди..)..Аз не знам за момиче коeто да си прави татос на !!!!!!КРЪСТА!!!!!!(както казаха по-горе това вече ДОНЯКЪДЕ е изтъркано и ДО ГОЛЯМА степен символизира само 1 нещо...) с цел и причина да не е привлича внимание или нещо такова..Освен това голям процент от хората(ако ли не.. 99%) като видят момиче с татос на кръста ще си помислят точно като мен..

Но в крайна сметка ако не ти пука за хорското мнение....прави каквото искаш..

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Еми в такъв случай въобще не си прави нищо!То си личи че си МНОООГООО объркана и заблудена(както ти казаха всички други де..не ми се сърди..)..Аз не знам за момиче коeто да си прави татос на !!!!!!КРЪСТА!!!!!!(както казаха по-горе това вече ДОНЯКЪДЕ е изтъркано и ДО ГОЛЯМА степен символизира само 1 нещо...) с цел и причина да не е привлича внимание или нещо такова..Освен това голям процент от хората(ако ли не.. 99%) като видят момиче с татос на кръста ще си помислят точно като мен..

Но в крайна сметка ако не ти пука за хорското мнение....прави каквото искаш..
    бе не се сърдя,споко ..
    мен не ме интересува кой кфо мисли,аз си го правя за МЕН,не за някой друг,и щото ИСКАМ и ми ХАРЕСВА,не от гъзария ..

mimsssssss,може би единствените нормални постове са твойте,мерси
    Аз съм сигурна,че на мама ще и хареса след като я види,ама сега не та не ..
    Така беше и с обиците на ухото ми ,не може,не може накрая се пробих - "Али виж колко ти е хубаво"
    I did

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    и мене майка не ми даваше да си дупча езика, не знам по ква причина, някви си нейни работи, но навсякъде другаде дава... и като си пробих устната толкова се кефеше и наистина сега ако я махна и съм много странна, стана част от мен

така е и с татусите, стават част от теб, забравяш за тях, няма начин да ти омрзънат

АХАХА Сега се сетих за едно нещо ... когато почнах да ходя на козметик да ми скубят веждите...Майка ми направо беше в шок и ВЪОБЩЕ не и харесваше..Но напоследък си промени мнението родителите винаги са така...

така е
    I did

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    АХАХА Сега се сетих за едно нещо ... когато почнах да ходя на козметик да ми скубят веждите...Майка ми направо беше в шок и ВЪОБЩЕ не и харесваше..Но напоследък си промени мнението родителите винаги са така...
    да,знам
    и мойта като започнах да си скубя веждите "Момиче,имаш толкова хубави вежди,бла бла,изобщо не ти тряя скубане"
    и ся кат ме види "Алл виж колко хубаво си ги напрайла "
    I did

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си