- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуировка..
Бе ти хубаво си събрала парите, ама не си прави сега - лятото е неподходящ сезон, защото трябва да я пазиш от слънцето.
Аз съм на 17, правя 18 през ноември и мисля зимата да си направя, преди бала. Аз още обмислям, искам да съм сигурна, в това което ще си направя. И .. малко ме е страх от болката.
Sve sto je srcu drago daleko je..
тя значи нещо за менПървоначално написано от POLLINA
просто не бях сигурна дали да си правя изобщо и дали ще стои добре,за тфа исках идеи ..
mimsssssss,Мерси многоТи сега на колко си ?
sHaDy_sOuL,парите са ми на готово,не съм ги събирала![]()
ше се пазя от слънцето![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
не смяташ ли , че е тъпо да направиш акова нещо без знанието на родителите си , като ти все още си на 14 или 15 не знам ...
след време няма ли да те е срам да им кажеш..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ти татуса за гъзарийка ли го правиш? Важното е да се покажем, нали?
Полина,аз ше им кажа още тфа лятои що да ме е срам?
dead_princess,не го правя за "гъзарийка",а щото искам от многооо време ..![]()
I did
един съвет от мен
кажа и им още сега![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не знам.Според мен трябва да изчакаш,защото не се знае дали после няма да си блъскаш главата и да казваш-защо го направих.Изчакай още,едва ли ще ти стане нещо.
И баща ми си бил направил като млад и сега си се чуди на акъла тогава.![]()
Иначе,ако е яка,нямам против..ама малка си.Не че и аз не съм на твоите години,просто е рано.
подкрепям.Първоначално написано от PinkFloydSound
Татуировка на кръста - изтъркано и евтино, особено пък с тия надписи.
Курвенщрасе....
Измислих - напиши си на кръста: "Вход свободен", че даже може и стрелка да сложиш надолу![]()
И аз мисля, че си малка за такова нещо, + че след време може да ти попречи да те вземат на работа някъде, където е по-престижно и т.н., става дума за някое друго място, ако си харесаш.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз пък не знаех, че е изтъркано (не съм баш наясно с тия работи), и все пак точно там бих си направила, ако реша, понеже никога не си показвам кръста и само аз ще си я знам.Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Много си малка. Писнало ти е всички да ти го казват, но е факт. Изчакай поне година, за да знаеш какво точно искаш и да си сигурна. И в никакъв случай не ходи да ти я прави някакъв човек, който даже няма студио - печен, не печен, не знаеш дали са му чисти инструментите и дали няма да оплеска нещо. Може при приятелите ти нищо лошо да не е станало, но това не е гаранция.
^ абе моля ви се татуси на кръста.винаги ги свързвам с много дебели мазни момичеща с дънки с ниска талия и пааласкииии ИУУУУУ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Татуса е най-гадното нещо което можеш да си причиниш...
Найстина трябва да се мразиш че да си направиш тату...
Както и да е ... към авторката на темата само мога да и дам едно рамо в тая инициатива..ТАТОС НА КРЪСТА привлича внимание и пали бурни фантазии у мъжете![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
^при мен тату на кръста не буди никакви фантазии.. хаха
п.т.:иначе и аз не те съветвам да я правиш сега.. та ти си лапе. 1-2 години най-много да се радваш и после цял живот ще се чудиш за к'во си я направила.. и както някой по-горе беше споменал - ''не се знае дали са му чисти инструментите''.. доста бели може да си докараш, но както искаш ха![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
ИЗЧАКАЙ.
Мислиш ли като минe още някоя година може и да съжеляваш адски много...
И аз искам тату ,но явно аз съм единствената ,която иска нещо малко (звезда на китката).И кажи на ваште...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
+ и аз така.Мноооого искам едно като око на китката или пък ох не знам.Първоначално написано от UrbanLegend
а пък авторката да избере няква татус ,която по някъв начин свързва със себе си или нещо такова
аа ти не гледай тия в нета дето са,мойта ше е различна!Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
petersl55,мерси,ама не го правя заради тфаВниманието си го имам и сега (малко реклама тайм)
![]()
Spike,а както аз споменах,е правил на не малко хора + една моя приятелка
KeshaWoodx33,не мисля,че ще съжалявам,щом съм го решила![]()
I did
MaLty, на 19 съм и малко отгоре![]()
Аз когато исках да си правя, казах на майка ми и тя каза добре. Обаче не живеехме заедно и след като ме видя и видя татуса много го хареса.
За слънцето, примерно сега имам пресни татуси на една седмица, но ги излагам на слънце, макар още да се белят. По принцип няма проблем с тея работи, смао да не легнеш да плажа да се печеш цял ден.
А това, което казват за инструментите длаи са чисти ???омг, ясно че не са били в тату студио. Човека бърка от от едно където е вряла машинката и я вади, тя там се е дезинфекцирала. Слага си ръкавици, и иглата и пълнителя ги отваря пред тебе, те са си запечатани в едно както иглите за инжекции. Друго кво може да се заразиш ???
Ако имаш въпроси, по - добре не питай по форуми, щото става една, всеки вика абе кви са тия работи и ала бала... Питай твои познати, които имат и са наясно с тея неща и можеш да им имаш доверие.
Аз ако чаках някой да ми даде позволение от форума, до сега щях да съм си "бяла"
Еми в такъв случай въобще не си прави нищо!То си личи че си МНОООГООО объркана и заблудена(както ти казаха всички други де..не ми се сърди..)..Аз не знам за момиче коeто да си прави татос на !!!!!!КРЪСТА!!!!!!(както казаха по-горе това вече ДОНЯКЪДЕ е изтъркано и ДО ГОЛЯМА степен символизира само 1 нещо...) с цел и причина да не е привлича внимание или нещо такова..Освен това голям процент от хората(ако ли не.. 99%) като видят момиче с татос на кръста ще си помислят точно като мен..Първоначално написано от MaLty
Но в крайна сметка ако не ти пука за хорското мнение....прави каквото искаш..![]()
бе не се сърдя,споко ..Първоначално написано от petersl55
мен не ме интересува кой кфо мисли,аз си го правя за МЕН,не за някой друг,и щото ИСКАМ и ми ХАРЕСВА,не от гъзария ..
mimsssssss,може би единствените нормални постове са твойте,мерси![]()
Аз съм сигурна,че на мама ще и хареса след като я види,ама сега не та не ..![]()
Така беше и с обиците на ухото ми ,не може,не може накрая се пробих - "Али виж колко ти е хубаво"![]()
I did
и мене майка не ми даваше да си дупча езика, не знам по ква причина, някви си нейни работи, но навсякъде другаде дава... и като си пробих устната толкова се кефеше и наистина сега ако я махна и съм много странна, стана част от мен
така е и с татусите, стават част от теб, забравяш за тях, няма начин да ти омрзънат![]()
АХАХА Сега се сетих за едно нещо ... когато почнах да ходя на козметик да ми скубят веждите...Майка ми направо беше в шок и ВЪОБЩЕ не и харесваше..Но напоследък си промени мнениетородителите винаги са така...
така е![]()
I did
да,знамПървоначално написано от petersl55
![]()
и мойта като започнах да си скубя веждите "Момиче,имаш толкова хубави вежди,бла бла,изобщо не ти тряя скубане"
и ся кат ме види "Алл виж колко хубаво си ги напрайла "![]()
I did