Ами мога да ти предложа доста места, на някой вече съм се дупчела: гръб, плешка, рамо, глезен, китка, предмишница, стъпало острани...
За разтягането и чувствителната кожа моля ти се не слушай нечии наплашени майки, просто като четох някой коментари
Отиди в студиото и си говори с човека. Баз държа че има татуси над 5 години, виж ги че не са се разпънали. Кожата не се разпъва ако качиш 5 кила, говоря от личен опит, а ако качиш сигурно над 20. Иначе е гадно да ти излезнат стрии тва вече е гадно.
Питаш за каква татуривока. АМи бих те посъветвала да отвориш стари албуми, лексикони, да разпиташ твои приятели какъв човек си ала бала. Така би направила връзката. Примерно преди си била гадна, а сега си порастнала, променила си се, всичко си има значение... Разбираш.
Първия татус си го направих на 16. Не съжалявам за него. Не си е загубил смисъла и предполагам че никога няма. Мисля че щом на 16 правят секс и трябва да са отговорни за последиците (евентуално забременяване) значи могат да са отговорни за тялото си.
Ами не знам какво те интересува конкретно, ако искаш питай, ако мога да съм полезна ще ти кажа.