.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен

Изтощена коса.....!!!!

Така. Скоро осъзнах, че косата ми почва много да се изтощава от прасата, защото ползвам всеки ден. Купих си шампоана на "orzene beer" за суша/изтощена коса. Моля препоръчайте ми маска/балсам и някакъв спрей за коса, който да я заздрави и да й придаде блясък .

П.П. Знам, че има много теми, но търсачката ми не работи

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен
    Оф, изтощена!

Супер фен
    Шампоан Els

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    [quote=Converse333]Шампоан Els
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Освен, че е изтощена, сигурно е и изгоряла. Спри да се изправяш за да може да се оправи, но иначе може да си вземеш този шампоан Els
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Шампоан Els
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като за начало - спри да я третираш с пресата..
    За този шампоан на Елсев не мога да ти кажа дали е добър или не,но маските на Лорис наистина са уникални
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Плевен
    Благодаря много. А може ли да ми кажете някакъв спрей за коса ???

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    вземи си протектор

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    вземи си протектор
    Може ли да ми обясниш какво точно представлява това ? (извинявай, но не съм много добра на темата за косата ) .

Град
    Manhattan *
    ами това е един спрей ,който се пръска на косата преди изправяне и я защитава от горещината за пресата до колото е възможно.моят е на alafaparf, тва са продъкти , който внасят christian of roma.
    струва около 15-20 лв , не мога да кажа с точност , защото моя си го взех на складова цена така да се изразя

Град
    Manhattan *
    ето го

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ето го
    Много е добър и фризиорката ми го ползва .Няма да сгрешиш ако си го купиш
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

[quote=slynchoo][quote=Converse333]Шампоан Els

Голям фен Аватара на stelit0
    като незнаеш нищо за косата къде си тръгнала????????????След дъжд качулка са тези шампоани и балсами те нищо не правят.вече е късно да си оправиш косата,защото се променя структората на косъма.Аз също се зправям но АБСОЛЮТНО винаги съм се грижила за косата си а не чак след като косата ми се е изтоштила.Докато не израсне цялата и не подстрижеш изгорялата част няма да си възвърне стария вид.И междовременно отново се мий с въстановяващи шампоани(който не помагат но все пак с нещо трябва да се миеш) прави си домашни маски слагай колкото се може повече естествен продукти на косата си и тн.Аи че ме мързи да пиша.Ако искаш питай нещо на ЛС.Вече съм станала доста голям специалист в тази област

Според мен тези шампоани,маски,балсами,про ектори и така нататък няма да ти оправят косата...тя вече е изтощена и изгорена понамали я малко и тогава започвай да ги използваш...сега е след дъжд качулка както казаха преди мен.Наистина е добре за ползваш защитни продукти,защото наистина има ефект от тях...аз бях с дълга коса но я отрязах беше прекалено изтощена..така че дайствай докато е време.

Супер фен Аватара на sunshine955
    прави и редовно маски ...
    и аз ползвам често преса и ми помага розовия елсев .. придава блясък и коста става мека.. изглежда жива и подхранена .. мн съм доволна
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Град
    Плевен
    Не е изгорена, още. Точно задари това ви питам, за да не я съсипя и после да се чудя какво да правя. Благодаря за всички отговори, ще се взема продуктите които ми препоръчахте .

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Не е изгорена, още. Точно задари това ви питам, за да не я съсипя и после да се чудя какво да правя. Благодаря за всички отговори, ще се взема продуктите които ми препоръчахте .
    непременно си всеми защитния спрей за косата .. хубаво е да слагаш нещо защитно преди да я гориш аз ползвам един термозащитен гел и съм доволна .. така ми цъфтят мн бавно връхчетата и не горят толкоз както преди ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    непременно си всеми защитния спрей за косата .. хубаво е да слагаш нещо защитно преди да я гориш аз ползвам един термозащитен гел и съм доволна .. така ми цъфтят мн бавно връхчетата и не горят толкоз както преди ..
    Може ли да ми кажеш как се казва термозащитния гел . . и ако имаш снимчица я постни ако може . .

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Използвай комплекс от шампоан и балсам (но не 2 in 1), 2 пъти седмично - маска за коса, веднъж на 10 дни - ампули за подхранване. При себе си наблюдавам по-добър ефект, ако сменям специално шампонана и балсама - примерно, една седмица ползвам Fructis, следващата - Elseve, после пак Fructis. За да не ми се изтощава допълнително косата - избягвам да я духам със сешоар, а при теб е просто задължително да спреш да ползваш пресата за известно време. Също така, косата ти ще се възстанови по-бързо, ако я скъсиш с 10-ина сантиметра.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Използвай комплекс от шампоан и балсам (но не 2 in 1), 2 пъти седмично - маска за коса, веднъж на 10 дни - ампули за подхранване. При себе си наблюдавам по-добър ефект, ако сменям специално шампонана и балсама - примерно, една седмица ползвам Fructis, следващата - Elseve, после пак Fructis. За да не ми се изтощава допълнително косата - избягвам да я духам със сешоар, а при теб е просто задължително да спреш да ползваш пресата за известно време. Също така, косата ти ще се възстанови по-бързо, ако я скъсиш с 10-ина сантиметра.

Как така да си я скася с 10 см. Аз направо ще умра ако си скъся косата толкова .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си