.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на akibaki

Въпрос относно тялото.

На 15 съм и тежа 60 и нещо килограма,най-ми личи по краката и гърдите,увиснали са леко и имам големи ореоли Възможно ли е с фитнес да си стегна тялото и да ми се смалят гърдите,да съм слаба?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Естествено. Хуабво е и да се придържаш към някой хранителен режим и успоредно с това да ходиш на фитнес. Гърдите винаги отслабват, но ако са ти големи е по - възможно и да увиснат, но зависи.

Не се ли научихте че важно е и колко си висока и само фитнеса няма да ти помогне трябва да комбинираш с режим или по-лека диета например 90 дневната е иделна с 1 час фитнес и скачане на въже ще имаш супер тяло след 1-2 месеца

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Не се ли научихте че важно е и колко си висока и само фитнеса няма да ти помогне трябва да комбинираш с режим или по-лека диета например 90 дневната е иделна с 1 час фитнес и скачане на въже ще имаш супер тяло след 1-2 месеца
    То 90 - дневната си е точно режим на разделно хранене.

извинявай,знам го това за диетата,но просто не издържам без храна. Дори когато не съм гладна нещо ме тика към храната,как ще я намаля

Цитирай Първоначално написано от akibaki
    извинявай,знам го това за диетата,но просто не издържам без храна. Дори когато не съм гладна нещо ме тика към храната,как ще я намаля
    За това се има голяма воля първо поглеждай се в огледалото по често води си дневник записвай там колко си свалила всеки ден какво си яла и тн а ако много много ти се яде си вземи ябълка или морков и го яж много бавно и дъвчи бавничко просто имай волята и си помисли колко ще си горда след това. Забравих да ти кажа яж повечко на 3 основни яденета и няма да ти се яде толкова успех

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Сродна душа си намерих.С малката разлика че аз съм 54,ама съм ниска.
    Не издържам да гладувам,затова си измислих много вкусна и ефективна диета (3 кг за 4 дена..).За да не пиша отново виж във Днвеник-Диети3 на страница 83-84..
    Иначе спорт...задължително.
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Че ореолите имат ли връзка? Моите не са малки, но никога не съм била с огромен бюст и не съм била пълна.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    фитнеса помага само в математиката, едва ли ще ти помогне за тялото

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    фитнеса помага само в математиката, едва ли ще ти помогне за тялото
    Не е вярно.
    Only u! <3

Ми от фитнеса по-скро човек се стяга, а не осталбва, а и на мен гърдите от фитнеса не са ми се смалили.Включи и здраволовно хранене и фитнес и ще станеш супер.Но ще ти е млако трудно в началото да се храниш здравослоно, но все пак се свиква и става дори и начин на живот.

Еехааа,много добре звучи,само че имам апетит и както казах не издържам без храна не съм гладна,но нещо от вътре ми казва,че трябва да ям... а гърдите дали ще се смалят

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Вместо да су чудиш и питаш,вземи да се стягаш със какъвто намериш спорт.Защото няма да стане изведнъж.

Когато започнеш да го правиш сама ще си отговориш на хилядите въпроси!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си