- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно тялото.
На 15 съм и тежа 60 и нещо килограма,най-ми личи по краката и гърдите,увиснали са леко и имам големи ореолиВъзможно ли е с фитнес да си стегна тялото и да ми се смалят гърдите,да съм слаба?
![]()
Естествено. Хуабво е и да се придържаш към някой хранителен режим и успоредно с това да ходиш на фитнес. Гърдите винаги отслабват, но ако са ти големи е по - възможно и да увиснат, но зависи.
Не се ли научихте че важно е и колко си висока и само фитнеса няма да ти помогне трябва да комбинираш с режим или по-лека диета например 90 дневната е иделна с 1 час фитнес и скачане на въже ще имаш супер тяло след 1-2 месеца![]()
То 90 - дневната си е точно режим на разделно хранене.Първоначално написано от angel4eto100
извинявай,знам го това за диетата,но просто не издържам без храна. Дори когато не съм гладна нещо ме тика към храната,как ще я намаля![]()
За това се има голяма воля първо поглеждай се в огледалото по често води си дневник записвай там колко си свалила всеки ден какво си яла и тн а ако много много ти се яде си вземи ябълка или морков и го яж много бавно и дъвчи бавничко просто имай волята и си помисли колко ще си горда след това. Забравих да ти кажа яж повечко на 3 основни яденета и няма да ти се яде толковаПървоначално написано от akibaki
успех
Сродна душа си намерих.С малката разлика че аз съм 54,ама съм ниска.
Не издържам да гладувам,затова си измислих много вкусна и ефективна диета (3 кг за 4 дена..).За да не пиша отново виж във Днвеник-Диети3 на страница 83-84..
Иначе спорт...задължително.
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Че ореолите имат ли връзка? Моите не са малки, но никога не съм била с огромен бюст и не съм била пълна.![]()
фитнеса помага само в математиката, едва ли ще ти помогне за тялото
Ми от фитнеса по-скро човек се стяга, а не осталбва, а и на мен гърдите от фитнеса не са ми се смалили.Включи и здраволовно хранене и фитнес и ще станеш супер.Но ще ти е млако трудно в началото да се храниш здравослоно, но все пак се свиква и става дори и начин на живот.
Еехааа,много добре звучи,само че имам апетит и както казах не издържам без хранане съм гладна,но нещо от вътре ми казва,че трябва да ям... а гърдите дали ще се смалят
![]()
Вместо да су чудиш и питаш,вземи да се стягаш със какъвто намериш спорт.Защото няма да стане изведнъж.
Когато започнеш да го правиш сама ще си отговориш на хилядите въпроси!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ