- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- След баня...?
Няма да сгрешиш,аз използвам такъв и понякога ми се иска да се изямПървоначално написано от slynchoo
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
пък аз с нищо не се мажа, досадна ми е цялата процедура.![]()
вкъщи някъде си се търкаля лосион на фрутини с мента и лимон.
на мен лосионите за тяло са ми някаква мания,не мога без лосион за тяло.. имам сякви,ейвън,орифлейм,гош,да в,тути фрути, джонсънс бейби,фрутини,гарниер,не знам си кво си...
мания са ми![]()
иПървоначално написано от nadetyYy
и един от Авон или Орифлейм нз от къде беше (червена опаковка) и като се намацам с него и след тва блестяПървоначално написано от Sisito941
![]()
Редувам на Орифлейм крема за тяло с грейфрут,бебешки лосион на Ниева и олио на Джонсанс :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
а ще може ли да ми кажеш твоя лосион с шоколад на коя фирма е?Първоначално написано от billytalent
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Виждала съм го в Бонжур. И приятелката си го беше взела оттам. Виж за по-сигурно там, а може би и в ДМ го имаПървоначално написано от Goddess
Около 10 лв беше
![]()
слагайте ако може цени на това,което пускате и откъде сте ги купили(Дм,Карфур ала бала) да се ориентирам,че и на мен ми трябва![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз позлвам бебешко олио,после кожата е много мека.![]()
И аз,даже тате ми вика защо апартамента мирише на малинаПървоначално написано от pussucetka
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ти откъде знаеш, че мирише два дена, не се ли къпеш?Първоначално написано от titinkaa
![]()
дам и аз имам такъв .. Avon Care Shimmering и после лъскаш от негои един от Авон или Орифлейм нз от къде беше (червена опаковка) и като се намацам с него и след тва блестя Very Happy![]()
![]()
На Рубела еПървоначално написано от slynchoo
![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Dove Go Fresh ..![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Първоначално написано от koshtramba
Може ли да ми кажете от къде да го купя и на каква сума е![]()
Мдаа..Irisan , Avon и Фрутини ползвам.. И съм доволна!![]()
Ползвам един на Гарниер за чувствителна кожа, и някакъв серум с омекотяващи перли на Ейвън, но ме заинтригувахте с тези на Фрутини.![]()
billytalent,благодаря много!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И аз имам някакво бебешко олио, но не съм го ползвала скоро.
Обожавам лосиони.В момента използвам един с авокадо и нз си още какво. Много ми харесва.
Другият, който си седи запечатан, е кокос - на Balea.. Просто класика.
Най-редовно си сменям любимия.
Мерси, koshtramba. :P Тамън имам повод да отида...мале в тоя магазин , най - вече на Графа, като се забия и не излизам с часове. Искам да работя там.Та, както и да е, мерси. ;д
Да,от Бонжур си го купих,11лв беше и някви стотинки.иначе на същия аромат има е душ гел като скраб за тяло с гранули вътре за баня.![]()
Вчера ходих в dm всичките ги имаше.![]()
To infinity and beyond.