.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Дънкова рокля/сукман

Здравейте!На 20-ти май ще бъда на бал..обикалях доста из магазините и накрая реших че искам да бъда с дънкова рокля или сукман...Проблема е такъв че в моя град няма нищо и единстеното ми решение е да посетя Велико Търново...Ако някой знае магазин за такива неща и е от региона нека сподели...цената не е от значение.
    Благодаря предварително

Re: Дънкова рокля/сукман

Цитирай Първоначално написано от mysticinside
    Здравейте!На 20-ти май ще бъда на бал..обикалях доста из магазините и накрая реших че искам да бъда с дънкова рокля или сукман...Проблема е такъв че в моя град няма нищо и единстеното ми решение е да посетя Велико Търново...Ако някой знае магазин за такива неща и е от региона нека сподели...цената не е от значение.
    Благодаря предварително
    значи щом ще ходиш на бал ти предлагам да идеш в Еден,който е в Гума има едни страхотниии раклички,като за бал,но не са дънкови 30 лв. са

иначе за сукмана потърси някой магазин,в който има много дънки или обикновен аз на много места съм вийдала с почти секи магазин ги има

Искам това което ще нося да е практично и не много официално...В Горна също има Еден имаше адски много рокли но уви не си харесах...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Нз дали във В.Търново ги има тея магазини ама днес бях в Мол Пловдив и в Теранова и Ню Йоркър имаше такива и в Тайли Вейл имаше,ама нз нз каква цена са,щото не ги гледах.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    търсиш ли си още сукманче мисля че мога да ти помогна ето какво си купих аз точно от Велито Търново

http://prikachi.com/files/1576696o.jpg
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    търсиш ли си още сукманче мисля че мога да ти помогна ето какво си купих аз точно от Велито Търново

Лелее страхотно ее Жалко че не съм от Търново

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от IfeTyy

Оле, от къде е колко струва, страхотно е?

ами от 5 авеню е на първия етаж един от последните магазини от дясно. струва едва 30лв. аз като го видях се влюбих в него просто си казах - трябва да е мое! радвам се, че ви е харесало

а сладкобонбонче предполагам че ще го има и в другите градове... то общо взето дрехите навсякъде са еднакви

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Здравейте! Радвам се за проявения интерес! Аз също ходих на 5-то авеню и уви нищо не ми грабна окото и така се впуснах в купуването на дреха по интернет ..попаднах на един невероятен дънков сукман точно каквото исках...до под бюста е с две презрамки дължината е до коляното и е като корсет...сега го очаквам да пристине
    Това е профила на сестра ми нямам възможност да вляза в моя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си