- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ядете в училище?
А отсреща в Поли какви кроасани с шоколад имаше миналата година!Първоначално написано от lipstick
![]()
пушим
ако някой реши да ме напада, няма да бъде удостоен с отговор, така че не си правете труда![]()
Ябълка или банан,но по често и постоянно е ябълката![]()
амиии или ябълка или корни или солети
не ядях често в училищено вече ми отпадна това бреме
![]()
иси хапвам в къщи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
хах , аз сутрин като се събудя и просто умирам от гладв нас направо си се наяждам като свиня с омлети и тн и в даскало през голямото пуша и дъвча дъвки само ..
това е и най-правелнотоПървоначално написано от footballgirl
![]()
Шапкарю .....
ем аз много рядко имам пари за храна и когато имам,ям някви дюнери,шоколади,пици,макдо алдс и т.н.. нездравословна храна,да
..е не бих казала че е много правилно да се пуши ..Първоначално написано от HexGirl
![]()
също така не е полезно "да се наяждаш като свиня" - по-добре умерена закуска и плод в голямото например без преяждане![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
манджа
имах предвид ,че е по правилно да изядеш един омлет за закуска от колкото 2 пакета солетиПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Шапкарю .....
Също така се съмнявам, чаак толкова да се освинва. Все пак си има капацитет![]()
Това е много хубаво, че закусвате, аз отвикнах. А като съм на лекции, имаме си 345 до нас, както и едно малко магазинче. Та си купувам салати, плодове, ядки, понички( когато не бях на 90дневната), панирани кашкавалчета и така![]()
Само нездравословни неща...
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Ми като се хранех здравословно, си купувах само плодове и Активиа закуска (не че е здравословна, де). Даже ПОСТОЯННО ме бъзикаха за тая Активиа.Сега си купувам каквото ми се яде – баници, тостери, бисквити, шоколад, това-онова...
(Е не от всичко наведнъж, де.)
Активия закуска.. не е много здравословна, но все пак е по-добре от мазния Bake rolls или солетите.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Има една пекарна „Бай Бисер„ и от там си взимам закуски най-често бутерка със шунка, а понякога солети и нещо за пиене
Солети, шоколад, сок, бисквити и разни такива...![]()
закусвам вкъщи .. хем спестявам- хем ям здравословно и си приготвям каквото пожелая ..
а на даскало - дъвки , пуша цигарки и така до 3 часа![]()
аз влизам в билата и какво хвана това е попринцип ям нездравословно![]()
за жалост само боклуци - вафли, шоколади, кроасани![]()
а уж махнаха вредните храни от лафките![]()
аз закусвам вкъщи
Не ям в училище, ям си в нас, понеже там не продават много здравословни неща, а понякога си купувам по една Активия.
inloveee