- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- когато не може да си сложиш сутиен ...
какво правите когато носите потник или блуза които са прекалено изрязани и няма как до си сложите сутиен ?
ами просто не слагаш?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Гледката е прекрасна простоПървоначално написано от POLLINA
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
е зависи от блузата разбира се...![]()
е няма да стои добре ако няма нещо да поддържа гърдите ....тогава ?
еми земи си такъв силиконов
но лятото не е за препоръчване , зашото като се потиш и пада..
![]()
Първоначално написано от Valento
![]()
![]()
![]()
ПТ:ами ако е потник пез презрамки-сутиен със силиконови презрамки,ако дрехата е с гол гръб-сутиен със силиконов гръб,а ако е супер изрязана отпред-сутиен тип бриджитка(ще изглеждат по-големи и момчетата постоянно там ще те гледат
)
:P :P
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
тва пък силиконовите презрамки и силиконовия гръб са ми толкова грозни...
по добре нормален сутиен чесно казано от колкото това![]()
По-скоро може да не облека дадената блуза или потник, но без сутиен няма как да изляза, селско ми е, а и съм срамежлива.
ъм
без сутиен караш и това
кое му е селското? понякога бюста стои много красиво /разбира се зависи от блузата и материята/.
изрязана неизрязана..със сутиен съм си винаги![]()
Е, на мен пък това да си с рокля/блуза с гол гръб и сутиен със стандартен гръб, ми изглежда селско.Първоначално написано от POLLINA
Всичко е въпрос на вкус, момичета.![]()
Миналата година за малко да си взема от тези силиконовите сутиени, но се отказах нещо и се спрях на сутиен със силиконов гръб. От доста момичета съм чувала, че дори и при по-топло време, не се разлепят.![]()
Мисля това лято и аз да се сдобия с такъв.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
опрделено е отваратителна гледка, но и сликоновия гръб не ми допадаПървоначално написано от Claudette
Винаги нося сутиен.С тия мойте.....не мога да си позволя да ходя без сутиен,тежи ми
![]()
Селско било без сутиен... Аз почти винаги си ходя без сутиен!
![]()
селсо било ГЛУПОСТИ
аз редовно си ходя без сутиен
хора млади сте гърдите ви са стегнати от какво ви е срам ,по дяволите !
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Все някак си се оправям - силиконов гръб или силиконова презрамка през врата (колкото и да е гадно понякога). Но този силиконов сутиен, който сте показали е малък за мен, също и нестабилен.
Не мога да си позволя "лукса" да ходя без сутиен. Моите гърди имат нужда от опора. Големи и следователно не са като стегнати.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!Първоначално написано от gia_sena_mono
Винаги съм искала , но не ми достига смелост. Как без сутиен и зърната ми винаги са щръкнали![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
кво ти пука на мен пък ми хар да са вижда сутиена:P
MUFC! (H)
Не съм търсила, но предполагам, че трудно ще се намери. Обаче много зависи от сутиена, защото и аз не знам вече коя чашка нося. Ту ми става B, ту C, някой път и D.Първоначално написано от mimsssssss
Имам един сутиен от бала със силиконов гръб, който не ми е много по мярка (чашка В е), но когато се налага да го сложа някак си се оправям. Тогава (за бала) що годе беше добре, но сега бих казала, че ми е малък.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
е те винаги там си гледатПървоначално написано от nadetyYy
![]()
какъв е тоя сутиен тип бриджитка?