.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Силиконовия сутиен ми се струва най-приемливото решение. Грозни са прозрачните презрамки, също да си с блуза без презрамки и да ти се виждат презрамки и сичко.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Цитирай Първоначално написано от nadetyYy
    ПТ:ами ако е потник пез презрамки-сутиен със силиконови презрамки,ако дрехата е с гол гръб-сутиен със силиконов гръб ,а ако е супер изрязана отпред-сутиен тип бриджитка(ще изглеждат по-големи и момчетата постоянно там ще те гледат )
    :P :P
    е те винаги там си гледат

какъв е тоя сутиен тип бриджитка?
    Този с равните чашки. Снимка : http://www.euro-woman.net/top_10ling...32210964ab.jpg
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Силиконовия сутиен ми се струва най-приемливото решение. Грозни са прозрачните презрамки, също да си с блуза без презрамки и да ти се виждат презрамки и сичко.
    Наистина не изглежда красиво, но не всеки може да носи силиконов сутиен, за жалост. Трябва да имаш малък и стегнат бюст, за да носиш такъв. И той ще е просто да ти скрие гърдите, а не да ги "носи".
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от Briseis
    /разбира се зависи от блузата и материята/.
    и от бюста.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Все някак си се оправям - силиконов гръб или силиконова презрамка през врата (колкото и да е гадно понякога). Но този силиконов сутиен, който сте показали е малък за мен, също и нестабилен.
    Не мога да си позволя "лукса" да ходя без сутиен. Моите гърди имат нужда от опора. Големи и следователно не са като стегнати.
    Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!
    Има,има...аз си купих за 5 лв....ама без да искам го дръпнах някак си и се скъса тва..дето се закопчава

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Все някак си се оправям - силиконов гръб или силиконова презрамка през врата (колкото и да е гадно понякога). Но този силиконов сутиен, който сте показали е малък за мен, също и нестабилен.
    Не мога да си позволя "лукса" да ходя без сутиен. Моите гърди имат нужда от опора. Големи и следователно не са като стегнати.
    Долу - горе и аз така. Само дето сутиен с чашка Д и силиконов гръб не съм намирала до сега!
    Има,има...аз си купих за 5 лв....ама без да искам го дръпнах някак си и се скъса тва..дето се закопчава
    Ми не знам. Аз със трис зора си намирам обиколка 80 и чашка Д, има случаи когато различни сутиени ми се мести номерацията, а и ако им кажа на продавачките изисквания иии
    Помня преди 4 години нямаше никви сутиени, само за малки цици, а сега как навлезнаха. Те моите гърди не са мръднали от както станах на 14, значи близо 6 години... Сумати сутиени съм сменила, но потници без презрамки не нося - просто няма как. Тея силиконови презрамки направо ми се врязват в кожата ужас е.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Селско било без сутиен... Аз почти винаги си ходя без сутиен!
    Lenny Kravitz - Again

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ми не знам. Аз със трис зора си намирам обиколка 80 и чашка Д, има случаи когато различни сутиени ми се мести номерацията, а и ако им кажа на продавачките изисквания иии
    Помня преди 4 години нямаше никви сутиени, само за малки цици, а сега как навлезнаха. Те моите гърди не са мръднали от както станах на 14, значи близо 6 години... Сумати сутиени съм сменила, но потници без презрамки не нося - просто няма как. Тея силиконови презрамки направо ми се врязват в кожата ужас е.
    Аз преди си намирах по-лесно сутиени (5-6 клас ;д ) Не,че сега ми е много трудно,ама тия с по-малките размери са по-красиви
    А за потниците без презрамки..и на мен силиконовите презрамки не ми стоят добре,но пък миналото лято си слагах сутиен и панталонки (къси например..) в 1 цвят,потника в друг (който да си отива) ...ии като се виждат презрамките на сутиена и стой интересно...даже понякога не се забелязва,че са от сутиена ;д ама то зависи как се съчетава

Голям фен Аватара на daru6a1
    не мога да ходя без сутиен , чувствам се некомфортно .. : ]

Hexgirl,това,че примерно като имаш стегнати гърди би трябвало да ходиш без сутиен,е глупост. И е наистина селско. Като ти настръхнат зърната или пък се очертава формата на гърдите?! Доста селско,бих казала.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от BadBadGirl
    Hexgirl,това,че примерно като имаш стегнати гърди би трябвало да ходиш без сутиен,е глупост. И е наистина селско. Като ти настръхнат зърната или пък се очертава формата на гърдите?! Доста селско,бих казала.
    Страшно селско е да имаш форма на гърдите, да

Сещам се за много случаи, в които е по-добре изобщо да си без сутиен (и особено важи за млади момичета с малък и стегнат бюст) от колкото със. Например силиконовите презрамки и гърбове са толкова гнусни и отвратителни, че нямам думи. Изглежда евтино и грозно. Особено като се впие силикона в плътта. ГАДОСТ!

А и след като на мен лично ми е почти невъзможно да си намеря сутиен, който хем да изглежда добре, хем да няма десет сантиметра подплънки, предпочитам да се разхождам без! Нямам комплекси нито за големите, нито за формата на гърдите си и не мисля, че трябва да ги крия под три ката дунапрен (или с каквато друга гадост са напълнени сутиените)

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от BadBadGirl
    Страшно селско е да имаш форма на гърдите, да

Сещам се за много случаи, в които е по-добре изобщо да си без сутиен (и особено важи за млади момичета с малък и стегнат бюст) от колкото със. Например силиконовите презрамки и гърбове са толкова гнусни и отвратителни, че нямам думи. Изглежда евтино и грозно. Особено като се впие силикона в плътта. ГАДОСТ!

А и след като на мен лично ми е почти невъзможно да си намеря сутиен, който хем да изглежда добре, хем да няма десет сантиметра подплънки, предпочитам да се разхождам без! Нямам комплекси нито за големите, нито за формата на гърдите си и не мисля, че трябва да ги крия под три ката дунапрен (или с каквато друга гадост са напълнени сутиените)
    Написах ''да се очертава формата на гърдите'' .Много ясно е изразих.
    Only u! <3

Мега фен
    Да, определено е прекрасно циците ти, наподобяващи лисичи муцуни, да се веят свободно. (Повярвайте ми, на повечето им са така.)
    Доста по-селско е от това, да си със силиконови презрамки/гръб...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Бианке, като ти пораснат цици, тогава се обаждай :Д

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Мислиш ли, че ме затапи? Да, циците ми са малки, но нито се срамувам от това, нито нищо. Само момиче, чиито главни "ценности" са цици, гъз и т.н., би се засегнало.
    А ходенето без сутиен продължава да бъде селско.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    не мога да ходя без сутиен , чувствам се некомфортно .. : ]

xaxaxaxaxa .. просто пародия
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Голям фен
    Лятото почти не слагам сутиен
    И изобщо не ми дреме дали се виждала формата или зърната ми.Имам малки и стегнати гърди,на които се кефя
    И да,по-добре да бъде момичето без сутиен щом блузата го изисква от колкото да си слага такъв,но със силиконови презрамки или гръб.Много грознооооо иначе.А и липса на вкус и естетика бих казала

ми като не искаш да се вижда махни си презрамките просто и си сложи някъв по-изрязан сутиен

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    еми земи си такъв силиконов
    но лятото не е за препоръчване , зашото като се потиш и пада..
    Я кажетее къде да си търся такъв в Бургас????
    Иначе на мене без сутиен ми е неудобно.

Цитирай Първоначално написано от MyAll

xaxaxaxaxa .. просто пародия
    Този е за силиконов сутиен.
    ♥LIL WAYNE♥

Re: когато не може да си сложиш сутиен ...

Цитирай Първоначално написано от pochti
    какво правите когато носите потник или блуза които са прекалено изрязани и няма как до си сложите сутиен ?
    .. колкото и изрязана да е все ще намеря начин да си сложа!! (има и по - изрязани сутиени, има силиконови презрамки и гърбове!)
    Не смятам, че е нужно да ми се веят на показ ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Това не е ли тази Даниела от Биг брадър?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Това не е ли тази Даниела от Биг брадър?
    И на мене на нея ми замяза

И аз мисля, че много си зависи и от бюста и от блузата. Аз лично по принцип не обичам да нося блуза или потник без сутиен, но имам 1-2, които стоят много по- добре без сутиен. В началото ми беше малко странно и имах чувството, че съм като гола, но свикнах и ми е по- комфортно (когато дрехата е по- изрязана), защото не ми се налага постоянно да си "крия" сутиена и да дърпам насам- натам дрехата. Но определено в повечето случаи е грозно.. мисля, че са рядкост блузие/ потниците, които стоят добре без сутиен, но определено ги има. И все пак отново казвам, за да няма неразбрали, че много зависи от бюста, не само от дрехата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си