- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- когато не може да си сложиш сутиен ...
Силиконовия сутиен ми се струва най-приемливото решение. Грозни са прозрачните презрамки, също да си с блуза без презрамки и да ти се виждат презрамки и сичко.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Този с равните чашки. Снимка : http://www.euro-woman.net/top_10ling...32210964ab.jpgПървоначално написано от lovey0u
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Наистина не изглежда красиво, но не всеки може да носи силиконов сутиен, за жалост. Трябва да имаш малък и стегнат бюст, за да носиш такъв. И той ще е просто да ти скрие гърдите, а не да ги "носи".Първоначално написано от alex4et0y
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Има,има...аз си купих за 5 лв....ама без да искам го дръпнах някак си и се скъса тва..дето се закопчаваПървоначално написано от mimsssssss
![]()
![]()
Ми не знам. Аз със трис зора си намирам обиколка 80 и чашка Д, има случаи когато различни сутиени ми се мести номерацията, а и ако им кажа на продавачките изисквания иииПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Помня преди 4 години нямаше никви сутиени, само за малки цици, а сега как навлезнаха. Те моите гърди не са мръднали от както станах на 14, значи близо 6 години... Сумати сутиени съм сменила, но потници без презрамки не нося - просто няма как. Тея силиконови презрамки направо ми се врязват в кожата ужас е.
Аз преди си намирах по-лесно сутиени (5-6 клас ;д ) Не,че сега ми е много трудно,ама тия с по-малките размери са по-красивиПървоначално написано от mimsssssss
![]()
А за потниците без презрамки..и на мен силиконовите презрамки не ми стоят добре,но пък миналото лято си слагах сутиен и панталонки (къси например..) в 1 цвят,потника в друг (който да си отива) ...ии като се виждат презрамките на сутиена и стой интересно...даже понякога не се забелязва,че са от сутиена ;дама то зависи как се съчетава
![]()
Hexgirl,това,че примерно като имаш стегнати гърди би трябвало да ходиш без сутиен,е глупост. И е наистина селско. Като ти настръхнат зърната или пък се очертава формата на гърдите?! Доста селско,бих казала.
Страшно селско е да имаш форма на гърдите, даПървоначално написано от BadBadGirl
![]()
Сещам се за много случаи, в които е по-добре изобщо да си без сутиен (и особено важи за млади момичета с малък и стегнат бюст) от колкото със. Например силиконовите презрамки и гърбове са толкова гнусни и отвратителни, че нямам думи. Изглежда евтино и грозно. Особено като се впие силикона в плътта. ГАДОСТ!
А и след като на мен лично ми е почти невъзможно да си намеря сутиен, който хем да изглежда добре, хем да няма десет сантиметра подплънки, предпочитам да се разхождам без! Нямам комплекси нито за големите, нито за формата на гърдите си и не мисля, че трябва да ги крия под три ката дунапрен (или с каквато друга гадост са напълнени сутиените)
Saatana vittu perkele hate crew!
Написах ''да се очертава формата на гърдите'' .Много ясно е изразих.Първоначално написано от Boot
![]()
Only u! <3
Да, определено е прекрасно циците ти, наподобяващи лисичи муцуни, да се веят свободно. (Повярвайте ми, на повечето им са така.)
Доста по-селско е от това, да си със силиконови презрамки/гръб...
Бианке, като ти пораснат цици, тогава се обаждай :Д
Saatana vittu perkele hate crew!
Мислиш ли, че ме затапи?Да, циците ми са малки, но нито се срамувам от това, нито нищо. Само момиче, чиито главни "ценности" са цици, гъз и т.н., би се засегнало.
А ходенето без сутиен продължава да бъде селско.
![]()
xaxaxaxaxa .. просто пародия![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Лятото почти не слагам сутиен
И изобщо не ми дреме дали се виждала формата или зърната ми.Имам малки и стегнати гърди,на които се кефя![]()
И да,по-добре да бъде момичето без сутиен щом блузата го изисква от колкото да си слага такъв,но със силиконови презрамки или гръб.Много грознооооо иначе.А и липса на вкус и естетика бих казала![]()
ми като не искаш да се вижда махни си презрамките просто и си сложи някъв по-изрязан сутиен![]()
![]()
Я кажетее къде да си търся такъв в Бургас????Първоначално написано от POLLINA
![]()
![]()
![]()
Иначе на мене без сутиен ми е неудобно.
Този е за силиконов сутиен.Първоначално написано от MyAll
![]()
♥LIL WAYNE♥
.. колкото и изрязана да е все ще намеря начин да си сложа!! (има и по - изрязани сутиени, има силиконови презрамки и гърбове!)Първоначално написано от pochti
Не смятам, че е нужно да ми се веят на показ ..
И аз мисля, че много си зависи и от бюста и от блузата. Аз лично по принцип не обичам да нося блуза или потник без сутиен, но имам 1-2, които стоят много по- добре без сутиен. В началото ми беше малко странно и имах чувството, че съм като гола, но свикнах и ми е по- комфортно (когато дрехата е по- изрязана), защото не ми се налага постоянно да си "крия" сутиена и да дърпам насам- натам дрехата. Но определено в повечето случаи е грозно.. мисля, че са рядкост блузие/ потниците, които стоят добре без сутиен, но определено ги има. И все пак отново казвам, за да няма неразбрали, че много зависи от бюста, не само от дрехата.