- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувка с момиче ...
Така аз съм момиче и в даскало едно друго момиче ме попита дали иска да се целуваме с език и аз казах да. Сега тя ме кара всеки ден да го правя, а мен ме е страх да не стана лесбийка. Тя обаче настоява и ми каза на че ще каже на всички за целувката. Хареса ми да се целувам с момиче но ме е страх че ако каже на даскалото всички ще ме обиждат че съм лесбийка, аз НЕ съм. Харесвам момчета.
Еми... ти си си виновна. Това да се целуваш с човек от същия пол ми звучи супер гадно. Ти ако не си обратна - тя е!Оправяй се!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Пфф хаха наистина си много тъпаМииии,за да не каже на всички,ще се целувате квоо
![]()
Първоначално написано от lucho13
ии.. на колко си 10-11 ?![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
леле как ме нападнахтене съм виновна сега приех от любопитство и не ме обиждайте защото се съм само аз има много момичета които не са лесбийки и го правят иначе щяхме ли да играем на шише ?
на 13 съм иначе
Много голяма я направи бе!Първоначално написано от Sibel1990
ее ее... Ама иначе ей такива пръдли като ги вида.. ми иде.. не знам...
![]()
Ако знаете колко съм интелигентна иначе кво ме обиждате и на малкия ми пръст не можете да стъпите но няма да се обиждам![]()
[quote="charinamatilda"]Ако знаете колко съм интелигентна иначе кво ме обиждате и на малкия ми пръст не можете да стъпите но няма да се обиждам[/qu
Хе хе наистина няма лошо да се забавлявате ама чак пък
"на малкия си прист да ни въртиш"![]()
![]()
Що да си "лез",като може да си "би",щом ти харесва.Абе,келеш,сядаи си на все още девственото дупе и залягай над учебниците!Аз на твоята възраст играех на стражари-апаши,не на шише!Такива малки пилки като теб,дето е още ни рак-ни риба като станат на 15 пишат теми дали са забременяли от свирка или като са барнали дръжката в мъжката тоалетна!А колко си интелигентна...опазил ме Господ от такива мозъци като тебе....
Гледайтиииии и завиждайтииии дрислииии!!!Първоначално написано от charinamatilda
![]()
![]()
И на малкия пръст нИ моЙтИИ ми сЪ намажИтииии.
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха ама защо реши че съм девственане се знае а и тва че не можете да ми стъпите на малкия пръст е вярно аиде само да се видим и ще се изумиш ама стига съм се фукала че сега как че ме нападнетее нямам думи просто НЕИСКАМ ДА СЕ КАРАМ С НИКОЙ.
Откъде това самочувствие на 13 години?Трябва ти едно стабилно шамаросване!
+1 ! "На малкия и пръст не можем да стъпим ..Първоначално написано от SkendY_F
" Защо мислиш така ?!? Станала си на 13 "ВЕЧЕ !!!" И някво момиче те е накарало да се целувате и те заплашва че ако спрете ще каже на цялото даскало и ти пишеш тема по-въпроса очаквайки да ти помогнем .. ами като и ти обиждаш не очаквай много помощ
Все пак ако имаше мозък нямаше да се забъркаш в такава простотия (Нищо лично)
А,и какъв съвет очакваш да ти дадем ?! Аз само се сещам да я накараш да ти сподели някоя нейна тайна и така да сте квит .. тоест ако тя те издаде и ти нея
Аиде успех със лесбийските целувки !
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ииибасси раутата ибасси мамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от charinamatilda
![]()
![]()
![]()
Ителигентна си! За това пишеш по този начин. Знам аз.
![]()
![]()
искате истината добреее 1-во нямам самочуствие мисляче съм грозна и тъпа и се оптвам да се променя 2-ро казах че не можете да стъпите на малкия ми пръст защото ме обидихте всички ме нападнахте и аз се разтроих 3-то мога да пиша но бързах и за това греша 4-то НЕ ИСКАМ ДА СЕ КАРАМ С НИКОЙ и истината е че живота ми е хубав само да не беше тупата целувка помолих ви нещо а вие ме нападнахте е мерси много
![]()
Ти му казваш,то си продължава.
За кое по-точно не можем да ти стъпим на малкия пръст?
![]()
не можеш да ми стъпиш на малкия пръст го казах защото ме обидихте ХОРА И АЗ ИМАМ ЧУСТВА
Май не си запозната с този израз.![]()
![]()
а антидепресанти пиеш ли ?!
ако не пиеш .. замисли се да ги почнеш
![]()
добре тогава съжалявам за грешката аз съм виновна сега ще спрете ли да ме обиждате ?