- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувка с момиче ...
че кой те обижда![]()
![]()
... ама да не се разплачеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от charinamatilda
Недей како ! Спирам !
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Чакай, бе, не беше ли "Гледайтииии и завиждайтиии, дрислииии мръснииии!"?Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
А по темата: Колко си интелигентна се вижда още от първия ти пост.
![]()
не се знае дали ще се разплача зависи от вассега като спряхте съм спокоина
охх пак ли почнахте ще взема да изтрия темата а може да я оставя за да ви направя кефа да ме обиждате
Целта е да слезнеш на земята,не да се разплачеш!А пък ако стане,ще е бонус!![]()
![]()
![]()
Стига,стига сме нападали лапето!Ей,хлапе,осъзнай се,че имаш още много детски неща,които ТРЯБВА да изживееш.И когато някой те обиди,да се правиш на Вела Пеева не е най-удачният вариант.Относно целувката...и аз съм била ученичка,ако някой ти се гаври ще е седмица-две.После се забравя.А и какво ти пука?Ако някой те напада кажи,че ти поне имаш смелостта да опиташ нещо различно,а не си страхливка.Давай напред.Ако не ти харесва вече-спираш и толкова.А дали ще каже...Божа работа!Ако те е страх...продължавай.И ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ ЛЕСБИЙКА![]()
Споко! От тук нататък няма да те обиждаме. Само ще те дразним.![]()
знам че имам още много време за тези неща и признавам че збърках но за сега ще слушам съветите само на SkendY_F един нормален човек иначе да лапе съм си да малка съм и не се опитвам да се правя на важна просто съм чуствителна и не обичам да ме обиждат
Обаче ти продължаваш да пишеш неграмотно.![]()
![]()
![]()
![]()
спокохно спокойно недей плачка..
![]()
![]()
![]()
не ми се пише грамотно sorry
Първоначално написано от charinamatilda
Ехх... Това интелигентно момиче ще ме довърши.
![]()
![]()
Сменям тактиката
Вие сте невероятни хора и толковааааа много ви харесвам пращам ви много прегръдки и да сте живи и здрави, но най-важното ми пожелание към вас е да се видим някой ден за да видите как ще се сприятелим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй! Напредък баце! Продължавай в същия дух! Ще успееш!![]()
Ееее теб те харесвам най-много. Готин човек си![]()
тва е идея тряя станеш емо и фащаш ножчето почваш да драматизираш и кеф кеф баткааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мен не ме ли харесвашще се нарежаа
![]()
Хахааха е нема такъв цирк,заклевам се![]()
Първоначално написано от lucho13
ама да се ебааш с лапета радФфаа xDD
ебала съм му майката отиам зимам ножаа и са почвам ... :k![]()
![]()
![]()
ааа тука глейй кви раути басси .. как може ее ми момичето тъпо аа даде чувствително ко да се праи
![]()
![]()
![]()
С една поправкаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Да бе верно престанете да се бъзикате с момичето !!!
По темата: Авторке продължавай да се целуваш с момичета,в това няма нищо лошо..И без това ти харесва не ги слушай.
![]()
Първоначално написано от lucho13