.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен
    с една моя приятелка са си писали.. разбрали са се да излезем и е казал, че ще се извини на живо.. не знам да отида ли и ако отида как да се държа

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    с една моя приятелка са си писали.. разбрали са се да излезем и е казал, че ще се извини на живо.. не знам да отида ли и ако отида как да се държа
    отиди,но се дръж така,че не ти пука за него и виж,как ще ти се извини
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Разбрал се е с приятелката ти, да излезе с теб и да ти се извини?! За по-глупаво прехвърляне на отговорност май не съм чувал... дано се е постарал достатъчно с извинението, но ти в никакъв случай не му давай да си мисли, че се е „отървал леко“ и е достатъчно само да ти каже едно „Извинявай!“ като направи глупост, след което ти ще му простиш... според мен, остави го поне още някой и друг ден да се „пържи“ на бавен огън, дори да решиш да опитате, отговори му че те е засегнал много с държанието си и ти трябва още малко време, за да го преодолееш.

Преди всичко - много добре прецени за теб самата, дали този човек въобще заслужава вниманието ти оттук-насетне и дали има смисъл да се занимаваш с него, след като на моменти показва такива сериозни признаци на инфантилност.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си