- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Труден избор....
Проблемът е в това, че познавам човек с 3 години по - голям. Тази година завърши и сега отива да учи в друг град. Обичам го и виждам, че е взаимно, но когато се опитах да наклоня темата натам той каза : Не искам да си намирам приятелка защото ще замина и ще я нараня. Това го разбирам, но аз ще съм много по-наранена , ако не съм с него въпреки че имаме само 2 или 3 месеца. Как да му го обесня, че го искам повече от всичко и знам, че ще страдам..... Да го оставя ли да замине и да бъдем само приятели или да направя всичко възможно да си изкараме малкото време като гаджета и после да страдаме. Исках и други съвети и те казаха ... ще живеете разделени какво толкова... да, става със връзките които са трайни, но нашата е в началото и няма да издържи.... Какво да правяНа ръба съм да полудея .....
Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..