.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Голям фен Аватара на RalittyYy

Как да се разбера с майка ми за...

Моля по - съветвайте ме как да се разбера с майка ми, така че да почне да ми дава да си слагам спирала и молив за очи, защото аз винаги когато искам да се сложа тя почва да ми крещи. Ехоо та аз съм на 14 и мисля че имам пълното право да си слагам като всички мои приятелки. Може да ви се стори тъпо, но за мен изобщо не е тъпо, защото мойта майка никак не ме разбира. Изобщо незнае как стоят нещата в днешно време и какво искам...

Слагай си без тя да те види

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Носи си чантичка,в която да имаш спирала и молив,както ии мокри кърпи и преди да се прибереш вкъщи си махай грима. ПП: Много е тъпо да не ти дава.

Здрасти!
    Първо разбери дали ти искаш спирала или просто трябва да си като приятелките си....В нашия клас има и гримиращи се и "натурални" момичета а сме на 16 и искам даа ти кажа, че тези които не носят грим - се забелязват повече - истина е, а пък и не е нужно до си със спирала всеки ден, много по яко ще е, ако изведнъж се появиж на някой специален случай с подчертани очи! Иначе ако с майка ти имате диалог, то опитай се да поговориш с нея и то с нормален тон - постепенно я въведи в темата и мисля че ще се разберете! Ако има нещо - казвай!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Поговори с нея нормално, обясни й това, което мислиш..То и на мен майка ми преди 2 години някъде ми правеше проблем относно тоя въпрос, била съм по-хубава без грим, що съм си слагала и еди кво си д; Та, постепено свикна с мисълта

И аз имах такъв проблем преди около година с баща ми. Майка даваше да мацам с всичко, а тате види ли, че дори молив съм си сложила и почваше да писка. Спрях да се гримирвам и честно казано сега ми е по-добре. Не се притеснявам дали ми се е разтекла спиралата или молива ми се е размацал и т.н. Преди около 2 месеца пак си бях сложила само молив и спирала, а баща ми с неговото зрение всичко забелязва. Отново ми се скара, аз му се развиках и започнах да го питам защо не дава и, че всички момичета на моята възраст се гримитват и т.н., а той ми каза, че няма нищо против да се гримирвам, но целия тоя грим ме правил по-стара, и цялата естесвена красота която съм имала ( пфф "естесвена красота" ) се била скривала под тоя грим. Седни поговори с майка ти и дано да ти разреши, а ако пък не го направи гримирвай се скришом от нея и така. ;p

Супер фен
    Малка си, и то много. Майка ти е права.Но , ако толко искаш зимаи си в чантата като излизаш,молива ,спирала ,малко памук и мляко за почистване, и като излезеш си сложи,а преди да се прибереш го махни. И сичко ще е ок. Но внимавай майка ти ,да не те хване.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен майка ти не е права..Та това е само една спирала + молив за очи..Какво толкова ?
    Но все пак поговори с нея..Обясни й,какво мислиш..Пък ако не те разбере - взимай със себе си спирала и молив,и кърпички - за да си ги махнеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

1. Слагай си без тя да разбере
    2. Поговори с нея и намерете компромисен вариант

Колко пъти съм говорила с нея и тя все упорства Не и не ще си развалиш очите, ще дойде време когато и да не искаш да си слагаш ще се налага и някакви такива... Но просто тя не разбира, че всички на мойта възраст си слагат и не разбира, че и на мене ми се иска да си слагам. И сега след 3-4 дни отивам на море ( после и те ще дойдат при мен) и я навивам да ми даде да си взема спирала дори и без молив, обаче се угъва и недава, защото сигурно си мисли, че ще се направя като маймуна у лицето.., защото имам една леля която се рисува много и не и е много добре и може би от това не ми дава да не се правя на маймуна.. Но всичките ми опити да говоря с нея по - тая тема са без успех. Инече колкото до това с грима в чантата правила съм го и то дори у нас като излизам като е на работа и после се изтривам, но понякога ме фаща понякога не.. Абе незнам какво да се оправям с нея. А много ми се иска да си взема спирала на морето, но....

Покажи и връстницити си.Ако пък не можеш да я убедиш,започни да се гримираш без да слушаш мнението и.А за морето какво ти пречи да си вземеш спирала и молив,след като ваще няма да са през цялото време с теб.

Може би,ако опиташ да се държиш по-зряло.Вкъщи да готвиш,чистиш ,с 2 думи си оправна в тея неща,ще разбере,че вече не си малка Може и да подейства.

Цитирай Първоначално написано от fucky0u
    Може би,ако опиташ да се държиш по-зряло.Вкъщи да готвиш,чистиш ,с 2 думи си оправна в тея неща,ще разбере,че вече не си малка Може и да подейства.
    Охх, това ще си е цяло божие наказание ако трябва да " готвя, чистя" и други работи...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Купуваш си спирала за морето без да разбере и така.И аз започнах да се гримирам на 14 и нашите не бяха много доволни,но свикнаха.Като свикне да те гледа с грим няма да ти вика

Е ако имах пари щях да си купя, но има и други неща които искам да си купа ии..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    На Импала има хубави спирали и са по 2-3 лв. Ама ако искаш да се гримираш ше дадеш малко пари аа...

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На Импала има хубави спирали и са по 2-3 лв. Ама ако искаш да се гримираш ше дадеш малко пари аа...
    Е да ама искам да си купя и други неща, не само спирали...

Супер фен
    Еми ще я слушаш...като зависиш от нея.

Обаче днес пак я питах дали може да си взема за морето спирала и тя ми даде... Охх какво ли стана че ми даде..

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Съгласила се е за да не йм провалиш почивката После пак ще ти забранява,гарантирам! А иначе по въпроса- и аз бях така преди,особено баща ми-прибирах се с размазан молив и той направо полудяваше,не знам какво стана,чат-пат си слагах в даскало и после го трих и като поотраснах вече нищо не ми казваха,камо ли сега!
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Според мен майка ти не е права..Та това е само една спирала + молив за очи..Какво толкова ?
    Но все пак поговори с нея..Обясни й,какво мислиш..Пък ако не те разбере - взимай със себе си спирала и молив,и кърпички - за да си ги махнеш..
    +. И все пак като поговори с нея, ако все още не й разрешава-да си трае. Ще изчака да порасне малко. Пък и ми се струва, че иска да носи грим само защото другите носят.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Поговори с нея...Ама не знам за кфо толко се мажете ... Ти ако не си си хубава естествена и 1 кило кит да сложиш пак нема разлика ..

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Поговори с нея...Ама не знам за кфо толко се мажете ... Ти ако не си си хубава естествена и 1 кило кит да сложиш пак нема разлика ..
    Е аз мисля, че съм си добре без спирала ето моя снимка http://prikachi.com/images.php?images/267/2298267v.jpg Но има моменти в които искам да съм със спирала... Извинявам се за качеството но съм се снимала с предната камера на телефона ми и затова е такава снимката...

Ами аз съм на 15,майка ми ми е купила спирала,молив и сенки,но аз почти никога не се гримирам,мойте сегашни съученички са ме виждали до момента веднъж нагримирана,на 30 юни и то със съвсем лек розов грим почти незабележим,тъпо е да се мацаш само заради приятелките ти,ако ти харесва,добре ама и да е красиво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си