- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Листопад-любовника на Ферхунде
Някой може ли да ми каже как се казва любовника на Ферхунде-шефа и?и ако може негови снимки :P
Ахмед,сигурно.Който всъщност ще се окаже брат близнак на починалия и мъж,който е зет на баща й,на дъщеря му от първия брак.
Мда,мда..
Не се заяждам.Заяждаш се с някого,когато имаш нещо против него и те дразни.Не те познавам,не се заяждам с теб,а просто...дадох преположение.Пък и не съм единствена във форума,нали?Като не съм аз,някой друг ще ти отговори.
![]()
Как може да гледате глистопад и подобна туркса паплач ?
ваУ рокс
Grell
Ей така с мерак.
Добре... като ни е интересно що пък да не гледамее?
На вас като не ви е интересно не гледайте!![]()
Али Раза.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Защото това е този форум.. и заяждането във всеки пост е задължително, иначе няма да са те.Така си показват колко са големи пред монитора.Първоначално написано от 87439876534
![]()
ПС Не знам как се казва, провери уикипедия.. Или се поразрови изобщо в интернет за сериала.![]()
Вроден талант ли ти е да бъдеш тъп или?Първоначално написано от 4ori4ori
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
на мене ми се налага защото сядаме да вечеряме 8 часа и мама това държи да гледа![]()
сега няма да го дават до септември ^.^
иначе ферхундето май сега ще се залюби() с оня побелелият мустакатият заради къщите нали?
а нещо многоооо интереснозащо винаги във тея турските сериали има някоя моделка? примерно Ламия във Мелодия на Сърцето,Инджито и тя с такова се занимаваше и от Листопада тази мънинката дето ще се жени за предишният мъж на ферхундето и тя моделка някаква
![]()
![]()
сичките сериали са някакви еднакви да ти втръсне :/
Ти явно си запознат/а със всичките сериали и героитеПървоначално написано от December
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
не е срамно да гледаш с майка си сериали, срамно е да ги обсъждаш по време на рекламитеПървоначално написано от December
аз понеже нямам кво да правя иначе, сядам там, слушам глупости и си играя на телефона.. и ха някой е звъннал, ха майка ме е линчувала
със сестра ми се чуват през рекламите, щото иначе майка ше си изпусне златния сериал... ама пък погледнете от страната на медията - евтини са, затва ни пълнят екраните сао с такива.. един следобед (аз нямам кабелна) пускам телевизора на БТВ - турски сериал.. пускам БНТ - новини на турски.. само един фес ми липсваше... и живеем в България нали...
охо и аз само да гъкна и ми се мърмори и после веднага се усилва![]()
аз се чудя колко ли филма са направили турците?Вече повече от година излъчват техни сериали - свършва един,почва втори и така...до безкрайИскам си пак Латиноамериканските бози със Хосе и Мария ;д Ах Трима Братя и три сестри беше невероятен <33
По Дема Фемили пак дават сапунки но само португалски/испански и некви тъпи немски мини сериали(тези дето са от 2 серии) по романчетата от библиотеката ни.
Ми чи как аз знам за всикоПървоначално написано от Paramour
![]()
Има нов сериал от 8 по БТВ
За щастие няма да се гледа защото майка ми е фенка на господин Хорейшо Кейн(запали и мене по тоя сериал ;д) и сега гледаме него по Диема2 в 8 часа(и после пак от 10 по Нова ;д).
Междодругото любимият ми турски сериал беше Мелодия на сърцето <33Ламия беше готина.Гледах го с баба от 15:30 по нова ;д Имаше много непредсказуем и драматичен край
![]()
![]()
Точно той![]()
Винаги ми е било чудно как може да са в Маями,а да са с някакви костюми с дълги ръкави и крачоли![]()
Калей трябва да ходи с къси полички,а Ерик с бермуди ;д
Калей много ме дразни.За 8 сезона вече трябваха най-накрая да се оженят с Ерик :/ Перфектни са заедно.Много сладки ^.^
няма по голяма глупост от турските сериали...и то в праймтайма....а за тези които ги гледат.....просто нямам думи
Първоначално написано от Tempest
ха ти са остави за сериалите,а да не ти казвам и колко турски канала на нас ни са включиха.. бяха поне едно 3-4.. от де са взеха ..
...бас хващам,че в Турция едвам зор са си дали да ни купят сериала "Стъклен Дом" // пък ние тука сериали,телевизии,новини,п ртийки ... "яко" след няколко години може и да не сме България
![]()
не те се разведоха :/Първоначално написано от 4ori4ori
и сега оня ще се жени за малката,която пък и тя ще става моделка
ама листопада(или косопада както му вика батко ми ;д) сега го спряха за лятото.
хем малко почивка,хем нов сериал,хем да наваксат със дублажа.
във вестник уйкенд пишеше,че ще има още повече от 100 епизода(той вмомента все още се снима и излъчва в турция!).Слет тези 100 епизода ферхундету тотално ще съсибе животът на Али Раза и въобще целото семейство.
ммм и така...
и аз много не мога да обеснявам защото не съм редовна,но колкото съм гледала и чела казвам.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от December
ахахахахаххахах, вестник УЙкенд![]()
![]()
ти си 1 път!
![]()