- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кожата на лицето. Спешно! :(
Винаги съм имала хубава кожа на лицето, обаче от няколко дена забелязвам, че ми излизат пъпки и някакви червеникаво-кафеви петна и съм в пълен ужас!![]()
Ето какво използвам:
за почистване на грима![]()
фон дьо тен
и тези отскоро![]()
И от време на време нещо за почистване на avon.
Сроковете на годност са си в ред.
Полезни сте като комари.
Казва се пубертет, не се тревожи...Първоначално написано от boomboom
Добре, да му се невиди, имаш хубава кожа,а си тръгнала да се мацаш с фон дьо тен. Продължавай с Алое-то. Предполагам,че ще има някакъв ефект.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На 17 съм.Казва се пубертет, не се тревожи...
Полезни сте като комари.
то не пита кога да дойдеПървоначално написано от boomboom
Точно в пубертета излизат пъпчиците на лицето...
Когато имате чиста и здрава кожа защо си слагате фон дьо тени? Някои може ли да ми каже?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
да ти кажа и аз не знам. аз си слагах въпреки,че имам изключително чиста кожа.но спрях , защото лицето изглежда по озарено без тези мазила.Първоначално написано от gia_sena_mono
по темата: мила,много е възможно от фон дио тена да ти се е получило така.не знам какви са на Ейвън,но по добре спри да си слагаш. и лицето ти ще изглежда много по добре без него!
Да ти кажа честно аз не съм доволна от този крем на Билка. От както го смених, кожата ми е по-мека и не е суха.
Отиди на козметик да ти почисти лицето и спри с фдт.
мани фон дьо тена от козметичното меню![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Аз си слагам фон дьо тен, защото не си харесвам тена на лицето (искам да съм по тъмна) и защото искам раномерен тен.. Примерно под очите ми е по тъмно, бузите ми са червеникави.. И мен това ме дразни и не се харесвам..Първоначално написано от gia_sena_mono
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
аз пък много харесвам румени бузки , като моите :PПървоначално написано от MyAll
абе,мацка,иди на лекар по-добре,че можем да ти развалим още повече кожата с наще раоти.
ем,аз викам БИЛКА,щото всичките им продукти са СТРАХОТНИ.. ^ ако искаш вярвай^
Хайде,успехец
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Според мен е от фон дьо тен-а на Ейвън.
Няма такъв боклук, сестра ми цялата се беше обринала от него..
Първо отиди на козметик , за да ти препоръча нещо качествено.
Второ задължително спри да използваш боклука на Ейвън.
За пет лева попринцип не може да се очаква кой знае какво , нали ?!
Ако държиш да си слагаш ФДТ използвай нещо качествено и
подходящо за твоя тип кожа.
To infinity and beyond.
Благодаря за съветите!
Фон дьо тена ще го сменя при първа възможност.
Може би и при мен е било от Gosh-а, голямо разочарование се оказа, много пари за нищо :/
А крема на Билка не е лош, обаче при мене няма никакъв ефект, даже мисля, че още повече ми изсушава кожата![]()
За да не правя отделна тема ще питам тук - някой използвал ли е кремовете и фон дьо тените на Vichy? Дали са хубави?
Полезни сте като комари.
Абе изобщо не ти трябват фон дьо тени!! 100% е от него.. И аз имах толкова хубава кожа мацнах 2 -3 пъти с фон дьо тена и хопп нямаше и 1 ден и се обринах цялата.. А не беше за 5лв.! Спри да ползваш и ще видиш ,че пъпките ще изчезнат..![]()