Цитирай Първоначално написано от yeSHua
Колко мъка има по света...

Е, нали „са се лигавили“ наскоро? Ако е толкова важно за теб - помоли братовчедка си да му звънне и да му предложи да излязат на кафе, да си полафят... а вие с нея може да имате уговорка ти да ѝ се обадиш по телефона малко след часа на срещата им и като разбереш в кое заведение са - „случайно да си наблизо“ и да минеш да се видиш с нея... няма да има как да не ви запознае. После вече ще имаш основание и във Facebook да му искаш приятелство най-малкото, а ако не се държиш като пълно дърво и успееш поне малко да го заинтригуваш - можеш да спечелиш и повече точки пред него още при тази „случайна“ първа среща. Лошото е, че не мисля, че имаш опита и самоувереността да изпълниш брилянтно подобен план и подозирам, че ако се стигне до реализацията му - ще се провалиш с гръм и трясък. Но пък реално нямаш какво да губиш
Хах.. ако зависи от мен, реализацията на този план ще бъде усешна.Друг е въпроса, че братовчетка ми изобщо не е навита за такива неща.Другото, което е, че тя не живее тук и ще си дойде за матурите и същия ден ще си заминава.Така, че тук проблема няма да е в мен.Колко "по-тъпи" запознанства съм правила, че няма накъде повече.