- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте, не знам дали мястото за темата е тук или в подфорума за здраве, моля ако съм сбъркал раздела темата ми да бъде преместена.
Проблема ми е следния:
Не знам точно как да го опиша, но ще се постарая да бъда ясен.
Когато примерно лъскам ако не съм го хванал кожата ми се връща, а главичката ми не стои открита, а това мисля, че не е нормално. Моля ви без обиди темата ми не е майтап ! На 15г. съм.
Че това имали нещу общо с вапроса му?Първоначално написано от BiGBaDWolF
Да, така е - девствен съм, и точно това ме тревожи, че заради това нещо може да си остана девствен.![]()
Страхувам се,че повече никога няма да можеш да го използваш...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lucho13
Нищо ти няма. Пишки секвиНяма да ти пречи като тръгнеш да правиш секс (предполагам обикнновено ще използваш презерватив а той ще ти я държи назад)
![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Нямаш проблеми бе пич,така трябва да се е,ако не се обрязан.Ако пък те притеснява,иди да се обрежеш!Аз напоследък се чудя дали да не го направя-по-хигиенично е...
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Пич съвсем нормално е това няма от какво да се притесняваш при всеки необрязан е така. Колкото до самото обрязване да по хигиенично е няма спор, но замисли се че тази кожа все пак е там за да предпазва не просто за украшение и по нататък можеш да имаш проблеми с отслабване на чувствителноста и тем подобни неприятни неща. Тъй че според мен го прави само ако наистина ти се налага..Първоначално написано от Antixrist
Как смееш без мен да живееш??!?
Ъъъ... тва си е нормалноНе се притеснявай за такива неща и не се филмирай, защото накрая от страх ще станеш 40-годишен девственик ( казвам го като съвет, не като ебавка
) И другите са минали през тоя етап, ама в края на краищата, това е нормално