- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- help !!!!!!!!!
Мда сигурно и ти с с някой батко и не искаш да влезеш в градата кифлиПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Леле защо всички трябва да се правят на важни като го правят без презарватив.Ползвайти презарвативи. Аз съм девствена и няма да рискувам
или поне ще ползвам хапчета
![]()
Първоначално написано от tainstvenomomi4e
всеки така вика ама се случва да нямаш в теб или нещо друго . при което всеки е имал поне 1 път без.. ти си девствена и няма да рискуваш първият път.. ама гаранция.. ще имаш поне 1 без така че не се прави на много интересна
ии не се правят на важни просто им харесва
.. майка ти и баща ти го правят без нали и те ли се правят на важни
![]()
Пуснато на: Съб Май 08, 2010 1:31 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
tainstvenomomi4e написа:
Леле защо всички трябва да се правят на важни като го правят без презарватив. Ползвайти презарвативи. Аз съм девствена и няма да рискувам или поне ще ползвам хапчета
всеки така вика ама се случва да нямаш в теб или нещо друго . при което всеки е имал поне 1 път без .. ти си девствена и няма да рискуваш първият път.. ама гаранция.. ще имаш поне 1 без така че не се прави на много интересна ии не се правят на важни просто им харесва .. майка ти и баща ти го правят без нали и те ли се правят на важни
Lucyy, замълчи си! ! !
Хем не каза нещо напълно вярно, хем много ти знае устата.
Тихичко!
Седни почети малко и тогава пак отговаряй.
Въздуха НЕ ти е моментален на секундата контрацептив!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от banan4ireloaded
Ти какво смислено каза![]()
Щом смяташ, че на 14 години си достатъчно отговорна да водиш полов живот, значи би трябвало да бъдеш отговорна и за последствията от него! Сега като ти е толкова акъла, си блъскай главата, нищо повече не мога да ти кажа!
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
много зависи... ако се е избърсал хубаво и е минало кам час-два, не би трябвало да да забременееш
Скъпо ли щеше да излезе ако бяхте взели и още 1 презерватив,щом като ще го правите отново след като е свършил?! No coment... Къде тръгвате и вие на 14 години да правите секс,като още не сте запознати с всичко?!Сперматозоидите не умират толкова бързо,така че ако не се е забърсал хубаво и е останало нещо... ... Поне така съм чела...;]
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да,умират,но не каза след колко време.Те не умират веднага,ами чак след няколко минути...Първоначално написано от Lucyy
Еееее много разбирачи,много нещо!Значи...има възможност да си бременна,но вероятността не е много голяма,понеже зависи много как се е избърсал той,дали си в овулация,дали някой сперматозоид ще оживее до яйцеклетката и още много неща.Та...единствената ми критика е,че правиш секс на 14WTF? Много бързо ли изживя детстворо си?Наживя ли се?Разочарована съм!И понеже аз съм на мнението,че за да правиш секс трябва да си образован на тази тема и достатъчно голям,за да поемеш отговорност,мисля,че ти си едно малко момиче,което не е знаело дали го сърби или му се пишка...
Слез на земята...НЯМАМ ДУМИ!
Чакай малко, така като я гледаш, мислиш ли, че ще може да поеме отговорност за едно дете?? Не била тъпа кифла- а каква е?? Ако имаше поне малко мозък, нямяше да тръгне да прави секс на тия години, камо ли без презерватив !!Първоначално написано от SkendY_F
![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
SkendY_F " Ама ти най-много ги разбираш."![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ха.. не била тъпа кифла..??каква е тогава??момиче готово за майка??което не се предпазва..не само да забременее може,недай си Боже някоя болест.. каква отговорност на 14 годинни.. айде сега всички българи нека станем цигани.. на по 14 вече с 2 деца в колички ;хх не е истина просто..Първоначално написано от ronzss
![]()
ако хората мислеха преди да правят секс 50% от темите нямаше да са като тази...естесвено,че може да забраменеш..ДА СИ ЧУВАЛА ЗА ПРЕЗЕРВАТИВ ??????????????????????????????????????????????Първоначално написано от MakeMeLaugh
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Абе вместо да се праскате като ненормални що не слушате в часовете по Биология ?!
Така,бърсал не бърсал .. живи, мъртви сперматозоиди по него.. не ти е тва промблемът.Остава известно количество сперма в пикочния канал.. и тя излиза само ако уринира ..
А що просто не използвате кондоми ? Толкова ли е трудно ?
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
за мен си е тъпа кифла...мислете преди да правите секс а не след това може ли да съм бременна... и да си вече е късно ...Първоначално написано от SkendY_F
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Ехааа, браво ! Вече си бременна ! Честито ! :P
Къде ти е бил акъла бе ?! Направо ще си го кажа - учудвате ме как не правите какво то трябва, а искате да бъде както трябва..![]()
така мака зле си ... и той също ... хигиена нулееваа ??? пффф ужас
Не я подкрепям,че прави секс на 14 години,просто казах,че има такива,дето са много по-зле от нея!Както и да е!То се видя от първите мнения колко много разбирачи има!
Майната му,няма да се карам с никой!Ама ако някой изразява мнение,нека поне да е на място и първо да ЧЕТЕ ДОБРЕ КАКВО ПИША!!!
ха благодаря все пак на тези ,който ми казаха нещо вярно .. а за тези ,който ме мислят за тъпа кифла ми не несъм ..![]()
винаги ползвам презерватив .. случи ми се само веднъж и просто попитах има ли възможност .. и вече всички като мухи на ла*но ме нападате ..не съм направила нищо лошо .. +с т'фа майка ми знае .. споделям и всичко .. направих си тест за бременност .. отрицателен е .. +с това преди няколко дена дойде и цикъла ми .. така ,че не са притеснявайте за (тъпата кифла)
![]()
![]()
![]()
![]()