.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мега фен Аватара на December

Търся един филм и предаване :)

Търся един филм и едно предаване които гледах като бях малка,помн че много им се радвах и искам пак да си ги изтегля
    Предаването преди го даваха по БТВ,помня че беше в 6 часа сутринта(но това едва ли има значение),разказвашесе всяка нова серия за разни "призрачни замаци" и подобни.Не,не е анимационно филмче,ами истинско предаване,поредица в което дават за "страховити места".Кажете ако се сещате за подобни предавания
    А второто беше един филм за гоблини.Едни зелени неща,които мисля че ставаха от желе на човечета или нещо подобно.Като бях на 6 много се бях наплашила като го гледах,но сега съм сигурна, че ще се спукам от смях
    Айде пишете плс
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За предаването мисля,че говориш за Гуз Бъмс или нещо такова беше и май не го даваха от 6 сутринта,ами от 6 след обяд. http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=18948 само ето това намерих-част от нещата,които даваха по Гуз Бъмс,но и аз помня,че имаше много страшни истории и беше яко.

ОМГ........ ДА АЗ СТАВАХА В 5 СУТРИНТА ДА ГО ГЛЕДАМ ;ХХ..

Предаването мисля, че беше "Най-страховитите места на земята". Тая която говореше имаше доста страшен глас и си спомням много ме стряскаше сутрин
    Ако го намериш някъде дай линк, защото аз съм го търсила и никъде нищо не намирам.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от fatalgirl
    Предаването мисля, че беше "Най-страховитите места на земята". Тая която говореше имаше доста страшен глас и си спомням много ме стряскаше сутрин
    Ако го намериш някъде дай линк, защото аз съм го търсила и никъде нищо не намирам.
    и мен ме плашеше
    МОМИЧЕ!

Винаги съм му се радвала
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си