.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

напълняване

Здравейте ! Реших да пиша , защото имам проблем с килограмите :С
    Аз съм на 13 / сл 2 месеца правя 14/ 165см съм и съм 44 кг
    иска ми се много да напълнея защото вече излизам насам - натам и виждам момичета на моите години с хубави тела
    преди не обръщах толкова много внимание на това нещо но сега вече започвам много да се притеснявам и с всеки изминал момент започвам да се дразня на тялото си
    ям нормално не пропускам закуска вечеря или най-малко обяд

малко ме е срам да ходя на фитнес защото там си има момичета и момчета с яки тела .. а аз да цъфна с моите 44 кг ;xx

ако имате идеи моля споделетее ! ;ss

/п.с. препоръчаха ми бирена мая ,, б12 500мгли ,, или пък Junior 2 /

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не се комплексирай за глупости. Много момичета мечтаят да са на твоите килограми. Стига да си здрава и да не се чувстваш слаба (в смисъл немощна и с прекалено неразвити мускули), не се притеснявай. Прави упражнения у вас, движи се, спортувай нещо. И яж здравословно.

мда имам много здрама имунна система сиг на 10 год боледувам веднъж
    пък и съм мн подвижна
    постоанно съм в движение ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Без притеснения за глупости- по-хубаво е да си по-слаб от колкото трябва.. отколкото по-дебел. Радвай се на мегаметаболизма си радвай се на живота;спортувай;храни се здравословно и не се опитвай да напълняваш(да натрупваш сланинки) защото някой ден ще ти се стори че си си ги набавила в повечко.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

така е обаче поне с една идейка по дебеличка да съм
    :S

Град
    София
    бирена мая

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Враца
    Аз искам да съм с две идейки по-дебеличка, но увии Аз съм на 17 и съм слаба за ръста си И бирена мая съм пила, и съм яла постоянно - нищо не помага Бърз метаболизъм имаме Иначе той с годините става все по-бавен и по-бавен и след време ще дебелеем яко , а ако искаш да предотвратиш тва, трябва да ядеш, колкото ти се яде и да спортуваш Аз сигурно също ще почвам със спорта ("почнала" съм го от половин година, ама.. ;д;д)
    еlsy

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всъщност може и да има проблем. В тази възраст килограмите и най-вече липсата им могат да имат огромно влияние върху цялостния растеж. Прекалено слаби момичета имат проблеми с менструацията, физическото развитие и самочувствието. Ако действително чувстваш, че си прекалено слаба сподели това с родителите си и посетете диетолог, който да ти изготви диета и режим за покачване на мускулна маса. Подчертавам мускули (не културистки естествено), а не сланинки, които биха се появили от безразборно хранене. Така с малко повече усилия ще започнеш здравословно да градиш тялото, което желаеш. Успех!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Такова нещо пък не бях чувала. Да се оплакваш, че си слаба...Лелее, ще ми се и аз да можех да се оплача от подобно нещо. xD
    ...

комплексираш се за глупости - бъди благодарна че не си дебела

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от missyponichkowa
    мда имам много здрама имунна система сиг на 10 год боледувам веднъж
    пък и съм мн подвижна
    постоанно съм в движение ...
    Затова си с такива килограми. В което не виждам нищо лошо. А скоро ще шравиш 14. Какво да кажа, като имам съученичка (на 18 ) и е на твоите килограми... Тъжно, но факт ...

I'm inlove with a criminal...

И аз съм така на 15 - 174 см 53 килограма. Всички ми викат брато ше се счупиш и някви такива. Ям супер мн но слид около 3-4 часа отивам да се изсера (с извинение)

Цитирай Първоначално написано от kaspichanec
    комплексираш се за глупости - бъди благодарна че не си дебела
    ем имам чувството че ако бях дебела по лесно щях да отслабна отколко ...
    сега да напълнявам :С

Re: напълняване

Цитирай Първоначално написано от missyponichkowa
    Здравейте ! Реших да пиша , защото имам проблем с килограмите :С
    Аз съм на 13 / сл 2 месеца правя 14/ 165см съм и съм 44 кг
    иска ми се много да напълнея защото вече излизам насам - натам и виждам момичета на моите години с хубави тела
    преди не обръщах толкова много внимание на това нещо но сега вече започвам много да се притеснявам и с всеки изминал момент започвам да се дразня на тялото си
    ям нормално не пропускам закуска вечеря или най-малко обяд

малко ме е срам да ходя на фитнес защото там си има момичета и момчета с яки тела .. а аз да цъфна с моите 44 кг ;xx

ако имате идеи моля споделетее ! ;ss

/п.с. препоръчаха ми бирена мая ,, б12 500мгли ,, или пък Junior 2 /
    Леле...аз точно обратното аз...Аз съм на 12 години,а напълнях много,дори и да не ям много...не знам защо напълнях.Ако някой знае дали е нормално,моля да пише коментар

Мега фен
    'Айде, много биха ти завидяли, че си 44 кг. Във фитнеса няма срам. И ако въпреки всичко те е срам, няма лошо от това, да потичаш в близкия парк, или да се запишеш на плуване...даже плуването е по-добрият вариант. Яж често, но помалко

Не мога да разбера момичетата които искат да надебеляват.И защо сикаш??Такъв ти е гена, такава си си.Какво от това , че си клечава.Някои момчета обичат дори и клечави момичета.Не може да няма кльощави и дебели и всички да са нормални.

Град
    София

Re: напълняване

Цитирай Първоначално написано от cherry97
    ...Аз съм на 12 години,а напълнях много,дори и да не ям много...не знам защо напълнях.Ако някой знае дали е нормално,моля да пише коментар
    Заседнал начин на живот ли водиш ?
    Ако се движиш и не ядеш много не е нормално внезапното напълняване.Колко тежиш и колко си висока ? При внезапно качване или сваляне на тегло без видима и логична причина би могло да бъде регистриран проблем(болест).Не се притеснявай - но ако не водиш застоял начин на живот се консултирай с личния.
    Успех

Иначе за авторката... казваш че напълняването е трудно;а отслабването - по-лесно. Ами някой друг би ти казал обратното... Стига си се притеснявала за глупости.Спортувай си и се радвай на живота.Някои даже биха завиждали на такива като теб които не могат да напълнеят.

Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си