- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Занимание
Хора, пред дилема съм, мога доста добре да рисувам коли и мога да стана дизайнер на коли, обаче искам да стана стънтър(в смисъл тез дет правят номерата на моторите).Даже и мотор си имам и не е някво симсонче.Обаче родителите ми не виждат хляб в това. Те искат да уча за висше след 12-ти клас и да стана дизайнер на автомобили в германия, а аз иксам да си завърша 12-ти клас и да започна активно да се занимавам със стънт и да ходя по стънт състезанията по Европа и САЩ.Дайвайте съвети ПЛС.![]()
![]()
![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Aми всички родители искат най доброто за децата си. Явно мислят, че в това ще се развиееш. Но ти си знаеш какво искаш. С това ти се занимава, следвай си амбициите. Все пак ти ще учиш, не те. Поговори с тях, кажи им че искаш да се занимаваш с това, все пак като родителите трябва да те разберат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
това с моторите е до X възраст и като станеш 30 и вече си на улицата..
Това за колите, никъв шанс да те земат! Най-добрите дизайнери на коли са от Италия, + че има прекалено много хора което се опитват да се пъхнат в тези среди...
Учи това което искаш да учиш, защото ако слушаш ваще ще съжаляваш много!
Вземи завърши 12-ти клас и после запиши нещо за висше,което да ти харесва,поне ще си уредиш живота после като работиш добра и доходна работа,не се занимавай с тея мотори,всичко е до някое време.
То пък ей така,щракваш пръсти и вече ще ходиш по състезания,там са на много високо ниво,не са някакви улични карачи.
Прави каквото искаш след 12 клас,решавай си сам.Но това със стънт нещо не е оферта щото едно че има риск да си счупиш пачата,другото е че докато се научиш ще смениш много мотори,гуми,отделно пари за гориво и като сложиш работите дето ще се счупят става безбожно скъпа инвестиция която едвали ще има и наполвината (на това което си вложил) възвращаемост.Е,от към душевна възвръщаемост (хората който обичат да карат коли/мотори,знаят за какво говоря) няма спор там процента ще е на макс,ама това няма да те храни.Тъй,че премисли хубаво.
![]()
наясно съм колко месеци ще стоя по болниците и колко пари ще хвърля по мотора.Също така знам, че нещата не стават с магическа пръчка и ще трябват много много тренировки преди даже и да мога да си помисля, че ще ходя по състезания.Наясно съм с тези работи.Ще си намеря няква работа да имам някви доходи и по-голямата част от тях ще отиват за това занимание.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Еми щом си надъхан и смяташ,че ще успееш,давай,но вземи решение много внимателно после дане съжеляваш.И крайна сметка дори и да не се занимаваш с това,избери си работа която ще ти харесва,не позволявай някой друг да ти казва какво да правиш с живота си от тук на тъй (дори и родителите ти) защото ти ще я работиш тая работа.Първоначално написано от porshe9118
дето имаше една приказка "който харесва работата си,не работи"
Успех.
1+ В кой сън го видя това че ще отидеш на състезания в Европа и САЩПървоначално написано от Rounder
Та да да не ти убиваме мечтите после сам ще го осъзнаеш прав ти път според ме трябва да последваш съвета на родителите си няма да станеш известен но ще вадиш хубави пари и ще си живеш живото без опасност да гушнеш букета
![]()