.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Към момичетата - на коя среща си лягате с момчето

значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате, знам че всичко е много относително но знам че и сяко момиче си има граници за някоя са седмица за друга месец и така. Та какви са вашите граници мили момичета

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата". Подобни теми или мнения, ще бъдат премествани, заключвани или изтривани по преценка на модераторите.
    kalpazanka

Град
    София
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    Exorcism !

Град
    Некъде из Сливен

Re: Към момичетата - на коя среща си лягате с момчето

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате, знам че всичко е много относително но знам че и сяко момиче си има граници за някоя са седмица за друга месец и така. Та какви са вашите граници мили момичета
    Да ти кажа или аз не мога да разбера смисъла на темата ти или не знам... В днешно време, ако си имаш приятел едва ли броиш броя на излизанията или чувствата, които имаш към него. А ако ще броиш срещи, по-добре брой месеци, седмици, години от вашата връзка. Мисли к'во чувстваш, а не какво ще ти кажат др-те...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Когато поискам. Зависи. Може на първата, може и след месеци.

Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Да ти кажа или аз не мога да разбера смисъла на темата ти или не знам... В днешно време, ако си имаш приятел едва ли броиш броя на излизанията или чувствата, които имаш към него. А ако ще броиш срещи, по-добре брой месеци, седмици, години от вашата връзка. Мисли к'во чувстваш, а не какво ще ти кажат др-те...
    Ами сигорен съм че достатачно ясно съм написал какво имам предвид но пак ще поясня. .1 излисаш с момче 2.харесваш го 3.искаш да спиш с него 4.чудиш се кога да му пуснеш за да не те помисли за прекалено лесна или защото искаш да разбереш колко е сериозен или няква друга причина, та колко време трае точно ТОЗИ МОМЕНТ да прецениш че вече е време да спите заедно. АКО И СЕГА НЕ ВДЯВАШ ЗНАЧИ ИМАШ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ

Град
    Некъде из Сливен
    Нямам проблем уверявам те, но макар и да не разбрах много много 1-вия път мисля, че все пак правилно съм ти написал за така нареченото "време за секс". Правиш го когато си готова. Може да си готова и на 1-вия ден...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Нямам проблем уверявам те, но макар и да не разбрах много много 1-вия път мисля, че все пак правилно съм ти написал за така нареченото "време за секс". Правиш го когато си готова. Може да си готова и на 1-вия ден...
    аз да го правя кат сам ГОТОВА малее от цялата тема и ник нейма ми не разбра ли поне че сам МОМЧЕ а не FEMALE О, боже господи

Град
    Некъде из Сливен
    Ти си момче и питаш кога момичето пуска ? Много ли си отчаян бе пич ?!

Ти си момче и питаш кога момичето пуска ? Много ли си отчаян бе пич ?!
    ХАХАХ НЯМАМ ДУМИ найстина ами кво трябва да питам кога момчето ли пуска на момичето . АБЕ КЪЛВАЧ стика се излага вече ии да много съм отчаян

Град
    Некъде из Сливен
    Хах едва ли аз съм калвача. Не аз питам кога ще ми пусне приятелката ми Много си прост брат, оставям те да си пишеш сам, виждам че и малкото акъл в главата ти не ти помага.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не мога да разбера смисъла на темата ти...
    Всеки го прави,когато е готов и когато има чувства..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и еба мамата

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и е** мамата
    Само ти си мислиш,че темата е хубава..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Еех беше хубава тема,ама простолюдието като теб и е** мамата
    Само ти си мислиш,че темата е хубава..
    Ами на фона на някои от другите теми си е напрау шедьовър

Град
    Русе
    Вие нормални ли сте,бе хора ? Или по-точно автора дали е нормален ?
    Момче си и искаш да разбереш кога пускат момичетата..
    О.о. ама не се ли сещаш,че всички сме РАЗЛИЧНИ..
    Следователно всички мислим по различни начини..
    Така,че темата няма НИКАКЪВ смисъл

Град
    In the middle of Nowhere
    Зависи от ситуяцията..Може веднага още на първата вечер,но мога да реша да се направя и на интересна.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от SunnyGiirl
    Вие нормални ли сте,бе хора ? Или по-точно автора дали е нормален ?
    Момче си и искаш да разбереш кога пускат момичетата..
    О.о. ама не се ли сещаш,че всички сме РАЗЛИЧНИ..
    Следователно всички мислим по различни начини..
    Така,че темата няма НИКАКЪВ смисъл
    1.Автора е нормален 2. ДА момче съм и точно по тази причина ми е любопитно какво смятат момичетата по тази тема защото за момчетата ясно 3. Естествено че всички всички мислите по различен начин и нямам спомен да съм молил някоя от вас да ми отговаря от името на всички 4. не съм очаквал някое 12 годишно дете като теб дето още сутиен не носи (ако носи ще има памук вътре) да разбере темата

значи въпроса ми е следния на коя среща бихте си легнали с момче с което сте почнали да излизате и което харесвате,

Еми не мисля, че имам някви определени срокове дето ги спазвам. С първия ми спах на втората среща. Просто отношенията ни бяха такива. А като цяло без секс не обичам да седя така че някакви срокове там месеци нз си кво ми се струва висша форма на мазохизъм.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Callisto
    Имала съм много гаджета. С повечето са били само срещи, целувки, орална любов, но секс не, понеже някакси истинското привличане го нямаше. Излизала съм със всеки от тях повече от полувин година, но просто сме предпочитали да се забавляваме и да си живеем живота пред това да правим секс.
    Иначето, когато видях сегашното си гадже нещо в мен потрепна. Супер много се харесахме още в първия момент. И двамата сме абсолютно еднакви като характер и си пасваме. Даже и рожденните ни дни са през 1 ден и това води до това, че сме една зодия..на всичкото и отгоре стрелци..огнена зодия..страстна. Събрахме се с него у нас ей така, колкото да се видим(познавахме се от 5 години от 1 игра, но не се бяхме виждали). Тоя човек просто докато говореше ми идеше да го изнасила..остави, че говореше за компютърни игри. Супер много ме привличаше и го направихме още на същата вечер, а после той ми предложи да тръгнем. На следващата вечер ми предложи да живеем заедно и така вече 11 месеца. Според мен, ако има привличане нещата стават много лесно, но ако няма и с години може да се точи целия процес.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Имала съм много гаджета. С повечето са били само срещи, целувки, орална любов, но секс не, понеже някакси истинското привличане го нямаше. Излизала съм със всеки от тях повече от полувин година, но просто сме предпочитали да се забавляваме и да си живеем живота пред това да правим секс.
    Иначето, когато видях сегашното си гадже нещо в мен потрепна. Супер много се харесахме още в първия момент. И двамата сме абсолютно еднакви като характер и си пасваме. Даже и рожденните ни дни са през 1 ден и това води до това, че сме една зодия..на всичкото и отгоре стрелци..огнена зодия..страстна. Събрахме се с него у нас ей така, колкото да се видим(познавахме се от 5 години от 1 игра, но не се бяхме виждали). Тоя човек просто докато говореше ми идеше да го изнасила..остави, че говореше за компютърни игри. Супер много ме привличаше и го направихме още на същата вечер, а после той ми предложи да тръгнем. На следващата вечер ми предложи да живеем заедно и така вече 11 месеца. Според мен, ако има привличане нещата стават много лесно, но ако няма и с години може да се точи целия процес.
    Тряа да напрайш една тема "моят сексуален живот" и да я направят важна, че сигурно тва вече го виждам за 10ти път написано от тебе, нищо лошоп нз как не ти омръзва
    А до кифлите по-горе - нз ко се правите на интересни, щом не схващате темите от първия път значи сте си кифли
    Темата си е смислена и нз как човек с име OneBoy може да е момиче Верно че сме скарани с английския , ама тея неща в детската градина са учат

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Пловдив
    1ва
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Цитирай Първоначално написано от StriPPeD
    1ва
    Едно момиче да си признае без да се прави на интересна

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на diksi
    Бе аз не знам да има момиче, което да каже примерно "Сега още 2 срещи с тоя сладур и ще спя с него"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от StriPPeD
    1ва
    Едно момиче да си признае без да се прави на интересна
    искрена съм
    Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
    http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си