- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не знам как да преудолея лесбийската ми същност..
напоследък като се замислих, всъщност осъзнах, че имам влечение към момичета.. и то повече към момичета отколкото към момчета.. даже имах еротичен сън с най-добрата си приятелка..който честно казано много ми хареса.. чудя се дали това е за някакъв период от време или съм си такава попринцип.. не мога да проудолея желанието си към нея и към много други момичета.. нормално ли е ?![]()
BI SEXUAL .
Кхм.. Заяждането от миналата тема на страна ;]
Не знам на колко си, но или е само моментно и ще отмине скоро, или си бисексуална. Не вярвам да си лезбийка, просто предчувствие. Ако продължава така, няма какво да преодоляваш. Отдай се на тази си страна (ако ти харесва де) ;]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Определено ми харесва....но не знам приятелките ми как ще реагират.. пък и не познавам лесбийка нито би сексуална..
![]()
BI SEXUAL .
Няма да реагират зле, поне моите не го направиха когато им казах. Даже напротив, имахме на какво да се посмеем и с какво да се шегуваме до едно известно време.
Пък и мисля, че ако са ти истински приятелки ще те приемат каквато си без да се притесняват от теб.
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
искаш да кажеш..че си лесбийка ?
BI SEXUAL .
Не! Би съм. ;]
I look up to the sky
I made it, I made it!!!
Мисля , че е напълно нормално да се чувстваш така. Имаше един период от време когато и аз се чувствах така , но при мен отмина. Но дори и при теб да не отмине , не трябва да се притесняваш от това.
Хормони.. споко, трябва ти някой сладур хубаво да ти оправи..прическата, и ще забравиш за всякакви глупости, които ти се въртят в главата![]()
хаха всеки човек има заложено в себе си и хомосексуалното,но повечето отприщват хетеро страната си.Има и други ,които обичат и 2те-така си е най-яко-->да си БИ.Няма нищо странно в това да си обратна,все пак 21 век сме,трябва да се приема като нормално нещо.
а относно съня ти,имала съм по- странни-един свърши в устата на един друг и аз изблизах всичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде успех![]()
АУ! Секси сън ...Първоначално написано от britzy
![]()
И предполагам,че е от пубертета,ако не здраве да е..да не ти пука не виждам нищо лошо.
Аз съм си чисто БИ и им го казвам направо на приятелките ми..те само ми се хилят ама не виждам нищо лошо ..![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
хаха беше супер якПървоначално написано от KeshaWoodx33
![]()
![]()
![]()
аз те подкрепям с хиляда ръце.Най се кефя на прями хора,които не се срамуват от нищо![]()
![]()
това е само период..![]()
![]()
![]()
btw по скоро си бисексуална (за момиче е по нормално от колкото за момче) и аз съм тъй и даже съм признала но най-добрите си приятелки и те нямат нищо против .....,но повечето бисексуални отново след време избират мъжа ....
Обичам лесбийки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе живей си живота, ако жените те правят щастлива, така да бъде няма смисъл да слушаш другите. И на мен ми казваха, че е само фаза, еми сигурно е вече 7 години![]()
бтв с жена е мн по-хубаво, от колкото с тея тъпи пръчове![]()
Късмет.
Нямам нищо против лесбийките аз искам една приятелка БИ която да има любовница някоя мацкааа и да ги напъвам 2те наведнъж![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Според мен всеки трябва да опита и да реши защото може да е от хормоните а може и да си си БИ или ХОМО аз иначе съм хетеро![]()
![]()
![]()
+1 за лесбийките![]()
![]()
![]()
![]()
Остави хорското мнение и бъди себе си!Не се срамувай от кова,което си ти самата и не се опитвай да го променяш!Дали си БИ,ХОМО или ХЕТЕРО е нещо,което интересува само теб.Ако тръгнеш да се съобразявай с всички няма да ти донесе нищо хубаво.Опитай нещо различно,сама ще усетиш каква си и как се чувстваш спрямо мъжете и жените.Мачкай всички хомофоби и продължавай напредЖивотът е прекалено кратък,за да се правиш на някой друг!
Според мен всичко е временно. Ако приятелките ти наистина държат на теб, няма да се отдръпнат и ще те приемат такава, каквато си.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
При мен беше временно увлечение.
Но не се притеснявай да кажеш на приятелките си - както по-горе казаха, ако са ти истински , няма да се притесняват.
И няма нищо лошо, нито в хомосексуалността, нито в бисексуалността. Всяка втора моя приятелка е или едното, или другото. ^^
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Е пробвай може да ти харесаЕдва ли ще избяга като дявол от тамян
Офф: Ебаси то в тоя форум 2/3 от мацките си лягат с други мацки...![]()
Не ме кефят лесбийки и бисексуалните момичета по 1 причина - конкуренция![]()
Още си млада и искаш да опиташ от всичко. Когато бях на 14/15 имах много голямо влечение към момичета. Пробвах да съм с момиче и изведнъж осъзнах, че ОБИЧАМ МЪЖЕ!Леле при лесбийките смао скандали, интриги. Вечно седи въпроса " тя може и да казва, че е лесбийка, но да си харесва и момчета..сега от кой пол да я ревнувам и тн...". УЖАС!
Е никога не съм спирала да се заглеждам по момичета, понеже ме привличат, но нямам намерение да се отклонявам отново. Щастлива съм с гаджето си, всичко е супер, обичаме се и не ми пука за никой друг освен за него и най-близките ми хора.
![]()
Няма какво да ти пука бе!Ако си лезбийка ОК,но може и да е фаза от пубертета!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Проблема е, че се стараеш да се впишеш в една от категориите
Сексуалната ориентация е уникална при всеки, не мисля, че има 100% хетеро или хомо
Ти си си такава, каквато си, недей да си слагаш етикет.![]()