.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96

Тема: Секс на 13?

К**веннска работа
    I love my girl <3

то забраненото е по-сладко :P :P

Град
    София
    Секи го прави товага когато си прецени .. никой от нас неможе да съди никои
    Exorcism !

Re: Секс на 13?

Цитирай Първоначално написано от Team
    Имам една приятелка дето е на 13 и е правила секс с 3 момчета? това нормално ли е? според мен нее ама вобще не нормално!!
    И според мен не е ама к'во ти пука?
    Нали не си на нейното място ..

Супер фен Аватара на cookie_master
    ако ще и на 10 да го направи нейна си работа
    според мен постъпката й е безотговорна..щом на 13 е такава на 20 каква ли ще е
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ако са достатъчно зрели и образовани на тая тема - подкрепям. Вярвам, че има такива хора.
    НО, уви, в днешно време са твърде малко.

на 20 години 20 бройки ... кфо ше му е то ся тай е модерно..си ебало меча

Незнам дали е нормално или не, но знам, че е много смешно.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Ами за какво да говорим ? Секс на 13 години ? Според мен това не е нормално ,но е факт . Аз самата съм на 13 и минавайки по училищния коридор всеки ден чувам от моите връстници разни истории и клюки кои с кого спал и прочие , но честно да ви кажа вече нищо не ме учудва .

Да имa секс. Другото не е важно.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Lucyy
    Колкото и да питате, колкото и да се опитвате да го искарате нормално, то НЕ Е!
    Просто не мога да ви разбера как на по 11-12-13-14 години вече се отказвате от най-чистото у себе си. А именно девствеността.
    Дано това мое мнение го прочетът повече от по-малките, може и да им послужи.
    Аз съм на 15 и съм още девствена. Как? Ами с мерак.
    Още като бях 5ти клас със най-добрата ми приятелка си обещахме, че до 16 ще останеме девствени. Пробвайте нещо такова. Обещайте на някой ваш много близък, че няма да го правите до еди-кога-си. Така, дори и да сте супер загорели, ще си спомняте, че не се пазите заради кой-да-е, а заради свой близък. Защото сте обещали ;]

Наистина се надявам по-малките да прочетете това, а ако опитате още по-добре!

+

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Re: Секс на 13?

Цитирай Първоначално написано от Team
    Имам една приятелка дето е на 13 и е правила секс с 3 момчета? това нормално ли е? според мен нее ама вобще не нормално!!
    Ти па вземи се научи да пишеш най-накрая, че ми писна да ти гледам тъпите теми с тъпото писане
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    оффф .. защо затлачвате форума с едни и същи теми ?! И все пак - не, не е нормално!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човече, ако ще на 10 да го направи. Нормално ненормално така е. Никои нищо не може да и каже (освен родителите може би)
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Човече, ако ще на 10 да го направи. Нормално ненормално така е. Никои нищо не може да и каже (освен родителите може би)

Дори и те не могат ..! човек решил ли е да направи нещо ще го направи ако ще да е завързана за стола у тях пак ще го направи .. то нали знаеш : .. ''Забраненият плод е най-сладък''

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    Варна
    Мойта братовчедка , първия и път беше на 14 ... след като разбрах .. и теглих един голям бой ... за друг път да знае къде да си отваря краката !!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Мойта братовчедка , първия и път беше на 14 ... след като разбрах .. и теглих един голям бой ... за друг път да знае къде да си отваря краката !!

Бахти яката майна изкефи ме

+1

Град
    София
    Всеки си избира кога да го прави тва че на повечето в главите има само бръмбари е отделен вапрос ..
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Това е твърде грубо Поздрав

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Всеки си избира кога да го прави тва че на повечето в главите има само бръмбари е отделен вапрос ..

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Да прав си, и на мен ми дреме коя на колко го е направила как и защо. Нали знам аз какво съм направила никои нищо не го вълнува и колкото и да го обсъждаме тук нищо няма да се промени. И дори сега в момента някоя 11 годишна която си мисли че е много загоряла и че е закъсняла с 2 години го прави. И дори да е така какво да не би да ходите да я спасявате?

Не е нормално бе! На всеки му бушуват хормоните амаа на 13 не е нормално.. хич даже! Като започнат да говорят такива хлапета, че се чувстват готови и т.н. , а всъщност идея си нямат за сексуална култура! Приятелката ти е супер тъпа щом се опитва да се прави на много зряла.. Такива ли са децата вече?!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Град
    Roma, Italia
    Ооо, я стига! Секс на 10 не щеш ли? А мама и тате на по 12?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си