- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13?
то забраненото е по-сладко :P :P
Секи го прави товага когато си прецени .. никой от нас неможе да съди никои![]()
Exorcism !
И според мен не е ама к'во ти пука?Първоначално написано от Team
Нали не си на нейното място ..![]()
ако ще и на 10 да го направи нейна си работа
според мен постъпката й е безотговорна..щом на 13 е такава на 20 каква ли ще е![]()
МОМИЧЕ!
Ако са достатъчно зрели и образовани на тая тема - подкрепям. Вярвам, че има такива хора.
НО, уви, в днешно време са твърде малко.![]()
на 20 години 20 бройки ...![]()
![]()
![]()
кфо ше му е
![]()
![]()
![]()
![]()
то ся тай е модерно..си ебало меча
![]()
![]()
![]()
Незнам дали е нормално или не, но знам, че е много смешно.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ами за какво да говорим ? Секс на 13 години ? Според мен това не е нормално ,но е факт . Аз самата съм на 13 и минавайки по училищния коридор всеки ден чувам от моите връстници разни истории и клюки кои с кого спал и прочие , но честно да ви кажа вече нищо не ме учудва .
Да имa секс. Другото не е важно.
Първоначално написано от Lucyy
+
оффф .. защо затлачвате форума с едни и същи теми ?! И все пак - не, не е нормално!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Човече, ако ще на 10 да го направи. Нормално ненормално така е. Никои нищо не може да и каже (освен родителите може би)
Schhh! Hear the silence...
Първоначално написано от DENKAZ
Дори и те не могат ..! човек решил ли е да направи нещо ще го направи ако ще да е завързана за стола у тяхпак ще го направи .. то нали знаеш : .. ''Забраненият плод е най-сладък''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти яката майна изкефи ме
+1![]()
Това е твърде грубоПървоначално написано от natalitoo
Поздрав
![]()
Да прав си, и на мен ми дреме коя на колко го е направила как и защо. Нали знам аз какво съм направила никои нищо не го вълнува и колкото и да го обсъждаме тук нищо няма да се промени. И дори сега в момента някоя 11 годишна която си мисли че е много загоряла и че е закъсняла с 2 години го прави. И дори да е така какво да не би да ходите да я спасявате?Първоначално написано от ozzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е нормално бе!![]()
На всеки му бушуват хормоните амаа на 13 не е нормално.. хич даже! Като започнат да говорят такива хлапета, че се чувстват готови и т.н. , а всъщност идея си нямат за сексуална култура!
![]()
![]()
Приятелката ти е супер тъпа щом се опитва да се прави на много зряла.. Такива ли са децата вече?!
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Ооо, я стига! Секс на 10 не щеш ли? А мама и тате на по 12?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...