- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13?
еми да не е нормално :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
И аз смятам, че не е нормално, но като знам, че и аз съм на 13 и как ми се е*е![]()
Само така си мислишПървоначално написано от simsonsports
. Леле, колко много се изписа по тази изтъркана тема, не е истина просто.
Всеки избира когато може,а 13годишните нямат право на избор.В закона е казано,че малолетни нямат право да правят секс.Сега вече поне знаете колко е позволено,а от там ще си направите извода и колко е нормално.Първоначално написано от BornSinful
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Tази тема е доооооооооста разисквана.Няма да влизам в ролята на родител или на поучител.Просто ще кажа следното:
В тези години на пубертет не знаем какво правим.Да,мислим си,че искаме нещо и сме сигурни,че го искаме и знаем как да се справим.
ОБАЧЕ,мнението ни бързо се променя.И на мен на 12-13 ми се правеше секс,обаче мислих трезво.
Хубаво,ще правя секс,колко му е.Но има риск от бремнност,от венерически болести.А на 13 години,пък било то и наистина развито (умствено,за физически не ми се говори,защото голяма част от 13-годишните могат да минат за на 20 и нагоре) момиче не може да поеме отговорност за това.На тия години да си гледа ученето и последната останала част от детството.
Та,да отговоря на въпроса-В днешно време е нормално,но не е редно.
Да,искат да пораснат.И като правят секс какво?Пораснали ли са?
За да си зрял трябва да имаш чувство за отговорност,към себе си и към половинката си.А едно дете,което всяка година се променя адски много,не може да поеме такава отговорност.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Изпаднала хлачачка стремяща да се превърне от малка (прекалено малка) в "готина" , междувременно създаваща си репутация на курва ... !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Нормално или не много хора го правят. И освен това не се знае дали като си на 16 или 17 пак акъла ти не е на дванайсетгодишно лапе дето не знае какво прави.. В тоя форум не са само тринайсет и четиринайсет годишнишните, които през два дена пускат тема "Бременна ли съм.." и по-големи има дето според общото мнение вече "могат да паравят секс".
Също така не смятам, че варианта с обещанията на най-добър приятел/приятелка/брат/сестра/братовчедка и т.н. е начина да останеш девствен до определена възраст. В крайна сметка приятелка/братовчедката/сестрата може да е готова на 15 да го направи, друг може и на 18 да не е. Различни хора, различни ценности, различни решения, различни действия.
бих казала и аз съм на 14 и съм девствена въпреки,че щом ме попитат дали съм девствена и щом кажа да се учудват . Според мен никак не е нормално на 11,12,13,14 да се прави секс после ще се чудим защо държавата ни пропада . Амии щом деца разждат деца![]()
![]()
Ох, много сте зле! Стига да има цикъл и да ползва предпазни мерки, защо да е ненормално! Друг е вапросът, дали това изглежда етически морално!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Аз много обичам да използвам един израз " Не съди някого без да си чул историята му "Първоначално написано от dimi93
Който когато иска да се е*е, негова/нейна си работа.![]()
Ако се чувства добре кат го прави защо не :P
Ами попринцип е нормално, но е страшно безотговорно и тъпо. Аз на 13 год. още ядях доматите с колците, както се казва.
Когато стана родител ще направя всичко възможно моето дете да е по-информирано и да си прецени кога, с кой и как, а не на 13-14 да ми се налага да я водя да прави аборд.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Много бързо "пораснаха " всички....Всяка втора 13 годишна се има за много голяма,а акъл = 0 ...![]()
--------------------------------------------------------
Поправка: Те не правят секс, а се таковат (Тъпа дума ама истина).Първоначално написано от SmilezZz
В секса има сперма...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Малолетна е... не е нормално според законите на Р. България, всеки път ли едно и също ?
Нормално еееее боже айде сега да спорим че ми се спори![]()
![]()
Че какво по-хубаво от това да видиш 13 годишно момиче да се тръшка,че не й е дошъл цикъла и се чуди дали е бременна? А сега идва и по-голямата дилема: От кого ли? .... "И сега??? Трябва да правя аборт.После дали ще мога да имам деца,как да кажа на мама и тате,как да разбера кой е и ако разбера как да му кажа,как ли ще изглеждам в очите на другите,дали ще съм добра майка?"
Скъп момент от живота на хората,наслаждавайте се,че не се знае дали ще го видите отново![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Забранено е.Има го в законите.Ако родителите разберат могат да стигнат до съд ако момичето няма 16 години (или 18,не се сещам точно).Първоначално написано от TheSunshine01
Безотговорно,глупаво,грозн о,смешно,склонно за подигравка и още много други неща!Против съм!Та тя дори не се е развила... WTF???!!!