- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета вие как мислите :Д
Искъм да попитам момичетата кое повече харесват в момента и саответно в какъв тип момчета се влюбват , естествено това е доста силно определение , но какъв тип момчета повече харесвате,Отворени надути пичове които само се бият пушат и пият ;д или пък не толкова отворените ;д
Подписа -->![]()
Да са мили, нежни, да ме обичат, да са искренни, да не изневеряват и да ме обичат такава каквато съм!Все ми е тая дали пушат.. За пиенето - да си пият ама не да се наливат с варели бира ;д
Нямаш гадже и понеже се вписваш (така си мислиш) във втория вид изкарваш първия вид като абсолютни неудачници? (Не,че не са такива,но и втория вид е скучен)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всички си падаме по лоши момчета.Нямам предвит тъпи безмозъчни побойници, а такива, зад които ние трябва да тичаме, а не те след насНОО!!! идва един период, в които това омръзва и търсим сигурното - т.е. някой, за който сме най-важното, нежен, мил и тн.
да бе...мен не ме пишетеПървоначално написано от DevilWish
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Моето момче е "лошо" - разхвърля, цапа, разсеян е, ядосва ме непрекъснато, защото все забравя да ми купи цигари. Освен това е намерил mute-то ми и много успешно ми изключва звука като започна да мърморя. Все се шегува, когато искам да говорим сериозно и не харесва същите филми, които искам да гледам аз. Смее ми се като плача на "Армагедон", а дори не го е изгледал целия.
Лош е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добре че съм прекалено интелигентен и мога да съм добър и лош, когато си поискам.
Предпочитам някой по-свенлив,но искрен...
Не да търси в едно момиче само временното забавление..
Да може да покава това,което чувства и да не се срамува от това,че е паднал in love
Да,ама в днешно време момчетата са надути..търсят само временото удовостнвие...и ге е страх,че ако показват любовта си,другите ще ги помислят за слаби същества.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мии първите,вторите са леко скучнички.![]()
А защо повечето не си го признават като всички знаем истината...кво се правите на много морални бляяк хD
мен също...предпочитам някой отговорен,мил и с който имаме общи теми.....ех,и ако е лигав отвреме навреме е суперПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
И мен също ... Н-И-К-О-Г-А не съм тичала след момче ... и не бих го направилаПървоначално написано от lipsvashh_mi
По темата:Нямам точно определен тип момче ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
има хиляди такива теми..
охх много зависи,харесвала съм си скромни,лоши и т.н. Просто трябва да е мом4е което има подход и знае как да се държи с мен.
+1Първоначално написано от gLypChenCee
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
>>> ДИЕТИ <<<
ти защи реши ,че надутите пичове задължително трябва да пушат .. или пък как така стана ,че един "не толкова отворен" не може да се налива и да пуши.. пък и въпроса е не как се държи попринцип.. а как се държи с теб .. тва тряа те интересува .. защото може да е някой надут пич .. и в същото време да се държи супер с теб.. и обратно .. да е не толкова отворен с другите .. а с теб да се държи ужасно.. и да се прай на великПървоначално написано от Barrmana
и аз сан като вас! пак и ако е скеитар тва вече е перфектнияПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
![]()
с нколко думи-да не е: прекалено лигав,да не е груб,да не се държи тъпо,искам да е:забавен,умен и мил,добър,свестен и донякъде сериозен
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и мен не ме бройтеПървоначално написано от ShtrudeL
FUCK-тически не ме интересувате..
Харесвам момчета , които могат да ме впечатлят с нещо , които не са като останалите момчета. Мразя такива , които са на принципа "всички момичета са мои" (тичат след всяка и ти си просто една от многотоо). С това не искам да кажа , че не трябва да има никакъв достъп до останалите момичета , напротив. Бих искала да е спортен тип , умен и мил с мен.. забавен. Мразя тези , които се правят на голямата работа като пушат, пият, псуват и т.н. .. Не , че е забранено, но не и това да е начина му, за да те свали. Най-важното е да ме обича и да ме разбира. Не е задължително да имаме съвсем еднакви интереси , защото противоположностите се привличат и често би имало закачки между нас..![]()
![]()
Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.
Абсолютно.Първоначално написано от DevilWish
Ненавиждам надутите, арогантни и цинични.
Обичам Той да е 'главата' , "на семейството", но и да ме чува от време на време к'ви ги бръщолевя. ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Авторе, уточни малко типовете, ако искаш сериозен отговор. Казвам ти го, защото и пия, и пуша, но пък съм по-затворен и свенлив човек. Предполагам, че не съм единствения такъв тук и малко ти се размиват типовете момчета
P.S Ай сега ме причисли към някой от изброените типове :P
Никога не се предавай!!!