.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Момичета вие как мислите :Д

Искъм да попитам момичетата кое повече харесват в момента и саответно в какъв тип момчета се влюбват , естествено това е доста силно определение , но какъв тип момчета повече харесвате,Отворени надути пичове които само се бият пушат и пият ;д или пък не толкова отворените ;д

Град
    ForSaken city (:
    Подписа -->

Да са мили, нежни, да ме обичат, да са искренни, да не изневеряват и да ме обичат такава каквато съм! Все ми е тая дали пушат.. За пиенето - да си пият ама не да се наливат с варели бира ;д

Мега фен
    Град
    <3
    Нямаш гадже и понеже се вписваш (така си мислиш) във втория вид изкарваш първия вид като абсолютни неудачници? (Не,че не са такива,но и втория вид е скучен)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Всички си падаме по лоши момчета.Нямам предвит тъпи безмозъчни побойници, а такива, зад които ние трябва да тичаме, а не те след нас НОО!!! идва един период, в които това омръзва и търсим сигурното - т.е. някой, за който сме най-важното, нежен, мил и тн.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Всички си падаме по лоши момчета.
    да бе...мен не ме пишете
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Моето момче е "лошо" - разхвърля, цапа, разсеян е, ядосва ме непрекъснато, защото все забравя да ми купи цигари. Освен това е намерил mute-то ми и много успешно ми изключва звука като започна да мърморя. Все се шегува, когато искам да говорим сериозно и не харесва същите филми, които искам да гледам аз. Смее ми се като плача на "Армагедон", а дори не го е изгледал целия.

Лош е.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре че съм прекалено интелигентен и мога да съм добър и лош, когато си поискам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Предпочитам някой по-свенлив,но искрен...
    Не да търси в едно момиче само временното забавление..
    Да може да покава това,което чувства и да не се срамува от това,че е паднал in love

Да,ама в днешно време момчетата са надути..търсят само временото удовостнвие...и ге е страх,че ако показват любовта си,другите ще ги помислят за слаби същества.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мии първите,вторите са леко скучнички.
    А защо повечето не си го признават като всички знаем истината...кво се правите на много морални бляяк хD

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    да бе...мен не ме пишете
    мен също...предпочитам някой отговорен,мил и с който имаме общи теми.....ех,и ако е лигав отвреме навреме е супер

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    да бе...мен не ме пишете
    мен също...предпочитам някой отговорен,мил и с който имаме общи теми.....ех,и ако е лигав отвреме навреме е супер
    И мен също ... Н-И-К-О-Г-А не съм тичала след момче ... и не бих го направила

По темата:Нямам точно определен тип момче ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    има хиляди такива теми..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    охх много зависи,харесвала съм си скромни,лоши и т.н. Просто трябва да е мом4е което има подход и знае как да се държи с мен.

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Подписа -->

Да са мили, нежни, да ме обичат, да са искренни, да не изневеряват и да ме обичат такава каквато съм! Все ми е тая дали пушат.. За пиенето - да си пият ама не да се наливат с варели бира ;д
    +1
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Re: Момичета вие как мислите :Д

Цитирай Първоначално написано от Barrmana
    Отворени надути пичове които само се бият пушат и пият ;д или пък не толкова отворените ;д
    ти защи реши ,че надутите пичове задължително трябва да пушат .. или пък как така стана ,че един "не толкова отворен" не може да се налива и да пуши.. пък и въпроса е не как се държи попринцип.. а как се държи с теб .. тва тряа те интересува .. защото може да е някой надут пич .. и в същото време да се държи супер с теб.. и обратно .. да е не толкова отворен с другите .. а с теб да се държи ужасно.. и да се прай на велик

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    да бе...мен не ме пишете
    и аз сан като вас! пак и ако е скеитар тва вече е перфектния

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    с нколко думи-да не е: прекалено лигав,да не е груб,да не се държи тъпо,искам да е:забавен,умен и мил,добър,свестен и донякъде сериозен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

харесвам интересни момчета .. такива в които има интрига,такива които са предизвикателство за мен .. тези които тичат след мен ги отписвам венага и не съм гадна и лоша просто не са ми интересни ...

да бе...мен не ме пишете
    и мен не ме бройте
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    София :)
    Харесвам момчета , които могат да ме впечатлят с нещо , които не са като останалите момчета. Мразя такива , които са на принципа "всички момичета са мои" (тичат след всяка и ти си просто една от многотоо). С това не искам да кажа , че не трябва да има никакъв достъп до останалите момичета , напротив. Бих искала да е спортен тип , умен и мил с мен.. забавен. Мразя тези , които се правят на голямата работа като пушат, пият, псуват и т.н. .. Не , че е забранено, но не и това да е начина му, за да те свали. Най-важното е да ме обича и да ме разбира. Не е задължително да имаме съвсем еднакви интереси , защото противоположностите се привличат и често би имало закачки между нас..
    Оптимистът вярва,че живеем в най-добрия от всички възможни светове.Песимистът се опасява да не се окаже истина.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Всички си падаме по лоши момчета.Нямам предвит тъпи безмозъчни побойници, а такива, зад които ние трябва да тичаме, а не те след нас НОО!!! идва един период, в които това омръзва и търсим сигурното - т.е. някой, за който сме най-важното, нежен, мил и тн.
    Абсолютно.

Ненавиждам надутите, арогантни и цинични.
    Обичам Той да е 'главата' , "на семейството", но и да ме чува от време на време к'ви ги бръщолевя. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    По-скоро бих казала лошото момче

Авторе, уточни малко типовете, ако искаш сериозен отговор. Казвам ти го, защото и пия, и пуша, но пък съм по-затворен и свенлив човек. Предполагам, че не съм единствения такъв тук и малко ти се размиват типовете момчета

P.S Ай сега ме причисли към някой от изброените типове :P
    Никога не се предавай!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си