.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Русе

Ученически вълнения на обикновено момиче..

Смятам да си излея някъде душата, защото би ми олекнало от тези емоции, които изпитвам. На който не му се чете страница от любовен дневник, темата не е за него, няма да е кратко.

Влюбена съм. Така усещам. Та той е съвършен… Изчервявам се, когато изведнъж насочи внимание и поглед към мен. Понякога, загледам ли се, особено в очите му, се пренасям в друг свят. Драго и уютно ми става на душата. Та ние така си приличаме, всички казват, че сме един за друг и съвършената комбинация. Само той не го осъзнава, не различава всичкия фалш и лицемерието, скрити зад на другите девойки красивите лица. Уж си мисля, че особен разум се крие зад това детско личице. Не стигат думите, за да опиша колко е сладичък, огромния чар, когато се усмихва и смее, дори когато е в недоумение и неразбрал, лекичко докосващ нежната си кожа. Изкючително чувствителна при допир, най-малкото одраскване го зачервява. Знам всички негови трапчинки, бемки по лицето. Устните са като на рибка, само мисълта да ги докосна ме изпълва цяла отвътре. Очите са толкова сини, красиви, когато се насълзят и така дълбоки, когато ми говори, аз се опитвам да слушам, но желанието за този контакт е по-силно, сякаш искам да му покажа какво значи за мен само с един поглед. Има толкова слаби ръце, изглежда съвсем безпомощен, все още малкото момченце, но така ме впечетлява с неговите разсъждения и възгледи, този вече изграден интелект. Всичко бих дала да го гушна, съвсем по детски и наивен начин, да заспя веднъж на рамото му..не всичко да е изключително сложно..

Той е така срамежлив, аз същата, притеснителна. Този свян е толкова сладък..
    Все пак, той изглежда не забелязва. Не знае, че за мен е този един на милион. Но какво говоря, та аз нямам почти никакъв опит и вероятно само се самозалъгвам.. Но това е толкова истинско, мечтая за сънищата ми, в които сме само двамата.
    Искам да сме заедно, искам да изживея тази детска любов, преди да се сблъскам с всичко друго. Тайно се надявам и той да таи такива чувства, през цялото време да не съм знаела …

Трябва да поговорим..Ще го направя, обещавам пред себе си. Искам да разкрия всичко това, ще направя първата стъпка. Ще се надявам да отвърне на топлите чувства с такива. Смятам, че заслужавам. Не съм лош човек. Между впрочем, ако сте имали търпението да прочетете дотук, на почти 15 съм.. Няма какво повече да кажа.

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Много сладко.Щом го харесваш толкова, действай.Нищо не губиш.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Напред мацка! Явно си хлътната до уши. Първата толкова силна любов може би...?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И на мен ми стана някво много готино.Рядко се срещат такива неща във форума все още.
    Евала, че си на 14 /почти 15/ и все пак разсъждаваш така .Добра си в писането.
    Ами не знам ,но мисля, че трябва да си забелязала ако и той има чувства към теб . . Но най-добре както сама си решила поговорете си
    Успех!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И на мен ми стана някво много готино.Рядко се срещат такива неща във форума все още.
    Ами не знам ,но мисля, че трябва да си забелязала ако и той има чувства към теб . . Но най-добре както сама си решила поговорете си
    Успех!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Страхотна сии Както казаха "давай напред" ,, чувствата ти са толкова истински, вълшебни,,, Нямам какво друго дакажа, просто без думи :X На 15 си,а разсъждаваш по този начин...като голям човек :*

УСПЕХ

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    При мен положението е поочти същото...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Град
    Пловдив
    Кажи му всичко което ти е на душата и ще се получи
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Щом го харесваш толкова, действай.Според мен нищо не губиш ..

Уау,
    продължавай и остани такъв човек и занапред, сериозно. Дано действията ти подкрепят думите принципно (: И да, действай.

Имаш моите адмирации за погледа ти над нещата.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на FantaMen
    Незнам друго ама от теб ще излезе страхотна писателка....Относно момчето ... възползвай се от шанса.. даже и да не успееш поне няма да съжеляваш че си пропуснала шанса... което повярвай ми е много по лошо от колкото да не се получи нищо с човек към който си имала чувства...

П.п Защо ли повечето момичета не са като нея... Дано по често да се четат такива неща във форума...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Дано по често да се четат такива неща във форума...
    точно!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    София
    Успех!
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Чудесно е,че изпитваш нещо толкова красиво към някого. Говори с момчето,нищо не губиш...

Страхотна си, миличка! Аз пребивавам в този форум от около половин година и за първи път чета нещо толкова мило и същевременно толкова смислено. И поздравления за чудесния стил на писане! С много си надминала повечето от останалите, чиито мнения съм преглеждал.
    Съветът ми е да поговориш с момчето, което обичаш. Недей да криеш чувствата си, защото ще бъде само по-зле за теб. Накарай го да те опознае, да резбере колко по-различно възприемаш ти случващото се.
    Успех и да кажеш как е минало!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от marichela
    Много сладко.Щом го харесваш толкова, действай.Нищо не губиш.
    ++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Наистина е сладко...
    Накара ме да се усмихна (:
    Успех...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

направо ти завиждам за чувствата!!!!!!!!!! страшна сИ !!! Отивай и го разбий..

Guest
    А някой да забеляза, че начина по който момичето подходи към вас, нас, аудиторията, ни предразположи да я подкрепим?
    Ще ви дам антиподен пример. Ако се беше изразила както 25/26 от човешките създания обитаващи този форум, щеше да бъде жертва на нападки от какво ли не естество, поронвана за хипотетични недостатъци породени от ума на същата тази аудитория, която възприема нещата такива каквито ги чете.

Ивода от това е .. ако искате полужително отношение и креативни отговори, отнесете се така към този от когото търсите помощ, така както искате да се отнесе примерно бъдещия или бившият ви приятел или приятелка.

cvetinka95, късмет и успех!

Действай,нема кфо друго да правиш.. :_) ако наистина е такъф къфто го описваш(за тфое добро се надяям че е ) ше откликне на сичките ти чувства
    yessssss beeee

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    толкова чисто и...невинно и...чувствено...
    нямам думи...

почувствах любовта ти към това момче...
    чувството е страхотно и неповторимо...истинско и красиво...

ако наистина е такъв какъвто го описваш значи заслужава да знае какво изпитваш към него...пожелавам ти успех с него и дано бъдете заедно защото човек кат теб носещ толкова чиста и истинска любов в себе си и можещ да я изрази по такъв начин че само с думите си да стопли сърцата на толкова хора заслужава на чувствата му да бъде отвърнато по същия начин...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на koalka
    Много хубави думи казваш за него и много хубаво и сладко описваш чувствата си...Явно наистина си влюбена, хубаво е.Да ти кажа, детска любов, но и аз самата се чувствам така, а съм по-голяма.До усещане е...
    И така - моят съвет е - щом го харесваш и си влюбена не оставяй нещата така!Все пак каза, че и двамата сте срамежливи и може би той няма да предприеме нищо.Затова - действай!

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Успя да ме омаеш. Начинът по който описваш любовта към момчето е уникален. Толкова сладка е детската любов и побързай преди всичко да се е преобърнало.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Дай му да прочете това, което си написала

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Успех!

+1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си