приятел, много ти е сложно положението ... явно ти си добро момче с много кофти и изнервени родители, дето света им е крив (предположение)
ясно че с говорене няма да стане работата .... моя съвет е да изчакаш да мине учебната година и си хващай партакешите за града, нали имате апартамент - няма кво да ги питаш (един вид бягаш от вкъщи) ... искай заем от някой приятел или вземи от майка си ... ти си момче и е много лесно да си хванеш някаква работа (да помагаш в някой гараж, сервитьор, раздавай листенца,в някой магазин, мий прозорци, хвани се стоител ... и т.н. ) ако наистина е толкова нетърпимо направи така ... но ако можеш да поизчакаш до пълнолетие ще е малко по добре, защото с тоя начин рискуваш на есен да те изритат от вкъщи ... поприказвай с приятелката си за положението ти и тя ще те разбере, може и някоя идея да хвърли, не знам ... опитай за всеки случай един последен път да поговориш с родителите си и им кажи какво би направил ако работата продължи в същия дух, ако и тоя път се направят на чукнати тегли им едни майни (с извинение) и си хващай багажа
аз бих направила точно така ако бях на теб... имаш право и да не приемаш съвета ми де, изборът е твой успех!