Цитирай Първоначално написано от Sisito941
Ами и нашите се държат така..От малък град съм,но въпреки това не ме пускат навън до 8 часа дори и през лятото и дори и пред блока да съм..освен ако не съм с родителите ми..На 16 съм-според майка ми на тази възраст нямам нужда от гадже-за нея всяко момче ще ми направи нещо и ще съжалявам след това..не пия,не пуша..напоследък даже по-хубави оценки изкарвам..помагам вкъщи колкото мога-резултат от всичкото старание няма..Подиграват ми се за най-малката грешка,която направя,дали за това,че си имам гадже или съм разпиляла нещо вкъщи....родителите ми са ме наричали:боклук,к***а,пачавр а..и какво ли още не.. На 16 години съм..искам малко свобода и аз..родителит еми се бъркат във всичко-лично пространство нямам..винаги брат ми е по-добрия,по-послушния..абе пускала съм доста теми за проблемите ми с родителите ми...мога да ти дам линкове да ги прочетеш..не си единствен..спазвала съм съвети на съфорумници..ефект няма..при мене лек няма..ако нашите си мисля,че ще ме контролират до 30 годишна възраст-няма да стане..имам приятелки,които са също като мен-проблеми с родители-те даже се съобразяват с родителите си и нямат гаджета заради това,че родителите им ще се карат..НЕ СИ ЕДИНСТВЕН..

Пак си излях душата..за не знам си кой път в този форум..
пич кажи ми че се ебаваш плс тва не е нормално аз съм на 14 и ме бускат на дискотека навън седа до 00,00 тва си е чисто насилие за мен не е нормално ти като почнеш да живееш самостоятелно няма дя знаеш нищо каде е сиг и не може и да пиеш опитай се да и обесниш как се чустваш и те рано или късно няма да могат да те котролират все пак кат станеш на 18 не могат да ти кажат нищо ако имаш село избягай там за седмица за разбепат че трябва да се променат