Ами и нашите се държат така..От малък град съм,но въпреки това не ме пускат навън до 8 часа дори и през лятото и дори и пред блока да съм..освен ако не съм с родителите ми..На 16 съм-според майка ми на тази възраст нямам нужда от гадже-за нея всяко момче ще ми направи нещо и ще съжалявам след това..не пия,не пуша..напоследък даже по-хубави оценки изкарвам..помагам вкъщи колкото мога-резултат от всичкото старание няма..Подиграват ми се за най-малката грешка,която направя,дали за това,че си имам гадже или съм разпиляла нещо вкъщи....родителите ми са ме наричали:боклук,к***а,пачавр а..и какво ли още не..

На 16 години съм..искам малко свобода и аз..родителит еми се бъркат във всичко-лично пространство нямам..винаги брат ми е по-добрия,по-послушния..абе пускала съм доста теми за проблемите ми с родителите ми...мога да ти дам линкове да ги прочетеш..не си единствен..спазвала съм съвети на съфорумници..ефект няма..при мене лек няма..ако нашите си мисля,че ще ме контролират до 30 годишна възраст-няма да стане..имам приятелки,които са също като мен-проблеми с родители-те даже се съобразяват с родителите си и нямат гаджета заради това,че родителите им ще се карат..НЕ СИ ЕДИНСТВЕН..
Пак си излях душата..за не знам си кой път в този форум..