- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Хора дойде и моя ред да питам правелно ли постъпвам ?
Така ,
всяко лято аз ходя да работя сезонно на морето , поради ред причини и липса на средства . Тази година завърших и смятам скоро да заминавам пак . Имам приятел с когото сме заедно 2 години почти . Две лета той ме чака в моя град докато аз работех , но тази година знам че ако се разделим за лятото повече няма да сме заедно . Обичам го безбожно много и искам да прекарам лятото с него .... Имам два избора да остана в града и да работя за жълти стотинки и да си пропилея времето или да замина но да съм сама ... Искам той да замине с мен но той нз дали иска .... Пред него не стой финансовия проблем който е пред мен , не искам да го насилвам да идва с мен ...
Дайте съвет какво да правя , как да постъпя ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Че вие ако не може да изкарате 2-3 месеца разделени,това каква връзка е ?
И защо ще се разделите ?
Да идва с теб.. хем ще сте цялото лято заедно, хем добри пари ще направите.. хем и ще сте на морето
Просто говори с него и му кажи,че парите ти трябват и не искаш да си пилееш времетоПо-смело
![]()
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
На по колко сте бе хора?
18+?
Ако да - хващай го за ръчичка и си намерете квартира на морето, той да си намери работа и си живейте щастливо. Ако той не иска - ще си каже и тогава няма къде да ходиш освен да се разделите. Или да не заминаваш..
Ама ако не пробваш - няма как да разбереш кое от всичките е.
It`s your call![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ние вече две лета изкарваме разделени ...
но не искам пак да преживявам тази чудовищна мъка
сисъл не знаеш какво е да си в курорт кадето всички се обичат а у а твоята любов да е на много километри
Просто нз дали ще дайде с мен ...
а дните си текът към 25 трябва да замина
Шапкарю .....
Е попитай го бе. Поприказвайте си. Кво сложно има? Виж ми и по горното мнение.Първоначално написано от HexGirl
Dr. Gregory House
говорила съм много пъти и той винаги казва има време
вече няма време
както и да е няма как да ми дадете савет най-вероятно
просто трябваше да си излея мъката
Шапкарю .....
Ми гледай сега в една връзка има НИЕ, АЗ не съществува. Затова помисли си искаш ли да заминеш без него.
Щото накрая ще се наложи да решиш. И или ще заминеш или няма да заминеш.
Съвета е лесен за даване, обаче не толкова лесен за изпълнение - приказвай с него и му кажи как седят нещата. Покани го да дойде с теб и да си намерите квартира там примерно. Кажи му че със или без него ще заминеш, но с него би ти било много по приятно и комфортно. И затова го каниш. И така.
И гледай реакция.
Ако се съгласи - супер. Ако откаже - ми май ще трябва да заминаваш без него. Или да броиш жълти стотинки в родния ти град. Което предпочиташ.
Dr. Gregory House
Прав си valdesbg , но като гледам тя вече е направила избора си ... т.е. ще замине..
Но .. натисни го ! Покажи му ,че и без него можеш да заминеш , но искаш да сте заедно ..
Е ако си е решила- супер.
Макар че на мен ми се струва че въпроса е другаде. Ако може и вълка да е сит и агнето да е цяло.
Ама не става така. Щом сте изкарали 2 години заедно би трябвало да няма такива притеснения и чуденки. Говорете открито и без страх. Все пак това не е края на света(а и да е - какво толкова (философски погледнато) )
Dr. Gregory House
аз нямам право на избор
парите ми трябват .... и то не за глупав харч за роклички и гримове![]()
Просто как може света да е толкованесправедлив и материален ?
Благодаря ви за адекватните мнения !
Имам малко време да го накарам да разбере ...
Дано дойде с мен ако ли не нз какво ще правя
Шапкарю .....
Авторке аз за малко така щях да замина в Пловдив, точно щото парите ми трябват. Ама се появи друга алтернатива. Знам че нямаш право на избор... щото и аз минах през подобно нещо. Иначе света е зависим от материалното, и винаги ще бъде. Все пак трябва да се яде нещо на първо място. Иначе няма да можем да функционираме изобщо.
Маслоу го е обяснил по добре
Иначе.. да, говори без страх и бъди твърда. Това е важното.
Dr. Gregory House
valdesbg,не съм предполагала,че ще има някой в този форум , който да е чувал за Маслоу въобще..
Ако човекът е разбран , ще дойде с теб. Бъди открита![]()
Е някои хора искат да кандидатстват психология.. все пак... Трябва да знам нещичко за да ме приемат, нали?![]()
Dr. Gregory House
Благодаря за съвета !
Шапкарю .....
попитай го може да се реши да дойде с теб, даде той ако те обича 100% или ще дойде с теб или ще изтърпи няколко месеца да сте разделени, ако пък неиска, значи си си губила времето, заблуждавайки се![]()
![]()
е кви са тия глупости "ако заминеш късаме" той да не е на 10?Пък и е изтърпявял и преди да сте разделени, кво сега се прави на интересен не мога да разбера.
![]()
Казваш му, че го каниш. Ако ти каже "има време" му отговори, че няма и го накарай да вземе бързо решение. Кажи му, че искаш да сте заедно, дори и ако не желае да дойде с теб и не искаш да късате.
къде го видя ако заминеш късаме ...
Просто не икам да го притискам а го искам до себе си ...
Абе ще видим какво ще става
Шапкарю .....
може и аз нещо да не съм разбрала деПървоначално написано от HexGirl
![]()
смисъл той не го е казвал
просто на мен си ми е шесто чувство ....
и двамата завършваме и двамата тръгваме по различни пътища вероятно и ако не сме заедно това лято пътищата ни ще се разделят
Шапкарю .....
Пирамидата на Маслоу се учи още в девети класПървоначално написано от H473RBG
![]()
кофти ще е, ако се разделите просто така.Първоначално написано от HexGirl
Аз мисля, че трябва да се борите да останете заедно, ако наистина държите един на друг.
Иначе всичкото това време прекарано заедно ще се окаже една загуба.
Това е толкова трогателноооо! *умилява се*
Днес му казах твърдо , че заминавам ...
Накарах го да разбере ,че е важно за мен да дойде . Нищо не губи а дори печели едно лято с приятелката си . Това си е и начин да разбера дали той ме обича . Ако предпочете да си седи и да харчи парите на тяхните само защото ги имат , нека !
Сега ще разбера дали пропилях 2 години и сърцето си по момче на което не му пука .
Но искрено се моля да предпочете да дойде с мен ....
Шапкарю .....
Много правилно си постъпила. Особено щом и има приличен финансов гръб момчето - никаква причина не виждам да не дойде при теб. Най-неприятното за него може да е, че докато си на работа, сигурно ще му е тъпичко - за мен това би била нищожна жертва, дано и за него е така. Ако не предпочете теб - той губи, а ти още на втората седмица ще се запознаеш с някого другиго. Заслужаваш човек, да те кара да се чувстваш истински желана - разбира се, най-добре това да е настоящият ти приятелИмай едно прекрасно лято!
![]()
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.