.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да го накарам да ме допусне до себе си...

На скоро приятелят ми изгуби баща си...Затвори се в себе си и не говори с никой за болката си...Започна да ме отбягва и не ми обръща внимание...казва,че ще е по-добре да се разделим,за да не страдам и аз ,но аз искам да му помогна да приживее този труден момент...Как да го накарам да ме допусне до себе си...

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Покажи му, че ти си тази, с която може да сподели, която винаги ще е насреща да го изслужа и да разбере, която ще го прегърне и успокои. Недей да търсиш внимание - засвидетелствай внимание на него, интересувай се какво изживява... Когато човек страда, дори и в първия момент да отхвърля подадената ръка, особено когато болката е твърде силна, ала накрая винаги ще се чувства по-добре, ако има някой до него, с когото да го подкрепя - това можеш да бъдеш ти.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Не го карай да споделя,дай му време да се съвземе и бъди силна
    ОДИН!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Покажи му, че ти си тази, с която може да сподели, която винаги ще е насреща да го изслужа и да разбере, която ще го прегърне и успокои. Недей да търсиш внимание - засвидетелствай внимание на него, интересувай се какво изживява... Когато човек страда, дори и в първия момент да отхвърля подадената ръка, особено когато болката е твърде силна, ала накрая винаги ще се чувства по-добре, ако има някой до него, с когото да го подкрепя - това можеш да бъдеш ти.

+++

Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    +1 накарай го да разбере,че може да ти разчита..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В този случай,най-"лошото" ще бъде ако търсиш внимание от негова страна..

И за да не се повтарям,ще кажа само,че напълно съгласна съм с *yeSHua
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си