- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя се държи много резервирано
Така, може и тъпо да прозвучи, но повечето от днешните тийнейджърки са доста ограничени и няма много общи теми за разговор с тях, особено в скайп. Към това прибавяме в някои случаи притеснението и нещата се сдухват още повече. В други случаи пък има надменност от страна на момичето, ако е по-хубавичка, защото е свикнала без нищо да прави да и се влачат след задника и според нея ти трябва да си поредния такъв, а тя не е длъжна да си напрегне мозъка за да проведе нормален разговор.Първоначално написано от 05763
Дано твоята да е от рядко срещаните находки - хубава, интелигентна и земна. Аз също ти препоръчам да излезете, защото там за разлика от скайп няма как да ти отговори с емотикона а ще трябва и тя да се напрегне малко и да влезе в тона на разговора.
Това дето съм го цитирал ми напомни за мой разговор с една приятелка. Те се виждаше с шефа й, който беше на 35-40 години и знаеш ли кое я кефеше най-много - че като излязат понякога може 20 минути да си мълчат без да казват нищо, понеже той е улегнал мъж и ги усеща тези моменти, когато може просто да се помълчи, а освен това явно вече е преодолял предразсъдъка, че на среща трябва едва ли не да си разчекне устата от говорене - а това е нещо, от което всички по-млади хора се притесняваме и си мислим, че като има няколко секунди пауза и край, вече сме се изложили... Така че при подходяща обстановка можете просто да стоите един до друг и да се наслаждавате на зеленината, синьото небе, пеенето на птичките и взаимната си компания, без да се налага тид а й вадиш думите с ченгел от устата, а тя да се чувства притисната и длъжна да споделя.