- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-старата тема
Здравейте! На 13 съм иоще не съм се целувала
![]()
икам да ви питам как се прави....как си въртите езика докато го правите иии а ве всичко
![]()
Абе .. момиче ... На 13 си и се оплакваш, че не си се целувала ...
Айде осъзнай се, моля те ... Много си изостанала ... На твоите години дечицата вече аборти правят ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
леле какъв ГОЛЯМ проблем..
попитай мама и тате те ще ти обяснят
П.П правиш това, което чувстваш
никъде не съм казвала че е проблем още по-малко че е голям просто исках съвет който явно няма да получа.....мислих си че тук точно това првите давате съвети и споделяте опит но явно не е така![]()
Първоначално написано от lastmiracle
Ми ако случайно, нали, се поразровиш из форума (конкретно този раздел) може и да видиш темички, в които потребители помагат на потребители.. Ако също така случайно се поразровиш - може да намериш стотици теми като тая тъпата, дето си я пуснала ...![]()
I'm inlove with a criminal...
Ей,не се научихте,че това не се научава..То просто си идва отвътре..Няма специални уроци за:
"Как се целува с език"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
въртиш езика и се стремиш да му извадиш сливиците.. ако не успееш, поне гледай да го задавиш
Обещанието е учтива форма на отказване.
![]()
![]()
![]()
Както ти дойде , не може да се обясни . То си е нещо като инстинкт.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Гледайте какви работи питат момичетата на 13,а после ми говорите ,че любов имало на 13 години ...
По темата: Ние не можем да ти обясним,но няма страшно,просто се отпускаш и ще видиш ,че изобщо не е трудноНяма за какво да се косиш
![]()
--------------------------------------------------------
Пръста в гъза и връткаш докато ти стане хубаво...
Повече от това здраве му кажи! И все пак темата е много тъпа ....
Ами....виж сега ще ти кажа един начин по който може да се упражняваш значи взимаш едно ледче и го слагаш в малка чашка и започваш да си въртиш езика около ледчето
малко е смешно
но пробвай
може пък да ти помогне,но няма да е същото както да се целуваш с език защото 1во език е много по топъл от ледчето
![]()
един фр ми го каза този номер
ако искаш пробвай
Асии <3 , Наннсии <3
Първоначално написано от DinViesel
XAXAAXXAAXAXAXAXXAXAX![]()
Едно е сигурно: Ако го мислиш няма да е приятно. Трябва да се отпуснеш и да го почувстваш.... Тогава може и похвали да получиш![]()