- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С пръсти ?
Здравейте , искам да ви попитам с пръст мога ли да се отворя и ако мога - по какво се познава , че съм се отворила
П.п : Питам от любопитство![]()
Най-добре става с цяла ръчичка, ей така - за по-сигурно.![]()
I'm inlove with a criminal...
Ей така да попитам от любопитство![]()
Абе вие на шматки ли се прайте бе.
Оффф , не съм направила темата , за да се ебавате с мене .... Пффф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си направила темата да се ебаваме с теб а си я направила да се ебаваш с нас![]()
![]()
![]()
![]()
Не , просто ми стана интересно , ама вие успяхте да ми съсипете настроението![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доста дълъг пръст трябва да имаш. || Би трябвало да тече кръв. Доволна?
Saatana! Vittu! Perkele!
Доста трудно ще се отвориш с пръст,но и без това си е мнного тъпо и безсмислено..Например,кога о някой те попита кой ти беше първия,ти ще отговориш:
- "Ми Никой..Аз самата"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, не ще каже Господин "Пръста ми". ПО темата – темата е ебавка!!!Първоначално написано от SmilezZz
Badabumbaaa
Първоначално написано от robertdowney
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе нямате ли си друга работа, освен да си врете зеленчуци, пръсти и канцеларски материали на всевъзможни места?
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Абе ти да не си чукча ?! То, че темата е ебафка - да, но да питаш как ще разбереш дали си отворена вече е мега глупаво. А пък това се прави с човек на който имаш доверие не с пръсти, ръце, вибратори и т.н. !
Че тя на себе си няма ли доверие беКакто и да е.. Авторке, изчакай момче да си свърши работата не бързай с пръста. Относно господина с танка, ем отворена е като си скъса ципата (от англ.Perforate) Така че, при първия истински полов акт тя ще е.. Хмм... перфорирана.
Да,можеш.Познава се по това,че след като си се отворила,проникването е по-лесно.
Ех.. +100Първоначално написано от Behemoth
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
май тва ти стига.. а и е пълно с такива теми.........Първоначално написано от rammstein123
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ебавкъЪъ![]()
![]()
![]()
кфо предавах чалъми на колко си ??? 7-9-10 ??? колко ?? щом незнаеш че при разкъсването на хименът тръгва КРЪВ кфо си тръгнала да се ОТВАРЯШ (егати израза тфа го казва момиче) ти надали имаш повече от 11 год 101% а като се ОТВОРИШ - ШУРВА КРЪВ .... при някой по мако пру други повече .... а при трети николкоПървоначално написано от wucku
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
всъщност хименът не е никак навътре няколко санта така че не им трябва дълъг пръстПървоначално написано от rammstein123
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Съществуват има няма 100ина теми по тоя въпрос...