.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Помогнете

Hybrid View

Помогнете

Значи една приятелка ми каза , че нейния и бил изневерил и тя сега иска да му изневери с мен а ако го направя и разбере сам сигурен че ще ям бой помогнете

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не й помагай да му изневери ....

I'm inlove with a criminal...

Хаха, да ти имам проблемите.
    Действай!
    Секс > Бой

Не и помагай, освен, ако не искаш да ядеш бой.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Повече от фен Аватара на c0ci
    Ха, ти па за един бой ли си

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако си загорял за секс и не ти пука,че после ще те пребият-ок.Но ако имаш малко уважение към себе си няма да оставиш приятелката ти да те използва като парцал за нещо такова.

Голям фен Аватара на Callisto
    Хаха като бях по-малка преди 3 години да е било...значи съм била на 14/15 години помня, че брата на "брат ми" ми се беше натискал с една в метрото в Чехия и си мислеше, че няма да разбера, ама брат му е пич всичко ми докладва. Една от причините беше, че ме иска за себе си де..., но се радвам, че го направи. Върнах му го, като му казах, че щом той се е натискал с няква и аз имам правото на това и го излъгах, как на следващия ден съм отишла да се натискам с някакъв без чувства без нищо. Върнах му го, без да се омърсявам и да се давам на курвари и се радвам, че след това го скъсах. Той искаше да си останем заедно, но аз не бих могла да остана с подобен човек, който ми изневерява и е склонен да ми го позволи и на мен.
    Мисълта ми е, че можеш да и предложиш да каже, че се е чукала с господин "X" и това е било. Не е нужно да им се месиш.

Град
    София
    ако й е изневерил да го зареже.. пък ако на теб ти се иска с нея направи го .. после яж бой както каза "Amateurrr" Секс > Бой
    м0о* ам-besтеn..

||..Gangstтa``baby..||

като ти се оттдава възможност действай и двете не се връщат

Къв бой бе?! Я чукай мацката,че да не идвам аз да я чукам...пък после си носи бокс по улиците!
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

няя смисъл за единия секс да си разваляш отношенията и с приятелката ти и с гаджето й...

anonymous628030
    Guest
    Действай! Бой ще ядеш, но после ще има секс. Мисля, че е равностойно..

няя смисъл..

ако ти се ядът тупаници, ко чакаш ?
    I love my girl <3

Мега фен Аватара на t0d1t0
    и аз бих я чукал
    Станислава

Муши анонимно бе

Ми тогава не го прави бе.. не е много трудно да се сетиш ..

Напълно твое решение .. сам си решаваш.
    Бургас

От личен опит разбрах 1 нещо - приятели могат да ти бъдат САМО и ЕДИНСТВЕНО хората от твоя пол, и то когато те не имат никаква изгода от приятелството ви... Щом си момче и имаш такава приятелка - възползвай се... Щом тя го иска не е лошо Но като цяло каквото и да ти говорим, мислено вече знаеш решението си, просто искаш още някой да гопотвърди, за да може да кажеш - ти ми каза така! ( повярвай ми, знам че е така... от личен опит )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си