По време на лятната ваканция 6ти за 7ми клас срещнах едо момиче и се влюбихме един в друг, но тя беше от друг град. И така дойде време за даскало и тя си замина, и така в продължение на цялата учебна година не спирахме да контактуваме било по скайп, по телефон, писма си пращахме. След това лятната ваканция 7ми за 8ми клас тя се върна в моя град, но си имаше друг приятел макар, че още ме обичаше тя се държа с мен като с обикновено момче, аз все още много я обичах и бях съкрушен ( то си е нормално да подържа контакти с други момчета след като ме няма и аз бях сигурен в това, защто и аз имах несериозни връзки с други момичета, защото все пак не сме заедно), но се отърсих от разочарованието. Мина и тази ваканция и тя се върна там от където идва и вчера тя си дойде при баба си и дядо си. Срещнахме се и тя ми призна, че все още ме обича и осъзнава, че е направила грешка, че се е държала така с мен, но в последствие от болката коята тя ми причини аз реших да я накарам да усети това което усетих аз миналата година и се държах с нея грубо не й обръщах внимание и т.н. тя си бе дошла за 3 дни но си замина в същия ден в който дойде заради мен, защото я накарах да страда и да се чувства отблъсната. И сега съжалявам за злобарската си постъпка, по принцип не съм такъв. Все още имам чувства към нея, защото тя ми беше първата истинска любов и се питам правилно ли постъпих защитих ли си честта или съм постъпил като комплексар. Вие как мислите?
П.С: съжалявам, ако съм ви отнел времето да четете това.