.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: ЛЮБОВ..

ЛЮБОВ..

здрасти,аз съм мом4е на 15 от Варна имам проблем..Имам приятелка долу горе на мойте години..тя е от др.град.МН Я ОБИЧАМ!! но майка и не разбира тва.Неможем да си пишим в skype и нея пуска да се виждаме.До сега го правихме всяка седмица.Майка и е мн гадна жена бие е,малтретира я,а аз съм безсилен тук...Дайте някъф савет как да действам...Мс предварително..

п.с. Нейното семейство са от турски пройзход

Тцтц..
    Хвани си някоя българка от Варна и не се вкарвай във филмите.. :}

1во - НЕ ПОМАГАШ!!!
    2ро - Не можеш да заповядваш на сърцето...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ето какво написах в една подобна тема преди малко:
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Обаче да знаеш,че да поддържаш връзка от разстояние се изискват много нерви и постоянност,както и довение.Не е за всеки.Съветвам те да не си губиш времето с нея,както и тя с теб.Вие сте тийнейджъри все пак,не сте някви на по 40-50 години дето да се вържете един за друг и да нямате шансове с други хора.Разбирам,че много я обичаш и може би това е първата ти истинска любов,но надали ще е и единствената.Просто си останете приятели.Намери си гадже от твоя град,а тя нека си намери от нейния.След време ако е писано ще се съберете и ще живеете заедно,но това бъдеще е още далече.За сега просто се наслаждавайте на младите си години,защото някой ден ще разберете,че не можете да върнете времето назад.
    Посъветвай я да намери помощ от "Закрила на детето" или някоя друга такава институция за физическия и психическия тормоз.Няма смисъл да сте заедно,щом дори не можете да контактувате нормално.

sunset,точно тва и казах неска когато си писахме..а можеш ли да ми дадеш подробности как действа тая агенция..?

Цитирай Първоначално написано от valko13
    1во - НЕ ПОМАГАШ!!!
    Как да ти помогна като ти на 15 години си решил да си усложняваш живота? - Това е твой избор..
    Човек ако сам не си помогне и Бог не може да му помогне..

В някои случай трябва да се заслушаш и в разума, а не само в сърцето.. или в твоя случай не само в хормоните..

3-то - Не ми се дръвчи само, защото нито си ми на годините, нито си ми на акъла.. ;]
    Искаш съвети - получаваш ги.. това, че не ти изнасят си е твой проблем..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    http://sacp.government.bg/ Държаваната агенция за закрила на детето
    http://www.unicef.bg/about/unicef-bulgaria Уницеф,които също се грижат за правата на детето.
    Основната цел на програмата на УНИЦЕФ за страната е да подкрепя визията децата да растат здрави, образовани, информирани, социално активни и отговорни. Да растат в безопасна в сигурна семейна и обществена среда, която ги подкрепя и им дава възможности за реализация, да се чувстват сигурни в развитието си като млади хора. Тази цел ще допринесе за реализиране правата на детето и приложението на Конвенцията за правата на детето.

Тя се обажда на някой от телефоните в сайта и разговаря с даден човек,разказва проблемите си и че е подложена на физически и психически тормоз.След това от там пращат хора,които да се срещнат с родителите й и да говорят с тях ,ако няма ефект и тя продължава да бъде малтретирана ,тогава има няколко варианта-или да заключат в затвора този,който я бие или да изведът момичето от дома й и да я настанят в друг дом,където ще е в безопасност.Със сигурност има и още неща,които трябва да се знаят ,за това се поинтересувай и кажи на момичето ако смята,че трябва да се обади на някоя такава агенция-да го направи.Но трябва да е абсолютно информирана с нещата за ангенцията и с какво най-точно се занимава тя.

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    1во - НЕ ПОМАГАШ!!!
    Как да ти помогна като ти на 15 години си решил да си усложняваш живота? - Това е твой избор..

В някои случай трябва да се заслушаш и в разума, а не само в сърцето.. или в твоя случай не само в хормоните..

3-то - Не ми се дръвчи само, защото нито си ми на годините, нито си ми на акъла.. ;]
    Аз няма да я оставя..Незнаеш кво е да имаш такава майка.Тя е луда...и ще си получи заслуженото..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    1во - НЕ ПОМАГАШ!!!

Аз няма да я оставя..Незнаеш кво е да имаш такава майка.Тя е луда...и ще си получи заслуженото..
    и ко ше напраиш? ше сложиш чувал на главата й и ше я налагаш с думите: ' що така малтретираш дъщеря си ма сган мръсна "
    If I played you like a toy?

и ко ше напраиш? ше сложиш чувал на главата й и ше я налагаш с думите: ' що така малтретираш дъщеря си ма сган мръсна " [/quote] абе я си мълчи ве..щот само тъпи коментари пишеш..мн смешно давайте смейте се всички.. молих за малко съдействие не за глупостите ти пффф...

1во - НЕ ПОМАГАШ!!!

Offtopic: Пък ти да спреш расизмо нещо,а? Пък и арогантността покрай него...не са ни притрябвали...

Topic: Едва ли можеш да направиш каквото и да било. В България тази агенция е почти безполезна защото просто ще я прати в социален дом...а това не особено приятно място. Второ майка и има пълното право да и забранява, защото ...ъх и е майка? Няма значение, вероятно има добра причина. Вариянтът да продължите да се виждате, е просто майка и да и разреши. Да може да се виждате тайно, но ако се разбере...лошо.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Offtopic: Пък ти да спреш расизмо нещо,а? Пък и арогантността покрай него...не са ни притрябвали...

Topic: Едва ли можеш да направиш каквото и да било. В България тази агенция е почти безполезна защото просто ще я прати в социален дом...а това не особено приятно място. Второ майка и има пълното право да и забранява, защото ...ъх и е майка? Няма значение, вероятно има добра причина. Вариянтът да продължите да се виждате, е просто майка и да и разреши. Да може да се виждате тайно, но ако се разбере...лошо.
    [/quote] Ем виждахме се тайно..немога да разбера къф и е проблема срещу мен,а за агенцията могат да я заклучат..

Мега фен Аватара на vagarious

Ем виждахме се тайно..немога да разбера къф и е проблема срещу мен,а за агенцията могат да я заклучат..[/quote]

Може би, защото си българин.Знам ли.
    Big or small, lies are lies!

Може би, защото си българин.Знам ли. [/quote] Ем то тя ше тря да се примири..просто няма да я оставя значи супер много за мен..лично аз познавам много хора който са от двата етноса и се обичат и техните са ги приемали..

Не приятелю не могат. Звъниш в полицията - идват предупреждение първия път. Чичко полицай казва - "Ама недейте да правите така повече". Окей. След тва един здрав бой да не се сетиш повече да го правиш. И въпроса е приключен. Или ако се обадиш 2ри път за 1 месец ВЗЕМАТ ДЕТЕТО и го настаняват или в дом за деца или в приемен дом(второто е едно на милион). И после го връяат обратно. И чааак на 3ия път вече ще им вземат родителските права и ще я оставят в някой мизерен дом за сираци...където ги бият и ебат. В буквалния смисъл. А и спомена, че са турци. Може майка и и тя да е расистка като тази по горе. Хора всякакви, пък и знае ли те какъв си...

Честно казано няма какво толкова да направиш по-въпроса...sad but true.

Lupus in fabula

Да уточня нещо.Баща й е добър,но сляп човек за жалост.Той се води по акъла на майка й..имали някакъф начин как да му се въздейства явно той мн я обича...

Как да му въздействаш? Да бие шута на майка й може би? Едва ли... по скоро убеди майката, че не правиш нищо нередно и си сериозен. Ако е така разбира се. Гледам, че си се запалил, значи ти пука. Винаги можеш да се покажеш като мъж (не, че вече си де) и да отидеш и да говориш фейс то фейс със нея относно връзката ви. Относно това за малтретирането... не знам в каква степен е, нито пък системно ли е, имало ли е причина да я набие и т.н. Така, че не мога да дам особено компетентно мнение.

Lupus in fabula

Мс за зайнтерсоваността..тка към въпроса..значи бие я,държи я като слугиня и когато баща й е на работа тя постоянно се заяжда с нея сега даже и е счупила мобилния телефон..А относно за срещата с майка й..и аз съм си го мислил,но какво да й кажа..

Истината. И бъди убедителен. Кажи и, че държиш на дъщеря и и връзката ви. Че си сериозен. Подкрепи с малко факти и доказателства, ако можеш. Абсолютно при никакви обстоятелства не я нападай, обиждай и т.н. Защото само ще утежниш положението на момичето най-вече.

А това с насилието е нетърпимо. Да да се обърне към полицията. Но само в краен случай и ако няма намерението да се върне в тази къща повече защото, ако се върне ще е дори по-зле. Но пак казвам това е много радикално решение и е добре да го приложи след по задълбочено мислене над ситуацията и само в краен случай.

Покажи и подкрепа и разбиране, тя вероятно има нужда от това.

Lupus in fabula

Ами точни думи не можем да ти дадем.Обесни чувствата си, сериозните си намерения към дъщеря й и наистина се постарай да си адски убедителен.Обаче обмисли хубаво какво се готвиш да направиш и дали си заслужава.Сигурен ли си, че НАИСТИНА имаш силни чувства към това момиче или е просто увлечение, което не можеш да получиш, защото някой ти пречи !?

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ами точни думи не можем да ти дадем.Обесни чувствата си, сериозните си намерения към дъщеря й и наистина се постарай да си адски убедителен.Обаче обмисли хубаво какво се готвиш да направиш и дали си заслужава.Сигурен ли си, че НАИСТИНА имаш силни чувства към това момиче или е просто увлечение, което не можеш да получиш, защото някой ти пречи !?
    Обеден съм в чувствата си..Обичам я истиснки..с нея съм повече от половин година..

Тогава просто бъди много убедителен.

Но незнам как да я накарам да се видим с майкa й.Тя няма да се съгласи...

Ами отиди и убеди майка й...у тях...вземи си огнестрелно оръжие по-добре Това в кръга на шегата разбира се. Не знам убеди я, чее правилното нещо да се направи. Вкарай малко доводи и така.

Lupus in fabula

добре говоря с майка й уж всичко минава добре..прибирам се в варна и пак прави тка с нея..тогава ко прайм??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си