- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЛЮБОВ..
Пораствате, тя става студентка във Варна. И заживели щастливо. Устройва ли те? Примерно казвам. Даа знам след много време е, ама имате ли избор?
Точно тва сме планирали..но няма да се откажа от нея просто ще отида в града й РУСЕ..и ще говоря но незнам как ще се уговорим с приятелката ми...Първоначално написано от GregoryHouse
Според мен пък, сте безсилни.Да подчертая, че не съм прочела това, че сте от различни градове.Моя грешка.Откажете се, докато е време.Или ако се споразумеете по някакъв начин, няма да е за дълго.Просто няма смисъл.Но вие си знаете.![]()
Big or small, lies are lies!
НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НЕЯ..ТЯ СЪЩО МИ КАЗА ЧЕ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ..ще говоря с майка й ако не ще я помоля да се обърне към полицията...смисъл приятелката ми..Първоначално написано от vagarious
Щом толкова я обичаш, ще измислиш нещо .
П.П. Виж ми подписа![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Имам номера на майка й да й звънна ли..и какво да й кажа..
Аз ходя с турчин и то истински турчин, а не от България, така че знам за какво говориш и аз съм минала през ад.Ако искаш да си поговорим пиши ми едно лично съобщение![]()
дай си skype там да приказваме и да ме посъветваш..
Първоначално написано от IndependentGirl
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
3то - Не се прави на шефПървоначално написано от valko13
4то - Ние какво очакваш да ти кажем???!
Заведи я в полиция/защита на детето или режете вените и двамата
5то не си давай безполезното мнение кретеноид?Първоначално написано от WrongLife
Турците са фанатици, едва ли някога ще те приемат, е винаги си има изключение - при по-младите, възрастните са още по-зле. Колкото и да говориш на майката, нема смисъл, баце. Повечето са коне с капаци, следват някви си установени "норми" (да не кажа закостенели) и това е. До навършване на пълнолетие майката има права над нея, но не и над сърцето и разума й. Не знам к'во да ти кажа, ситуацията е много крива, ама както казват - за любовта няма граници.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
иибасси майката тая да я хванеш да я убиеш малко ше и е...![]()
![]()
пък и няя неща, които не могат да съществуват всичко е възможно..
![]()
![]()
![]()
Днес говорих с приятелката ми и тя каза,че майка й мн искала да ми види характера..
Сериоозно !?!?
![]()
Доста добре се е погаврила.
![]()
Big or small, lies are lies!
GregoryHouse e прав. Просто нищо не можеш да направиш. И да звъните, и да се оплаквате, все тая. Така е в България. Приеми, че нищо не можеш да направиш и се откажи. Виждайте си се тайно и ще чакаш да станете на 18, за да сте заедно (ако не са я оженили до тогава, повечето ги женят на 15). Или може да пробваш да се харесаш на майка й, макар че ако е расистка и някаква луда най-много да те погне с точилката.
Според мен няма какво да направиш. Твоята ситуация е много сложна. Наистина можеш да се обадиш в "Закрила на детето", защото това си е чист тормоз над момичето. В никакъв случай не звъни на майка й, само ще влишиш нещата според мен.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Значи те смята за несериозен и че това,което е между теб и дъщеря й е моментно увлечение.Запознай се с нея на живо и се дръж нормално,но и се опитай да я впечатлиш.Рано или късно тя трябва да осъзнае,че не може да се бори срещу вас.Първоначално написано от valko13
ПП:Само се надявам някой ден да не съжаляваш за пропиляното време по това момиче.