- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търси се модератор
За къв кеф ще ми дават пари ве ? Та те имат едва 55 човека ... не виждам и никва реклама .За какво ми е да нахалствам да искам пари ??? Трябва да си мн тъп ,че само за себе си да мислиш .Аз искам да помагам ...
На вас сега дават ли ви пари да си турите г*зовете пред монитора ,не.Правите го за кеф .И аз за това искам да стана мод.Ще го правя от кеф...
Не не съм нито NOOB ,нито PRO,но мога да се правя и на noob,и на pro.Ако искаш да разбереш що за човек съм ,трябва да се видим очи в очи.
Аз! мога да работя пред компа за без пари... и да има смисъл...Първоначално написано от thekingg
Дали ще ми плащат зависи изцяло от админа ,а не от мене .Ако ми харесва работата ,ще иска да ме възнагради за положения труд за който не съм знаел ,че ще ми дадат пари ,но ако не го кефя като човек и модератор ,който не си върши работата естествено ,че няма да съм модератор.Толкова ли е трудно да схванеш поне това ,което искам да кажа или трябва да си некав супер малоумен ,че да не разбереш това ,което се опитвам да напиша изразено чрез букви на св. св. Кирил и Методий ???![]()
П.П.Абе ,къде остана amk933 да заключи тази тема???
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!