.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен

Питане за новото ми пс и проблем със стерео колонки към пс

Значи взех си пс-то,но още му се инсталира уиндолс дал съм го и питането ми е каква е видеокартата на пс-то колко мб 256 или 512 http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA4E 5EC58EB6F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA4E5E C58EB6F1A90A002481B479E9AF374D680A98F348A682EC4003 262160)/.do?rf=y
    и сложих колонките които му бяха подарък на баща ми на компа включих буксата в зеленото отворче и се чува много слабо и пръщи,а в синиото не се чува нищо хелп.Колонките са ми CityDesk Office 2.0 colunas

Голям фен
    в момента никой не може да ти помогне,понеже има грешка в линка
    Оправи го !!

Супер фен
    за линка не работи нещо виж в технополис Настолен компютър HYUNDAI EXCELLENCE 3100-365

Голям фен
    Според мен е 512 mb,изтегли си програмата Everest ще видиш пълна информация за компютъра си.
    Ето линк: http://softvisia.com/download.php?view.140
    Успех

Супер фен
    а как да си оправя колонките да има звук и да не пръщи

Цитирай Първоначално написано от koko95
    а как да си оправя колонките да има звук и да не пръщи
    Здравей. Първо видео картата не зная колко MB е, защото в офертата не пише това, а само че е вградена в дъното! Това автоматично означава, че дори и 256MB да е ще можеш да разцъкваш само по-слабички игри...

Относно пръщенето - хубаво е да си сложиш точните драйвери за звука, можеш да пробваш от звуковите настройки да направиш звука "Stereo", ако не е, също така можеш да избереш друг цвят букса да се използва за изходящия звук, защото може точно тази да се е скапала (на моя компютър зеления изход се прецака 2 седмици след като си взех РС-то). Другия вариант е пръщенето да е от кабела с който свързваш РС-то и колонките! Виж също така дали навсякъде е увеличен звука!

П.С. - Казвам ти най-общо какво можеш да погледнеш, защото ти не каза какво си пробвал, а аз само предполагам от какво може да е...

Супер фен
    пробвах и в зелената и в синията букса,и нищо не се получи.Какво да правя?

Супер фен
    и да питам дали гта сан андреас ще мога да я играя без да лаги 1 година поне.Щот на стария ми комп 512рам 256 видео след 1 година започна да лагва

и да питам дали гта сан андреас ще мога да я играя без да лаги 1 година поне.Щот на стария ми комп 512рам 256 видео след 1 година започна да лагва
    Тая игра си мисля, че няма да можеш да я подкараш изобщо с това вградено видео...

П.С. - Надявам се този път да греша!

Супер фен
    а как да си оправя колонките

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Тая игра си мисля, че няма да можеш да я подкараш изобщо с това вградено видео...

П.С. - Надявам се този път да греша!
    Ще я подкара и още как .. един приятел с 128мб. видео карта и 512мб. рам я подкара .. сечеше му разбира се но съвсем малко.. така че ще ти тръгне само че може като се качиш в някоя кола или нещо такова съвсееем лекичко от начало да ти насича btw не знам как можеш да си вземеш компютър със вградена видео карта ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    а как да си оправя колонките?

а как да си оправя колонките?
    Даваш ми 20 лв. отивам до вас и ги оправям...

П.С. - При теб друг вариант няма! Не може все да искаш помощ, пък ти нищо да не опитваш, да не търсиш информация и т.н., тоест искаш всичко наготово, че ако може и този които ти опрява проблемите и някой лев да ти даде - просто щото си ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си