- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим Barbie
^ и на мен ми е интересно![]()
Просто аз
Мисля, че са някакви капки, които се слагат преди лещите.Първоначално написано от angel4eto966
Лелее супер голяма разлика м/у истинската нея и куклата барби . .Никога не бих се направила на такава каквато не съм . . да се наклепам със фон-дьо-тен и там незнам с какво още и да не приличам на себе си . .
![]()
. . преставям си това момиче след 10 години . .цялата сбръчкана и приличаща на вещица
![]()
Те тези, които си пускат такива клипчета в интернет всичките се гримират с ужасно много грим. А пък това бялото, което си сложи около устната направо ме разби. Иначе миглите, които си сложи тази изобщо не са хубави и толкова явно личи, че са изкуствени - ако това е целта, да, но иначе е гадно. Ако си купувате изкуствени мигли си купете на снопчета.
Добре а защо изписахте толкова пумия
като целта на този грим е ДА е изкуствен , порцеланов и за Хелоин ...
Трябва да е с много грим та нали е за костюм бе боже ...
Интересно ми е вие как с по малко грим ще се направите да изглевдате като правдоподобно барби![]()
Само се чудите ква глупост да напишите повечето
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Точно! Аз много харесвам това момиче. Дава добри съвети а предложенията й за Хелоин са супер.Първоначално написано от HexGirl
Колкото до долните мигли то си пише че са нормални просто ги е отрязала на половина.
от колко време се каня да го напиша.ТОВА Е ГРИМ ЗА ХЕЛОИН ИЛИ МАСКЕН БАЛ !!Първоначално написано от HexGirl
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче