.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    yeSHua, благодаря ти за изчерпателния отговор.. както и на вас nellllly и DoomShadow

Опитвам се, налагам си да не прибързвам.. да не я карам да се чувства зле относно всичко.. но в същото време не мога да си го представя как от тук нататък ще се държа с нея както преди да се започне с емоциите от моя страна.. днес уж сме се уговорили да излезем отново на разходка, но силно се съмнявам да се получи нещо.. повечето време аз ще седя и ще си я гледам влюбено, а тя предполагам ще се уплаши и няма да иска да излиза повече.. надявам се да не стане така, но вътрешно съм убеден, че ще оплескам нещата..

Явно варианта да си останем просто приятели за сега е най-удачен.. изобщо не ме задоволява, и както каза един приятел с който споделих "А какво ще направиш ако си останете приятели и изведнъж тя почне да излиза с друг?" .. ако стане така ще съм напълно смазан психически.. а новия приятел физически, но това е друга тема..

Пожелайте ми успех довечера

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повечето пъти изразът "дай ми малко време" означава " не искам да се занимавам с теб и се надявам,че скоро ще ме забравиш и няма да имаме допирни точки ".. Нооо пък мооже биии наистина не е готова На мен ми се струва много объркана и нерешителна.. Ако наистина не е готова защо толкова се "забърква" с теб ? На абитуриентската ти вечер е била при тебе .. Разходки , щуротии ..
    И тя не знае кво иска..
    Ако наистина много искаш да сте заедно направи нещо по-голямо с което да и покажеш,че ще ви е доста добре заедно.
    Но според мен просто те размотава..било и е айляк с теб,но ти ставаш сериозен,на нея не и се занимава чааак толкова и сега .. не те реже напълно,защото .. оставя си вратичка,не се знае кога пак ще и е тъпо/самотно/деа знам и аз ..
    Живей един път , но както трябва
    Слънцето няма цяла вечност да те радва (:

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ъъх разбери точно какъв е проблема да не иска връзка с теб. Не била готова...и що да не е готова е въпроса който трябва да зададеш. А тва със всеки по пътя си е супер олигофренско, забило те е до кръста в земята. Бъди настоятелен. Покажи, че ти пука за нея. като те отреже - отреже. Ако се откажеш ефекта същия.
    +1
    Най-вече разбери каква е причината. Това е най-важното. Ако пак не иска да е с теб, я зарежи. Хем иска да е с теб, хем не.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Виж, пич, нямам идея за к'во става въпрос, ама в повечето случаи не си заслужава. От опит.
    Ми да беше прочела..
    Пиши, че имаш куче и ще го прочете.
    Толкова си забааааавен!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Shady141
    Ъъъ......
    Точно..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

тя вижда ,че много си хлътнал...но няма логика те да е свестна пък да каже ,че не иска сериозна връзка.Защото знаем кои момичета си падат по несериозните неща.Или може би се прави малко сега ,понеже всичко и е в кърпа вързано Ако бях на твое място я оставям пък ако има нещо само ще доиде (както предполагам,че и иска щом си държи такива песни значи не си и безразличен) така че успех
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си