Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
Нищо лично ама абитуриенските вечери са към края на месец Май (моя лично е на 21 който е от Бургас и има желание може да дойне пред НХК към 6 и нещо да ме види ) xD Малко нещо не ти се връзват май реалните факти с историята ти оО ;д Сладникава историйка, но като прочетох " дойде момента да ви занимавам с поредната си любовна драма" ти май тия "чувства" ги имаш за ей така Пак казвам нищо лично (:
Ми приятелю.. да съм казал Бал? Не мисля.

Вечер, не бал. Тоест всеки си прави купон по случай факта, че завършва. И аз направих, това имах в предвид.

Иначе, благодаря ви за отговорите.
Не знам дали има други причини зад нейното внезапно отдалечаване от мен.. но настина, като си поговорихме на тази тема тя определено изглеждаше, че наистина го мисли.. Не била на ясно с чувствата си, трябвало първо да преоткрие себе си, страх я било да не ме нарани (при което аз се опитвам да я убедя просто да пробваме, но тя продължава да твърди, че не иска да свършим лошо..) .. най-странното е, че ми казваше как не искала да се подминаваме и да не общуваме ако стане нещо, а сега точно това прави.. Това момиче ме остави без граматика просто