- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си?
yeSHua, благодаря ти за изчерпателния отговор.. както и на вас nellllly и DoomShadow
Опитвам се, налагам си да не прибързвам.. да не я карам да се чувства зле относно всичко.. но в същото време не мога да си го представя как от тук нататък ще се държа с нея както преди да се започне с емоциите от моя страна.. днес уж сме се уговорили да излезем отново на разходка, но силно се съмнявам да се получи нещо.. повечето време аз ще седя и ще си я гледам влюбено, а тя предполагам ще се уплаши и няма да иска да излиза повече.. надявам се да не стане така, но вътрешно съм убеден, че ще оплескам нещата..![]()
Явно варианта да си останем просто приятели за сега е най-удачен.. изобщо не ме задоволява, и както каза един приятел с който споделих "А какво ще направиш ако си останете приятели и изведнъж тя почне да излиза с друг?" .. ако стане така ще съм напълно смазан психически.. а новия приятел физически, но това е друга тема..
Пожелайте ми успех довечера![]()
Повечето пъти изразът "дай ми малко време" означава " не искам да се занимавам с теб и се надявам,че скоро ще ме забравиш и няма да имаме допирни точки ".. Нооо пък мооже биии наистина не е готоваНа мен ми се струва много объркана и нерешителна.. Ако наистина не е готова защо толкова се "забърква" с теб ? На абитуриентската ти вечер е била при тебе .. Разходки , щуротии ..
И тя не знае кво иска..
Ако наистина много искаш да сте заедно направи нещо по-голямо с което да и покажеш,че ще ви е доста добре заедно.
Но според мен просто те размотава..било и е айляк с теб,но ти ставаш сериозен,на нея не и се занимава чааак толкова и сега .. не те реже напълно,защото .. оставя си вратичка,не се знае кога пак ще и е тъпо/самотно/деа знам и аз ..
Живей един път , но както трябва
Слънцето няма цяла вечност да те радва (:
+1Първоначално написано от GregoryHouse
Най-вече разбери каква е причината. Това е най-важното. Ако пак не иска да е с теб, я зарежи. Хем иска да е с теб, хем не.![]()
Ъъъ......![]()
![]()
![]()
Толкова си забааааавен!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
тя вижда ,че много си хлътнал...но няма логика те да е свестна пък да каже ,че не иска сериозна връзка.Защото знаем кои момичета си падат по несериозните неща.Или може би се прави малко сега ,понеже всичко и е в кърпа вързаноАко бях на твое място я оставям пък ако има нещо само ще доиде (както предполагам,че и иска щом си държи такива песни значи не си и безразличен) така че успех
![]()
... Не е война..
но любов ли е питам