- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как забихте първото гадже
здр беше ми чудно как става първия път и реших да ви питам как се хванахте с първото ви гадже![]()
с паве [-o<
обикновено мен ме свалят,затова предполагам ме е..свалил1000% е било нещо супер глупаво и детско
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
само като се сетя..![]()
![]()
Ем като по сериалите , аз тичам , тя тича..живота ни срещна някаде на земята и тва е забавно![]()
ами ... играхме на жоменка май...и аз имах перфекното място...той дойде при мен...и ми каза ''искаш ли да станем гаджета'' а тогава и аз си го харесвах много и само му казах...''да'' .. обаче го казах доста силничко ии си разкрихме скривалището![]()
![]()
![]()
![]()
Празнувахме Нова Година (2008-2009).. целунахме се... и такам
Нищо интересно ;д
Реално не се сещам кога и как по - точно ми предложиха за пръв път,но знам че исках 3 дена срок.![]()
бяхме в детската градина иии той се ме биеше и закачаше...след детската градина ни се разделиха пътищата ноо по някаква ирония на съдбата веднъж като карах колело го прегазих буквалноиии искрите пламнаха виждаха се фоервеки ии след 1мес всеки си тръгна по пътя
![]()
![]()
![]()
С чар![]()
--------------------------------------------------------
Не си спомням точно как сме решили, че сме гаджета, да ме е питал дали искам да сме гаджета или нещо такова, ама си спомням как седим на една пейка и той ме е гушнал, ама ни беше тоолкова срам и не знаехме как да се държим като гаджета. Сега като си спомням този момент много забавно ми става.
Аз го хванах за ръчичката и той ме целуна по бузката. Голяма любов беше, тридневна. Бяхме на 7.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С чар и нахалство.
ми той ме забиваше,а аз нямах нищо против ... детска работа![]()
I can't stop myself from loving you <3
На шега й казах- Искаш ли да ходим... (тя ме прегърна) на цирк и се отдръпна :Д Но после пак дойде и стана тя каквато стана :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
А какво точно се предполага, че трябва да се разбира под „забиване“? Да я заведеш на сладкарница, да ти позволи да ходите хванати за ръце, да се целувате в продължение на 2 часа непрекъснато, да се прежали да спи с теб, да започнете „връзка или нещо подбно“?...
Как ги мислите тези въпроси, чудя ви се някой път... и отделно - ако някой им отговори, как точно бихте могли да използвате подобна информация, особено ако и не е точно каквото сте имали на ум да прочетете?!
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Ем как.. скочи върху мен и ме заби право в земята.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Беше в детската градина и аз влезнах и седнах на стола,тои доиде и застана на колене и ми даде прастена ми каза : Ще се ожениш ли за мен![]()
. Аз казах да,
защото тои беше богат а баща му беше политик и си мислих че каквото кажа ще полича, но небеше така и затова го оставих да си мисли че още сме заедно.Но сега тои замина да живее в Русия
.Но пак сам щастлива.
![]()
на басейн![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei