- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 часа....
Днес чаках приятелят ми 3часа пред блока му докато се върне от селоото си...така и не го докачах...а утре си заминава за Широка Лъка..(той там учи) ... супер гадно ми е....по пътя към нас плаках ... едва се успокоих.......![]()
съжелявам за тъпата тема..просто трябваше да споделя...
Спокойно, пак ще се видите.. сигурно ти е тежко,ама какво да се прави?
Добре, за какво си го чакала толкова !?Смисъл, той не можа ли да ти каже кога г/д ще се прибере, за да го видиш !?
![]()
Big or small, lies are lies!
може пък да и е казал и да я е прецакал
каза ми...около 5 часа...Първоначално написано от vagarious
чаках го толкова , защото исках да го видя....ии да...той ще се върне..след 2месеца....а дори неможах да се сбогувам...![]()
Еми кофти е, ама к'во да праиш.. ще чакаш.![]()
Big or small, lies are lies!
и после не се ли чухте какво беше управданието ?
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
влезе в скайп за 2мин...очаквах да ми пише...но уви..нищо...лошото е , че няма как да ми се обади..тела му се счупиПървоначално написано от MaTSava
![]()
Я кажи как се казва приятеля ти и кой клас еАз съм от градче много близо до Широка Лъка и... може да измислим нещо.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ами според мен не е искал да те види или чуе просто (дамо не съм прав), но да няма от каде да ти се обади ...
хаха...неискам да рискувам...въпреки всичко си го обичамПървоначално написано от onestar
MaTSava
Пуснато на: Съб Май 08, 2010 10:15 pm Заглавие:
ами според мен не е искал да те види или чуе просто (дамо не съм прав), но да няма от каде да ти се обади ...
едва ли неиска да ме чуе...незнам...дано не е така...![]()
Ама за няма да го пребивам, убивам или да ти го "открадна"...Първоначално написано от L1n4e7o
Не ме разбра... нищо.
Айде успех.![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хаха...мс...но все пак...аз ще се опитам да се оправим...Първоначално написано от onestar
Първо научи причината.Може наистина той да е много по-важен за теб от колкото ти за него.Надявам се ,че не е така ,но да влезне в скайп ако ще и за секунда трябвало е да ти пише и да ти се извини поне :С![]()
Момиче съмПървоначално написано от L1n4e7o
![]()
Съвета ми е да си поговорите.Добре счупен му е телефона, но сега като си отиде ще има скайп.Но му кажи да не увърта и ако не иска нищо просто да ти го каже, вместо да измъчва и двама ви.
незнам какво е станало...той сиг ще се извини....но нз как да ви обесня...не ми е за друго а дори не можах да се сбогувам...![]()
Да видим какво имаме тука...
Отчаяно момиче,че не е успяло да види любимия си преди да тръгне на някъде..
Връзка на 1 месец и още 2 месеца да го чакаш ? Ако той продължава по тоя начин,няма да издържите дълго.От мен да знаеш![]()
Първоначално написано от lucho13
Не,сериозно... Просто така,когато се наложи единия от вас да отсъства за определено време,поне намирайте някакъв начин за комуникация..
Трудно е иначе и мъчително.
Спокойно..знам какво да се настроиш,че ще видиш любимия човек,а това да не стане...ще ти мине..дано скоро се видите![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
btw pebals, от Пазарджик ли си наистина ?![]()
![]()
когато е там говорим...аз имам безплатни към едно от момчетата от неговата стая...говорим с часове,...но незнам...странно е..Първоначално написано от BonbonaBaby
Спокс,ако държи на теб все ще намери от къде да ти се обади сега и ще се разберете,няма страшно.![]()