.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

какво е това

значи запо4нах да пия от фитнеса нещо наречено Азот.неможах да намеря името му в гугъл и да проверя какво е може ли да ми кажите факти за него и дали действа

За азотен бустър става въпрос. Има реален смисъл да го пиеш, само ако си напреднал и го пиеш в комбинация с други добавки, най-вече аминокиселини по време на трен.

Добър предтренировъчен продукт са, дават по-добро напомпване, някои дават повече работоспособност, други по-добро нахъсване и тн. Но това е за да ти е по-добра тренировката, пряк ефект върху покачване на маса и сила няма

Я да питам и аз. Има ли смисъл от онея скъпите вафли ли е и аз не знам, дето ги продават и които са по няколко лева едната. Какво представляват и какво вършат?
    Audio ergo sum

Не, много са скъпи за съдържанието си.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Не, много са скъпи за съдържанието си.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Момчета лично аз нямам опит с азотни добавки и т.п. , но няколко тренери са ми обяснявали , че , когато спреш да ги взимаш такъв вид добавки мускулът просто спада и остава единствено това , което е щяло да бъде БЕЗ добавките.. точно все едно не си взимал добавки. (Става въпрос за тези добавки , които ти "Напомпват" мускулите.. не за бързо възстановяване и др..
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Ами да, то е ясно за напомпването, но идеята тук е по време на трен да се напомпваш повече, за да достигат повече хранителни вещества и кислород до мускулите. Идеята е самата тренировка да стане по-добра и да си по-работоспособен, а не просто да стоиш напомпан.

Има някои азотни бустер, като BSN Nitrix например, които така моделират азотния обмен, че мускулите ти да стоят напомпани през целия ден и след продължителен прием промяната да остане трайна. Скептичен съм, но вижте:

http://www.silabg.com/bg/1136-BSN-NITRIX-180-tabs.html

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    леле ходя на фитнес и кат ги гледам тия вафли по 5 лв едната..а иначе размера колкото един Сникърс почти
    Много се чудя и на едни други неща които пият трениращите-например някаква червенокафява течност или зелена.. в странна пласмасова кутия.. Особено като забелязах зелената течност..... как го пият това хората и ако някой от тук го е пил - с какъв вкус е ? (любопитно ми е..)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Тези "вафли" са протеинови барове.Някой ги използват за замяна на някое от храненията,когато нямат време примерно.Иначе както Myrth,спомена са доста не изгодни за съдържанието си.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си