.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Жълти зъби - помощ

Здравейте, аз съм момче на 14 и искам да ви попитам за ефикасен начин за изчистване на жълти зъби.Сега ще ми кажете: "сода,избелваща паста и т.н.", но аз съм пробвал всички тези методи и не помагат при моите зъби.Така аз имам петно на резците (двата големи) и е страшно грозно пред момиче или изобщо пред човек!Просто като ги четкам здравата нищо не става Таа се чудех дали тези избелващи ленти, за които четох ще ми помогнат?Знаете сега в моята възраст (14) постоянно съм с приятели и ме е срам да се усмихна дори! Пък да не говорим за сваляне на момичета Така че ми кажете дали са ефикасни ако не какъв метод да използвам??? Иначе другите зъби са ми бели само тези две петна ме дразнят Благодаря за отделеното време

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Нямаш ли ЗЪБОЛЕКАР . . . ?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Иди на зъболекар. Спри да пушиш (ако пушиш), не пий кафе, вино и пр, защото оцветяват емайла ти (ако не знаеш, той е порест)... Содата и др такива глупости не действат, иди на зъболекар докато нямаш 18, може да ти направят отстъпка

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Иди на зъболекар...

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Жълти зъби - помощ

Цитирай Първоначално написано от kaspichanec
    Таа се чудех дали тези избелващи ленти
    Не, не помагат...

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Спри да пушиш (ако пушиш), не пий кафе, вино и пр, защото оцветяват емайла ти.
    Не пуша щот цигарите са много скъпи кафето го спирам, а за виното - предпочитам бира и ракия

Благодаря на всички отивам на зъболекар и ще пиша какво е станало

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София

Здравейте, аз съм момче на 14... постоянно съм с приятели и ме е срам да се усмихна дори! Пък да не говорим за сваляне на момичета .. Не пуша щот цигарите са много скъпи кафето го спирам, а за виното - предпочитам бира и ракия
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Здравейте, аз съм момче на 14... постоянно съм с приятели и ме е срам да се усмихна дори! Пък да не говорим за сваляне на момичета .. Не пуша щот цигарите са много скъпи кафето го спирам, а за виното - предпочитам бира и ракия

Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Спри да пушиш (ако пушиш), не пий кафе, вино и пр, защото оцветяват емайла ти.
    Не пуша щот цигарите са много скъпи кафето го спирам, а за виното - предпочитам бира и ракия

Благодаря на всички отивам на зъболекар и ще пиша какво е станало
    Да страшно дупенце си

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ^Кво се учудвате, оня ден хлапе от втори клас ми искаше цигара..

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз от днеска ги спирам.Пуша от 10месеца...

По темата.На мен пък всички зъби са ми жълти.Тоест ,не всички де ами само отпред -отгоре и отдолу.На зъболекар ли да ходя ,но къде във Варна? Предложете.И аз съм на 14..

П.П.Имам лош дъх.К'во да правя ??В неделя имам среща с момиче.Вообще как се сетих да я поканя Кажете нещо ,с което да си оправя дъха за по-малко от 6 дена ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

За избелване - пепел от цигари + лимонов сок и почваш да търкаш здраво - лимоновия сок разяжда всичките бълвочи от които са ти пожълтели зъбките, а пепелта служи като телена четка = сваля всичко от тях.
    Метода е използван и работи, само е малко неприятен вкуса на сместа, но нищо като ги измиеш с разтвора - след това си ги измий и с паста и готово.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    за избелване ползваи лакалут мииги по два пъти цяла седмица и наистина има ефект моите не са жълти но имах проблем със венците михги по два пъти на ден и за сега няма проблем

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Щом четеш теми от тийнпроблем значи си запознат/а не се учудвай, щото на 14 години някой къде къде по-други "работи" правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си