- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Жълти зъби - помощ
Здравейте, аз съм момче на 14 и искам да ви попитам за ефикасен начин за изчистване на жълти зъби.Сега ще ми кажете: "сода,избелваща паста и т.н.", но аз съм пробвал всички тези методи и не помагат при моите зъби.Така аз имам петно на резците (двата големи) и е страшно грозно пред момиче или изобщо пред човек!Просто като ги четкам здравата нищо не ставаТаа се чудех дали тези избелващи ленти, за които четох ще ми помогнат?Знаете сега в моята възраст (14) постоянно съм с приятели и ме е срам да се усмихна дори! Пък да не говорим за сваляне на момичета
Така че ми кажете дали са ефикасни ако не какъв метод да използвам??? Иначе другите зъби са ми бели само тези две петна ме дразнят
Благодаря за отделеното време
![]()
Нямаш ли ЗЪБОЛЕКАР . . . ?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Иди на зъболекар. Спри да пушиш (ако пушиш), не пий кафе, вино и пр, защото оцветяват емайла ти (ако не знаеш, той е порест)... Содата и др такива глупости не действат, иди на зъболекар докато нямаш 18, може да ти направят отстъпка![]()
Не, не помагат...Първоначално написано от kaspichanec
Не пуша щот цигарите са много скъпиПървоначално написано от Abigoria
кафето го спирам, а за виното - предпочитам бира и ракия
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички отивам на зъболекар и ще пиша какво е станало![]()
Първоначално написано от kaspichanec
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Първоначално написано от rauwkost
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Да страшно дупенце сиПървоначално написано от kaspichanec
![]()
^Кво се учудвате, оня ден хлапе от втори клас ми искаше цигара..![]()
Аз от днеска ги спирам.Пуша от 10месеца...
По темата.На мен пък всички зъби са ми жълти.Тоест ,не всички де ами само отпред -отгоре и отдолу.На зъболекар ли да ходя ,но къде във Варна? Предложете.И аз съм на 14..
П.П.Имам лош дъх.К'во да правя ??В неделя имам среща с момиче.Вообще как се сетих да я поканяКажете нещо ,с което да си оправя дъха за по-малко от 6 дена ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
За избелване - пепел от цигари + лимонов сок и почваш да търкаш здраво - лимоновия сок разяжда всичките бълвочи от които са ти пожълтели зъбките, а пепелта служи като телена четка = сваля всичко от тях.
Метода е използван и работи, само е малко неприятен вкуса на сместа, но нищо като ги измиеш с разтвора - след това си ги измий и с паста и готово.
за избелване ползваи лакалут мииги по два пъти цяла седмица и наистина има ефект моите не са жълтино имах проблем със венците михги по два пъти на ден и за сега няма проблем
![]()
![]()
Щом четеш теми от тийнпроблем значи си запознат/а не се учудвай, щото на 14 години някой къде къде по-други "работи" правятПървоначално написано от rauwkost
![]()